Görüş Bildir
Haberler
Çocukken Okunup Unutulmayan 10 Kitap!

Çocukken Okunup Unutulmayan 10 Kitap!

27.06.2014 - 12:43 Son Güncelleme: 23.04.2015 - 14:10

Çocuk Kalbi

Çocuk Kalbi

Bir çoğumuzun tekrar tekrar okuduğu bu kitap; unutulmazlar arasında ilk sırada. Neredeyse ders kitapları kadar çantalarımızda gidip gelen, okuma saatlerinde bizi oyalayabilen ender eserlerden birisiydi:)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tavuk Suyuna Çorba Serisi

Tavuk Suyuna Çorba Serisi

Sonu hiç gelmeyecekmiş gibi hissetiren bir dizi kitaptı ''Tavuk Suyuna Çorba'' 

İsmiyle şaşırtan, okudukça içinizi ısıtan, unutulması zor kitaplardandı...

Şeker Portakalı

Şeker Portakalı

Çocukluk demişken, nasıl es geçeriz şeker portakalını? Yaşamın beklenmedik değişimleri karşısında büyük sarsıntılar yaşayan küçük Zeze'nin başından geçenleri, nasıl bir yürek çırpınışı ile okumuştuk değil mi?

http://bit.ly/1rGbJjN

Ayşegül Serisi

Ayşegül Serisi

Ayşegül, bir dönem çocuklarının en sevdiği hayali kahraman olabilir. Çünkü her kitapta bizi ayrı bir maceraya, ayrı birDünya'ya götürür.  Küçük yaşında yaptığı büyük işlerle kendine bağlamıştır bizi bir kere... 

Yıllar geçer, Ayşegül unutulmaz:)

Küçük Kara Balık

Küçük Kara Balık

Nasıl unuturuz bütün hayatını merakıyla yeniden düzenleyen bu maceracı balığı? Bize küçükken sorgulamayı, cesareti ve özgür olmanın önemini anlatan bu kahraman yürekli kara balık, hiç bir zaman unutulmayacaktır:)

Küçük Prens

Küçük Prens

Antoine de Saint-Exupéry tarafından New York’ta bir otel odasında yazılan Küçük Prens yayımlandığı günden bu yana milyonlarca insanın kalbini fethetmeye devam ediyor! Unutulmayan kitaplar demişken, Küçük prens'i unutmak olmaz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Martı

Martı

Martı Jonathan LivingstonABD'li yazar Richard Bach tarafından yazılmış, bir martının hayatını ve bize kendi sınırlarımızı aşabileceğimizi söyleyen, bir ders vermek amacıyla yazılmış masal türünde bir kitaptır. Elbette, bir çoğumuzun çocukluk hatıralarında yer edinmiştir...

Sekizinci Renk

Sekizinci Renk

sıradan öğüt ve eleştirilere uyarak yaşama yumuşak iniş yapmak istemeyen ela ve renkli düşlerini bir çırpıda okuduğumuzu, üzerine de bir o kadar hayal kurduğumuzu anımsadınız mı?

Tom Sawyer

Tom Sawyer

Mark Twain'in unutulmaz başyapıtı Tom Sawyer'in Serüvenleri, 19'uncu yüzyıl Amerika'sında büyüyen iki arkadaşın başından geçenleri son derece keyifli, eğlenceli bir dille anlatıyordu, fakat okuduğum her satır bizi bulunduğumuz şehirde apayrı bir maceraya sürüklemeye yeterdi:)

Bacaksız Serisi

Bacaksız Serisi

Rıfat Ilgaz'ın Bacaksız Bahri ve arkadaşlarının maceralarını anlattığı o sevimli kitapları nasıl unuturuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
10
9
4
3
3
0