Görüş Bildir
Haberler
Cyndi Lauper İle Evsiz LGBT Gençler Artık Bu Binada Buluşuyor

Cyndi Lauper İle Evsiz LGBT Gençler Artık Bu Binada Buluşuyor

LGBT haklarının yıllardır sıkı savunucularından olan Cyndi Lauper’ın Manhattan’da evsiz lezbiyen, gey, biseksüel ve trans gençler için kurduğu 30 yataklı barınak 1 Eylül’de faaliyete geçti.

18-24 yaş aralığındaki gençlere kapılarını açan bu barınağı kurma fikrinin nasıl çıktığını anlatırken şehirdeki evsiz gençlerin %40’ının LGBT bireyler olduğunu söyleyen Lauper, bu gençlerin sokakta, hatta zaman zaman yardım almak üzere gitmek zorunda kaldıkları yerlerde sıklıkla ayrımcılık ve şiddetle karşılaşmakta olduğunu anlatıyor. Oturanların gelir durumuna göre kira ödeyeceği ve iş bulmaya yönelik yardım da alabileceği bir yer The True Colors Residence.

Cyndi Lauper açılış konuşmasında şu sözleri söyledi:

Cyndi Lauper açılış konuşmasında şu sözleri söyledi:

“Ben güçlü toplumların kapsayıcı toplumlar olduğuna inanıyorum. Eğer kazanmak istiyorsak herkesi dahil etmeliyiz çünkü herkese ihtiyacımız var.”

The True Colors Residence, ismini Lauper’ın 1986 tarihli hiti “True Colors”dan alıyor.

Bantmag

Cyndi Lauper - True Colors

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolgahan Hasanoğlu

Hastalıklı olduklarını sizde kabul ediyorsunuz demekki. Her çeşit insanın girebildiği barınma evi değil de ayrı bir barınma evi açma gereksinimi duydunuz.

Pasif Kullanıcı

Hayır insanoğlunun içinde dışlama denen duygu, normal olanı anormal bir şekilde şiddete bile başvurarak dışlamakta. Bu yüzden normal olan kişiler farklılıkla... Devamını Gör