Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı'ndan Fethullah Gülen'e: 'Birileri Koruma Altına mı Aldı Seni?'

Cumhurbaşkanı'ndan Fethullah Gülen'e: 'Birileri Koruma Altına mı Aldı Seni?'

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası açılışında konuşan Cumurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Fethullah Gülen vardı.Kılıçdaroğlu'na yönelik  'Böyle bayanlara hakaret etmekle prim yapmıyor siyaset, hizmetle yapıyor.'diyen Erdoğan, Fethullan Gülen hakkında ise 'Ne işin var orada? Birileri koruma altına mı aldı seni' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ümraniye'deki konuşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası açılışında yaptığı konuşmada, '2002'ye kadar parası ve sigortası olmayanlar için sağlığa erişim adeta bir hayaldi. Şu anda ana muhalefetin başında olan zatın sosyal sigortaların başında olduğu dönemi lütfen bir araştırın. Hastanelerimizin hali neydi onu bir öğrenin. Böyle bayanlara hakaret etmekle prim yapmıyor siyaset, hizmetle yapıyor. Acil servislerde insanların nasıl can çekiştiğini o dönemde çok iyi biliriz. Vatandaşın, doktorun verdiği ilacı alamadığı dönemi çok iyi biliriz. ' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:

'Ambulans sayımızı 617'den 5 bin 855'e çıkardık'

'Ambulans sayımızı 617'den 5 bin 855'e çıkardık'

'Son 13 yılda ambulans sayımızı 617'den 5 bin 855'e çıkardık. Ayrıca uçağından helikopterine... Bizim uçak ambulansımız yoktu, helikopter ambulansımız yoktu, şimdi bunlar var. Bitmedi. Böyle karda kışta dağlara tırmanacaksın nerede? Şimdi karda çıkabilmek için paletli ambulanslarımız var. Teröre, terör bölgelerine yönelik zırhlı ambulanslarımız var. Her durum ve her ihtiyaç için ambulanslarımız mevcut.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bugün geriye dönüp baktığımızda en çok başarılı olduğumuz, vatandaşımızı en çok memnun ettiğimiz hizmetlerin başında sağlığın, eğitimin geldiğini görüyoruz' dedi.

'Suçsuzsan buraya gel, niye gelmiyorsun?'

'Suçsuzsan buraya gel, niye gelmiyorsun?'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu vatanın üzerinde kimse operasyon düşünmesin. Düşünen bedelini işte şu anda ödediği gibi öder, ödemeye de devam edecektir.' diyerek şöyle konuştu:

'Devlet içinde devlet olmaz. Neymiş o ya paralel devlet. Nereden çıktı bu ya. Sene 99, kaç Pensilvanya'ya git, orada bazı tohumlar at. Kendini gizle Pensilvanya'dan evet, 'Acaba Türkiye Cumhuriyeti Devletini nasıl ele geçiririz? Niye kaçtın, ne işin var orada? Gel o zaman, Türkiye'ye gel, niye gelmiyorsun? Suçsuzsan buraya gel, niye gelmiyorsun? Birileri koruma altına mı aldı seni? Ne işin var orada gel.'

Erdoğan, 'Ne demiştik, inlerine gireceğiz. Girdik, giriyoruz, girmeye devam edeceğiz ve tek devlet. Bizim devletimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Başka bir devlet tanımıyoruz. Legal görünüm altında illegal terör örgütlerine, illegal terör yapılanmalarına bu ülkede müsaade edilmez, edilmeyecektir.' şeklinde konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın