Görüş Bildir
Haberler
Chuck Palahniuk Açıkladı: 'Fight Club 3' Bu Yılın Sonlarında Geliyor

Chuck Palahniuk Açıkladı: 'Fight Club 3' Bu Yılın Sonlarında Geliyor

Onedio Medya
30.04.2016 - 12:06 Son Güncelleme: 30.04.2016 - 12:53

Fight Club romanının yazarı Chuck Palahniuk, yıllar sonra gelen Fight Club 2‘yu ilginç bir tercihle çizgi roman serisi olarak yayınlamıştı. Önümüzdeki haftalarda söz konusu çizgi romanları imzalayacağı bir ABD turnesinde olacak Palahniuk, Comic Book Resources’a verdiği röportajda Fight Club 3 ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yine bir çizgi roman serisi olarak kurgulanan Fight Club 3, 12 bölümden oluşacak. Röportajda 9 bölümü yazdığını dile getiren Palahniuk, çizgi romanların 6-8 ay arasında yayınlanacağını belirtti.  

Fight Club 3‘nin daha şaşırtıcı ve vurucu olması gerektiğini hissettiğini belirten ünlü yazar, bir önceki seride ilk kez çizgi roman medyumuyla çalıştığını ve okuyucuları zorlamaktan kaçındığını söyledi.

Fight Club 2‘nun nefis çizimlerinden sorumlu olan Cameron Stewart’ın bu seri için en mükemmel sanatçı olduğunu belirten Palahniuk, yeni seride de Stewart’la birlikte çalışacak.

Çizgi romanların kolektif çalışmaların ürünü olduğunu ve roman yazmaktan çok daha eğlenceli olduğunu dile getiren Palahniuk, çevresindeki kişilerin son iki yılda kendisinin de daha eğlenceli bir insan haline geldiğini düşündüğünü de sözlerine ekledi.

BantMag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
31
15
6
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Dolunay

Fight Club, Haryy Potter gibi serilerin sonraki sürümlerinde film formatından, yazılı metne geçilmesi çok mantıklı strateji. Ne kadar iyi olursa olsun hiç bi... Devamını Gör

birisi

film yap amk çocuğu

Nur Kızıl

2'nin çıktığını bilmiyordum 3 'ü yazıyormuş adam :/ Bulayım şu çizgi romanı bari.