Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Muharrem İnce Bayrak Açıyor: '4 Haziran'ı Bekleyin'

CHP'li Muharrem İnce Bayrak Açıyor: '4 Haziran'ı Bekleyin'

Onedio Medya
21.05.2016 - 11:38

Dokunulmazlık oylamasında 367 barajının CHP'li vekillerin oylarıyla aşılması, parti içinde ciddi rahatsızlığa yol açtı. Yönetimi, 'cesur davranmamakla' suçlayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin yönetime bayrak açmaya hazırlandığı ve 4 Haziran'da İstanbul'da bir miting yapmayı düşündüğü belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dokunulmazlıkları kaldıran Anayasa değişikliği teklifinde CHP yönetiminin 'evet' oyu kullanacağını açıklamasına karşın milletvekillerinin çoğu ilk turda olduğu gibi dün de 'ret' oyu kullandı. İkinci turda ise 20 kadar CHP'li vekil sayesinde değişiklik referanduma gitmeden kabul edildi.

Cumhuriyet'ten Ayşe Sayın'ın haberine göre bu durum parti içinde rahatsızlığa yol açtı. 

Kulislerde, Antalya Belek'te milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirilecek CHP kampında parti içi 'hesaplaşma'nın yaşanabileceği konuşuluyordu.

Bu konuda en açık ve net tutum koyan ise bir süredir parti örgütlerini ve Anadolu'yu dolaşan Yalova Milletvekili Muharrem İnce oldu.

Önceki gün katıldığı bir televizyon programında dokunulmazlık konusunda parti yönetimini 'cesur davranmamakla' suçlayan İnce'nin 4 Haziran'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde bir miting düzenleyeceği öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnce: Olası bir seçimde AKP, CHP'yi yine yenecek

CHP'de Belek kampının önemli bir dönüm noktası olacağı ifade edilirken, 'ret' cephesinde yer alan isimlerin de Kılıçdaroğlu'na karşı seslerini yükseltmeleri bekleniyor. 

Özellikle Kürt sorununun güvenlikçi politikalarla çözülemeyeceğine inanan bir grup milletvekilinin bundan sonra yeni bir arayışa başlayacağı da ilk izlenimlerden.

Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
49
28
21
15
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cako Bey

Bu adama bakınca Kılıçdaroğlu'nu görüyorum..Zamanında o da Dengir Mir Mehmet ,Şaban Dişli ve Melih Gökçek ile ''düello''lar yapıp çoğu insanın sevgisini kaza... Devamını Gör

Murat Delen

hırsız olacak hdi biz saftık ey kılıçdaroğlu sen neden terörü engellemedin diyenleri partiye alacak,haklısın, teröre görüşen şerefsizdir dicek daha sonra imr... Devamını Gör

Heisenberg

Ahh keşke Kılıçdaroğlu gitse de partinin başına Muharrem İnce gelse ne güzel olur. CHP'ye İnce, MHP'ye ise Akşener'in gelmesi şart.

Ahmetcan Oral

Çok bir şey değişeceğini sanmam. Kılıçdar gitsin oy veririrm diyen grup aynı şeyleri bu sefer Muharrem İnce için söyler. CHP' nin 25' i aşması için devlet yö... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Şu adam gelsin artık genel başkanlığa!