Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Göre Tinder'da Sola Kaydırılmanıza Sebep Olan Hatalar

Burcunuza Göre Tinder'da Sola Kaydırılmanıza Sebep Olan Hatalar

Dolores Haze
30.04.2016 - 20:41

Mükemmel olduğunu düşündüğünüz Tinder profiliniz neden insafsızca (!) sola kaydırılıyor? İşte EliteDaily'nin katkılarıyla hazırladığımız burcunuza göre Tinder'da yaptığınız yanlışlar rehberi:

Kaynak: http://elitedaily.com/humor/mistakes-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç

1. Koç

Yoğun emoji kullanımıyla antipati toplayan bu arkadaşlar, hal hatır sormadan konuya girme eğiliminde olup bir anda fazla samimi davranmaya başlayabilirler. Yaptıkları bir başka hata ise rekabetçi doğalarının esiri olarak, 'N'olur beni tersle de kavga çıksın' diye bağıran rahatsız edici ve kışkırtıcı sorular sormalarıdır.

2. Boğa

2. Boğa

Boğaların lükse düşkünlükleri malum. Bu yüzden bu arkadaşların Tinder fotoğrafları genellikle 'Brolarla şampanya patlatırken', 'Yeni araba kokusu gibisi yok', 'Geçen yine bizim yattayız' temalı olmakla beraber, bu fotoğrafların gerçekliği de şüphelidir. Hava atma merakı ve kim bilir kimin olan yatı kendisininmiş gibi göstermesi Boğaların Tinder hatalarından.

3. İkizler

3. İkizler

Sevgili İkizler, yeter artık anladık! Çok sosyalsiniz, çok eğlenceli birisiniz, siz olmazsanız partilerin hali nice olur? Tinder profilinizdeki fotoğraflarınız da genellikle arkadaşlarla dolu olduğundan, potansiyel talipleriniz hangisinin siz olduğunu çözmeye uğraşırken bıkıp gidiyor, farkında mısınız?

4. Yengeç

4. Yengeç

Dürüst olalım: Hepimiz Yengeçlerin mızmız ve yapışkan olduklarını biliyoruz. Bu arkadaşlar, eski sevgililerini veya hoşlandıkları kişileri unutamaz, bir de Tinder profillerine onlarla çekildikleri fotoğrafları koyarlar. 'Ha o mu? Arkadaş ya...' diye açıklama yapmak zorunda kaldıklarında da size gücenirler. Daha kötüsü kardeşiyle fotoğraf koyanlardır ki, yorum bile yapmıyoruz...

5. Aslan

5. Aslan

Bu egoist insanlar, güzelliklerini kendilerinden başka kimsenin yakalayamayacağına inanarak hayatlarını selfie sanatına adamışlardır. Açı, poz, ışık konusunda birer uzmandırlar. Aynadan selfie çeken ve plajda ya da spor salonunda çekilmiş yarı çıplak fotoğraflarını Tinder profiline koyanlar da genellikle bu burçtan çıkar. Kendilerine Brad Pitt ya da Angelia Jolie'yi layık gören bu arkadaşlar, küçümseyici tavırları ile antipati toplarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak

6. Başak

Bu arkadaşlar bio kısmını boş bıraktıkları gibi bir de sadece güneş gözlüğüyle fotoğraf koyar ya da kameraya sırtlarını dönerler. 'Çok gizemli yaaa...' densin isterler ama pek çok kişinin o görünmeyen gözlerde ne yattığını hayal etmeye sabrı yok!

7. Terazi

7. Terazi

Bu uyumlu ve dengeli arkadaşlar kapsamlı ve herkesin gönlünü çelmeye yönelik bio yazmalarıyla ünlüdür. 'Yemeyi, gezmeyi, film izlemeyi, arkadaşlarla dışarı çıkmayı severim.' Sıkıcısın Terazi!

8. Akrep

8. Akrep

Gizemli, cezbedici ve kararlı akrepler ne istediklerini bilir ve onun dışında başka hiçbir şeyle ilgilenmezler.

Kriterleri bellidir: '1.80'in altındaki erkekler? Sola kaydır.'  'Vejetaryen mi? Hiç sevmem!' Onların kafasındaki kriter daha çok 'Kısa boylu, sarışın, sporcu kadın ama Hint yemeği de sevmeli' gibi fazla spesifik bir şeydir. Bir de gramer konusuna aşırı takıntılıdırlar.

9. Yay

9. Yay

Özgürlüklerine her şeyden fazla değer veren Yaylar, macerayı ve riski severler. Aynı zamanda az şeyle yetinmeyi bilen bu arkadaşlar, minimalist tarzlarını pek de belirgin olmayan tek bir fotoğraf koyarak profillerine de yansıtırlar.

10. Oğlak

10. Oğlak

Oğlaklar, hırslı ve açık sözlü olmalarıyla gurur duyarlar. Bu yüzden de kendileriyle ilgili her şeyi anlatmaya girişirler. Daha birbirinizi çok da iyi tanımıyorken, Uzak Doğu seyahatini detaylarıyla anlatmaya girişen arkadaşlar genellikle bu burca mensuptur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova

11. Kova

Bu soğuk entelektüeller, sıkboğaz edilmeye gelmez. Kendileri ise konuşmalara felsefi alıntılar yaparak veya sorular sorarak girişmeye meyillidirler. Fotoğraflarında da ne olup bittiği belli olmaz pek bunların. Zekanın çekiciliği inkar edilemez olsa da, Tinder gibi bir uygulamayı varoluşsal içebakış amacıyla kullanmak absürd değil mi sevgili Kovalar?

12. Balık

12. Balık

Balık burçları, kendileri için bir anlam ifade etmeyen şeyleri, sırf insanları memnun etmek için yapmaları ile bilinir. Bunların profilleri o denli mükemmel durur ki bir sahtelik olduğunu sezmemek imkansızdır. Bu arkadaşlar erkekler/kadınlar neyi sever çözmüş ve kendi sevdiklerinden ziyade bunu baz alarak profil hazırlamıştır. 

Rakı içmeyi ve bilgisayar oyunları oynamayı sevdiğini söyleyen ablalar ve kedi-köpek-bebek üçlüsüyle bolca fotoğraf çekilerek ya da filmlerden göz yaşartıcı alıntılar paylaşarak ne kadar hassas ve duygusal bir erkek olduğunu kanıtlamaya çalışan abiler genelde bu burçtan çıkar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
35
10
9
8
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dilara

yazılardan çok resimlere baktım gerçeği

menemen

aynen resimler harika bayıldım ozellikle akrebi sevdim ve bunun akrep burcu olmamla alakası yok

Ezgi

resimler harika yaa

Pasif Kullanıcı

tinderın ne olduğunu bilmiyodum yeni öğrendim