Görüş Bildir
Haberler
Çiçekçi Mehmet'i Ezen Zanlı 87 Gün Sonra Tutuklandı

Çiçekçi Mehmet'i Ezen Zanlı 87 Gün Sonra Tutuklandı

FreiGeist
06.10.2015 - 14:41 Son Güncelleme: 07.10.2015 - 08:55

Kadıköy'de, otomobiliyle çarptığı çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yaklaşık 3 aydır aranan ve bugün teslim olan Murathan Öztürk, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Bağdat Caddesi'nde çiçekçi Mehmet Emin Kaya'ya çarparak ölümüne neden olan 19 yaşındaki zanlı Murathan Öztürk 87 gün sonra teslim olmuştu.

Ne olmuştu?

11 Temmuz Cumartesi gecesi 03.30 sıralarında, Kadıköy Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal mevkisinde, başka bir otomobil ile yarış yaptığı ve aşırı süratli olduğu iddia edilen İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Murathan Öztürk'ün kullandığı otomobil kontrolden çıktı.

Savrulan otomobil, kaldırımı aşarak yol kenarındaki çiçek tezgâhında günlük 30 lira yevmiye ile çalışan ve o anda kitap okuyan Mehmet Emin Kaya’ya (34) çarptı.

Kazada, Kaya ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Emin Kaya kurtarılamadı.

Zanlının babası Mustafa Öztürk, sosyal medyada yazılanlardan ötürü psikolojisinin bozulduğunu söylediği oğlunu tedavisi bittikten sonra teslim edeceğini açıklamıştı.

Kaya ailesinin avukatı İlknur Tunç, oğullarını adalete teslim etmeyen Öztürk ailesi hakkında ‘yardım ve yataklıktan’ suç duyurusunda bulunmuştu. Ayrıca zanlı ve babasının kredi kartlarına ait dökümleri de talep eden Tunç, “Yapılan harcamaların tespitiyle alkol alıp almadığının ortaya çıkarılmasını istiyoruz. Olay anında alkol muayenesi yapılmadığı için bu durum bizim için çok önemli” demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0