Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz'dan Hayranlarına Yeni Bir G.O.R.A Müjdesi

etiket Cem Yılmaz'dan Hayranlarına Yeni Bir G.O.R.A Müjdesi

Emre Ordu
22.06.2016 - 21:57 Son Güncelleme: 23.06.2016 - 14:10

Cem Yılmaz, Youtube kanalının iki milyon seyirciye ulaşmasını güzel bir haberle kutladı. Yılmaz, Ağabeyi Can Yılmaz'ı dahil ettiği yayında G.O.R.A'nın devam filminin çekimlerine  yakında başlayacağını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Youtube kanalının iki milyon seyirciye ulaşmasını ağabeyi Can Yılmaz'ı  dahil ettiği bir yayınla kutladı.

Yılmaz bu sırada takipçlerine önemli bir müjde verdi.

2004'de çektiği G.O.R.A'nın devam filminin çekimlerine yakında başlayacağını duyuran Yılmaz açıklamasında şunları söyledi:

Cem Yılmaz'ın takipçilerine müjdeyi verdiği o konuşması

“Şimdi G.O.R.A’nın devam projesi var tezgahımızda. Amacımız G.O.R.A’daki Arif ile Robot 2016’yı bir macera içine sokmak. Temmuz veya ağustosta Zafer (Algöz) ağabey ve Ozan’la (Güven) çekip ilkbahara çıkaracağız filmi.”

İlk filmde önemli başarılara imza atmıştı

İlk filmde önemli başarılara imza atmıştı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Faruk Sorak'ın yaptığı 2004 yapımı G.O.R.A filmi çekildiği dönem Türk Sineması'nın en pahalı yapımlarından biri olmuş ve 4 milyon civarında kişi tarafından izlenmişti.

Antalya'da halı tüccarlığı yapan Arif'in ( Cem Yılmaz ) uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A isimli gezegene götürülmesinin anlatıldığı filmde Cem Yılmaz'ın yanı sıra Özkan Uğur, Cezmi Baskın, Ozan Güven, Rasim Öztekin ve Özge Özberk gibi önemli isimler filmin kadrosunda yer almıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
903
438
161
55
27
25
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Antifrizli Dondurma

Komik değil diyen arkadaşlara söylüyorum ; "Ya bırak Allahsen ya!" hanginiz cem yılmaza gülmediniz be ? tamam son filmleri biraz deneysel olmuş olabilir ama ... Devamını Gör

onedeyo

Holiwuda tokat çakmış, Türkiyede beğenilmiyor, kime hitab ediyor filmleri acaba? Ben cevaplıyım, sadece aykusu düşüklere hitab ediyor saçma sapan espriler fa... Devamını Gör

Yağmur Peker

GORA'nın ikincisi AROG sayılmıyor mu? O.o

Rurouni Kenshin

ssst caktirma, sonra arog 2 cikartip telafi eder.

Eddy Ga

Devamı AROG değil miydi zaten? Ben yıllardır nasıl bir gaflet içinde yaşamışım böyle, kendimden utaniyorum. Özür dilerim, herkesten ve herşeyden özür dilerim.