Görüş Bildir
Seçime 3 Gün Kala Erbakan Şartlarını Sıraladı: Fatih Erbakan İstanbul Adayını Çekmek İçin 4 Şartını Açıkladı
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, hiçbir partiye kazandırmak ya da kaybettirmek için seçime girmediklerini belirterek, 'Ey troller, bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ticareti sonlandırdığını ilan etsin, İsrail’e ihracatı kestiğini ilan etsin, Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etsin ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkardığını ilan etsin, biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' dedi.
Yerel Seçimlere Saatler Kala Ege'nin İncisi İzmir'in Siyasi ve Kültürel Tarihinde Bir Yolculuğa Hazır Mısınız?
Ülkemizin en nadide şehirlerinden Ege’nin İncisi İzmir’in 100 yıllık öyküsüyle huzurlarınızdayız.  Yerel Seçimlere çok kısa bir süre kala; İzmir’in tarihi, siyasi, kültürel köklerinde bir yolculuğa çıkıyoruz.   Bakalım İzmir’de toplumun düşüncelerini ve siyasi reflekslerini belirleyen faktörler neler olmuş?İzmir'i hangi yerel yöneticiler ve siyasi partiler yönetmiş?
Reklam
Tecavüz Cezasından Kefaletle Serbest Kalmıştı: Dani Alves’e İspanya’da Protesto
Futbol Dani Alves, gece kulübünde bir kadına tecavüz ettiği suçlaması sonrasında tutuklanmış, yaklaşık bir yıl cezaevinde kaldıktan sonra 1 milyon euro kefaletle serbest kalmıştı. Dani Alves, bugün adli kontrol için geldiği Barcelona’daki mahkeme önünden protesto edili. Bir kişi, Dani Alves’e “Seni p*ç. Kadınlara tecavüz edecek paran var. Sen bir tecavüzcüsün.' diyerek bağırdı.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Yine Solingen Yine Yangın Faciası: 2’si Çocuk 4 Türk Yangında Hayatını Kaybetti
Almanya’nın Solingen kentinde dört katlı bir binada çıkan yangında, 2’si çocuk 4 Türk asıllı Bulgaristan vatandaşı hayatını kaybetti. Kundaklama sebebiyle çıkan yangında, akıllara Neo-Nazi tarafından yine Solingen’de 29 Mayıs 1993 yılında yapılan katliamı getirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynakları, olayların bir an önce aydınlatılması için açıklamada bulundu.
Reklam