Görüş Bildir
Haberler
En Uyumlu Burç Çifti: Burcunuza Göre İdeal Erkeğinizin Kim Olduğunu Öğrenin!

etiket En Uyumlu Burç Çifti: Burcunuza Göre İdeal Erkeğinizin Kim Olduğunu Öğrenin!

Dolores Haze
24.12.2015 - 00:27

Burçlar her zaman popüler ve çiftler arasında da sıkça konuşulan bir konu. En uyumlu burç çifti nedir, kadın erkek burç uyumu nasıl bulunur sizin için güzel bir test hazırladık. 

Burcunuza göre hangi burçtan erkekler sizin için uygun, hangileri değil? Öğrenmek için aşağı inin...

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/perfect-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Kadını (21 Mart - 19 Nisan)

1. Koç Kadını (21 Mart - 19 Nisan)

Koç burcu kadını, özgürlüğüne düşkün, cesur ve ateşlidir. Aynı zamanda oldukça dengeli ve mantıklı olan bu kadın, hayatın karşısına çıkardığı zorluklarla mücadele edecek enerji ve güce sahiptir.

UYUMLU BURÇLAR 

Yengeç Burcu Erkeği: Koç kadınının enerjisi, çekici Yengeç burcu erkeğini büyüler. Koç kadınının karmaşıklığı ve zorluğu bu erkeğin hoşuna gider.

Balık Burcu Erkeği: Koç kadının hislerine önem verecek ve güvenilirliği ile onu etkileyecektir.

UYUMSUZ BURÇLAR

İkizler Burcu Erkeği: Sakın kanmayın! Başlarda tutku dayanılmaz olabilir; ancak İkizler burcu erkeği, akılcı Koç kadını için fazla ateşli ve duygusaldır.

Aslan Burcu Erkeği: Bu erkek, özgürlüğüne düşkün Koç kadınına fazla güçlü ve hükmedici gelecektir. Bu iki burç, oldukça uyumsuzdur.

2. Boğa Kadını (20 Nisan - 20 Mayıs)

2. Boğa Kadını (20 Nisan - 20 Mayıs)

Şımartılmayı ve lüksü seven Boğa kadını, sadık bir sevgili ve arkadaştır. Aynı zamanda, gizemliliğiyle merak uyandırır.

UYUMLU BURÇLAR

Boğa Burcu Erkeği: Bu erkek, Boğa kadınının ruh eşi olabilir. Aynı burca mensup bu ikili, tutkulu ve güzel bir ilişki yaşarlar.

Yengeç Burcu Erkeği: Bu erkek, Boğa burcu kadınının isteklerine karşı duyarlıdır. Birbirlerini tamamlarlar ve birbirlerinin yoğun duygusallık yüklü enerjisinden beslenirler.

UYUMSUZ BURÇLAR

Aslan Burcu Erkeği: Bu erkek, dinlenmeyi seven Boğa kadınına fazla talepkar gelebilir. Aslan erkeğine Boğa kadınının hayatı fazla sakin gelecek; Boğa kadını ise bu erkeğin sürekli harekete geçirilme isteği duymasına içerleyecektir.

Yay Burcu Erkeği: Boğa kadınıyla hiçbir ortak noktası olmayan ve kendi düzenini kurmayı seven bu erkek, Boğa kadınının fazla 'rahat' olduğunu düşünecektir.

3. İkizler Kadını (21 Mayıs - 20 Haziran)

3. İkizler Kadını (21 Mayıs - 20 Haziran)

İkizler burcu kadını arzulu ve romantiktir. Bu kadını hayattan bezmiş bir biçimde görmek zordur. Temiz bir kalbi vardır ve gerçek aşka inanır. Çok yönlü, maceraperest ve arkadaş canlısı olan bu kadın, sempatiktir ve arkadaş edinmekte zorlanmaz.

UYUMLU BURÇLAR

Yengeç Burcu Erkeği: Yengeç burcu erkeği de İkizler kadını gibi gerçek aşkını aramaktadır. Bu çift birbirlerini çok iyi anlarlar.

Terazi Burcu Erkeği: İki burç da fiziksel ve zihinsel olarak uyarılmayı sever. Birbirlerinden asla sıkılmayacaklardır. Terazi erkeği özgürlüğüne düşkünken, İkizler kadını da esnek bir yapıya sahiptir. Birbirlerini tamamlarlar.

UYUMSUZ BURÇLAR

Akrep Burcu Erkeği: Bu erkek, İkizler kadınını fazla kaygısız ve rahat bulacak ve kıskançlığıyla onu yoracaktır. İkizler kadını ise aradığı tutarlılığı bu erkekte bulamayacaktır.

Başak Burcu Erkeği: Bu erkek, sessizliğiyle İkizler kadınını çileden çıkaracaktır.

4. Yengeç Kadını (21 Haziran - 22 Temmuz)

4. Yengeç Kadını (21 Haziran - 22 Temmuz)

Hırslı fakat iyi yürekli bir yapıya sahiptir. Kendisiyle aynı tutkuları paylaşan insanlardan hoşlanır. Duygusal zekası çok yüksek olan bu burcun kadını, oldukça hassastır. Harika bir mizah anlayışına sahiptir ve etrafındakileri güldürmeyi sever.

UYUMLU BURÇLAR

Terazi Burcu Erkeği: Terazi burcu erkeği, tutarlı ve kendinden emindir. Hem mesleki hem de kişisel hayatında onun için en önemli unsur dengedir. Yengeç burcu kadınını dengeleyecek ve kendisini güvende hissetmesini sağlayacaktır.

Boğa Burcu Erkeği: Bu erkek, tutarlı ve gerçekçidir. Duygusallığa meyilli Yengeç kadınını sakinleştirecektir.

UYUMSUZ BURÇLAR

Akrep Burcu Erkeği: Coşkulu Yengeç kadını için fazla gergin ve tutkuludur. İki burç da kıskanç olduğundan, ilişkileri sıkıntılı olacaktır.

Başak Burcu Erkeği: İki burcun hisleri de oldukça kuvvetlidir; ancak kendilerini ifade etmeye çekinirler. Düzgün bir iletişimin eksikliği, sıkıntılara sebep olacaktır.

5. Aslan Kadını (23 Temmuz - 22 Ağustos)

5. Aslan Kadını (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bu kadın, büyük bir egoya sahiptir ve beğenilmeyi sever. Aşkı bulduğunda ise sadıktır. Daha yumuşak burçlar için güçlü bir partner olan bu kadın, kendisi gibi canlı olan burçlarla daha iyi anlaşacaktır.

UYUMLU BURÇLAR

İkizler Burcu Erkeği: Aslan burcu kadınına sevildiğini hissettirecek iyi yürekli bu erkek, onun sağlam kişiliğini takdir edecek ve inatçılığını anlayışla karşılayacaktır.

Akrep Burcu Erkeği: Aslan kadını gibi, bu erkek de tutkuludur ancak yönetmeyi sevmez. İkisi de sadıktır ve bir kez bağlanırlarsa ayrılmaları güç olacaktır.

UYUMSUZ BURÇLAR

Kova Burcu Erkeği: Kova erkeği, kendini tamamıyla bu kadına teslim eder. Oysaki Aslan kadını, kendisine kafa tutacak ve önünde eğilmeyecek bir erkek istemektedir.

Oğlak Burcu Erkeği: Özgür ruhlu Oğlak burcu erkeği, azimli Aslan kadınına taban tabana zıttır. Bu erkek, Aslan kadınının istediği gibi bir düzene sadık kalamayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Kadını (23 Ağustos - 22 Eylül)

6. Başak Kadını (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak kadını kendi düşüncelerinin içinde kaybolur; dalgın ve sessizdir. Kolayca incinebilir biridir, ancak bunu saklamak için elinden geleni yapar. Onu anlamak bazen zor olabilir, ama gönlünü kazanırsanız sonsuza dek size sadık olacaktır.

UYUMLU BURÇLAR

Terazi Burcu Erkeği: Oldukça kararlı olan bu erkek, Başak kadınını gözüne kestirirse onun kalbini mutlaka çalacaktır. İlgili ve mantıklı olan bu erkek, kadınının kalbini kırmamaya özen gösterecektir.

Oğlak Burcu Erkeği: Bu erkek, Başak kadınını kabuğundan çıkaracaktır. Başak kadınının gizemli ve tedbirli doğası onu korkutmaz. Oğlak erkeği, sabırla onun açılmasını bekler.

UYUMSUZ BURÇLAR 

Yengeç Burcu Erkeği: İki burç da oldukça hassas olduğundan, ilişkilerinde sık sık sorun çıkacaktır. Başak kadını, oturmuş ve ayağı yere basan burçlarla daha uyumludur.

Balık Burcu Erkeği: Bu erkek, Başak kadını gibi fazla sessiz ve uysaldır. Bir araya geldiklerinde, gerilecek ve birbirlerini sakinleştiremeyeceklerdir.

7. Terazi Kadını (23 Eylül - 22 Ekim)

7. Terazi Kadını (23 Eylül - 22 Ekim)

Bu burcun kadını ne istediğini bilir ve onu elde edene kadar mücadele eder. Mantıklı ve dengelidir. 'En iyi'den aşağısına razı olmaz. Azimlidir, ayakları yere basar ve iletişimi kuvvetlidir.

UYUMLU BURÇLAR

Yay Burcu Erkeği: Özgür ruhlu Yay erkeği ile güçlü Terazi kadını çok uyumludur. Yay erkeği, kadınının zihnini açacak; Terazi kadını ise erkeğinin gerçeklerle yüzleşmesini sağlayacaktır.

Aslan Burcu Erkeği: İki burç da oldukça sadıktır. Terazi kadını, Aslan erkeğinin egosuna biraz olsun gem vuracak, Aslan erkeği ise oyunculuğu ve şakacılığıyla kadınına meydan okuyacaktır. Bu çift, birbirlerinin ruh eşidir.

UYUMSUZ BURÇLAR

Oğlak Burcu Erkeği: Azimli Terazi kadını, bu erkeğin amaçsız veya kontrolsüz olduğunu düşünebilir. Oğlak erkeğinin maceraya ve özgürlüğe olan düşkünlüğü ona tembellik gibi gelir. Aralarında bir çekim olsa da tutku çabuk söner.

Balık Burcu Erkeği: Terazi kadını, oldukça hassas olan bu erkeğe karşı tolerans gösteremeyecek; Balık erkeği ise bu kadının acımasız dürüstlüğünden rahatsız olacaktır.

8. Akrep Kadını (23 Ekim - 21 Kasım)

8. Akrep Kadını (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep, bilindiği üzere oldukça iddialı bir burç. Burcun kadınları oldukça duygusal, kıskanç ve tutkulular. Hem zihnen hem de fiziksel olarak talepleri büyük. Cinsel istekleri kimilerine zorlayıcı gelebilirken; karanlık mizah anlayışları ve sivri dilleri yanlış anlaşılmalarına sebep olabilir. Oldukça çarpıcı olan bu kadın, birlikte olduğu kişilerin aklını başından alır.

UYUMLU BURÇLAR

Oğlak Burcu Erkeği: Oğlak erkeğinin eleştirel düşünme yeteneği ve sabrı, hayalperest ve korkusuz Akrep kadınına çekici gelir. Birlikte vakit geçirmekten hoşlanan bu çiftin cinsel uyumu mükemmeldir.

Aslan Burcu Erkeği: Bu çift, birbirinin tutkusundan beslenir. Akrep kadının aşktaki şehveti Aslan erkeğini çeker. Bu erkek, sadakatiyle Akrep kadınının güvenini kazanırken; özgür ruhlu olmasıyla da ilişkiyi dengeleyecektir.

UYUMSUZ BURÇLAR

Akrep Burcu Erkeği: Bu erkek, Akrep kadınından uzak durmalıdır; çünkü iki burcun da oldukça tutkulu olması tehlikeli durumlara yol açabilir. Aralarındaki fiziksel çekim efsanevi yoğunlukta olsa da, duygusal açıdan zehirleyici bir ilişkileri olacaktır.

İkizler Burcu Erkeği: Bu erkek, Akrep kadını için fazla romantiktir. O, Akrep kadınının tehlikeli bir biçimde erotik olduğunu düşünürken, Akrep kadını onu çok sıradan bulur. Dahası, İkizler burcu erkeği bu kadını takıntı haline getirip onu sıkabilir.

9. Yay Kadını (22 Kasım - 21 Aralık)

9. Yay Kadını (22 Kasım - 21 Aralık)

Bu kadın korku nedir bilmez! Macera ve özgürlüğün kraliçesi olan Yay burcu kadını dramatik durumlardan hoşlanmaz veya trip atmaz. Kalbi onu nereye götürürse oraya gider. Konu aşk olduğunda, birlikte maceralar yaşayıp dünyayı fethedebileceği birini arar.

UYUMLU BURÇLAR

Koç Burcu Erkeği: Kendisi gibi sosyal olan ve macerayı seven bu erkek tam Yay kadınına göredir. Eğlenceyi seven, neşeli kişilerdir ve dramatik durumlardan hoşlanmazlar. Birlikte oldukları zaman, aşk ve neşeyle dolup taşarlar.

Kova Burcu Erkeği: Bu erkek, Yay kadınının ruh eşi olmasa bile, onun olgunlaşmasına yardım edecektir. Yay kadınının maceraya düşkünlüğü bu erkeği cezbedecek ve oldukça renkli bir seks hayatları olacaktır.

UYUMSUZ BURÇLAR

Boğa Burcu Erkeği: Bu erkek, Yay kadınıyla hiçbir zaman tam olarak uyuşamaz. Özgürce uçmak isteyen Yay kadınının tersine bu adam evine düşkündür. Boğa burcu erkeği istikrarı severken, Yay kadını göçebe bir ruha sahiptir.

Başak Burcu Erkeği: Bu erkek, düzene ve sürekli güveninin tazelenmesine ihtiyaç duyar. Yay kadını ise onun bu isteğini tatmin edemez. Başak erkeği anı yaşarken, Yay kadını hep önüne bakar.

10. Oğlak Kadını (22 Aralık - 19 Ocak)

10. Oğlak Kadını (22 Aralık - 19 Ocak)

Azimli fakat eğlenceyi seven bir yapısı vardır. Mizah anlayışı mükemmeldir. Genellikle ciddi ve içe dönük olan bu kadın oldukça sabırlıdır ve problem çözmede oldukça yeteneklidir. Kendine bir hedef koyar ve her şeyini ona ulaşmaya adar. 

UYUMLU BURÇLAR

Balık Burcu Erkeği: Bu erkeğin hassaslığı onun Oğlak kadını için uygun bir eş olamayacağını düşündürse de, bu ikili harika bir çift olurlar. Oğlak kadını, endişeli Balık erkeğini dengeler ve Balık erkeği de bu kadının ciddi hayatına renk getirir.

Başak Burcu Erkeği: Bu erkek, Oğlak kadınının ruh eşidir. İki taraf da tutkulu veya duygusal değildir ancak aralarındaki sevgi oldukça sağlam olur. İlişkileri genellikle durağan gider, ancak birbirlerinde huzuru bulurlar.

UYUMSUZ BURÇLAR

Aslan Burcu Erkeği: Aslan erkeği ele evuca sığmaz; bu da Oğlak kadınını huzursuz eder. Bu erkek ilgi odağı olmak isterken, Oğlak kadınının kafası daha önemli şeylerle meşguldür. Aslan erkeği, Oğlak kadınının gerçekçiliğini soğukluk olarak yorumlayabilir.

Koç Burcu Erkeği: Bu iki burç oldukça uyumsuzdur. Bu erkek neşeli ve tasasızken, Oğlak kadını ihtiyatlı ve mantıklıdır. Oğlak kadını gelecek odaklı bir partnere ihtiyaç duyarken, Koç erkeği macera için yaşar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Kadını (20 Ocak - 18 Şubat)

11. Kova Kadını (20 Ocak - 18 Şubat)

Yaratıcı Kova kadını, yeniliği ve ilerlemeyi sever. Bir kutunun içine hapsedilmek istemez. Dışa dönük gibi görünse de duygularını ifade etmekte sıkıntı çeker. Özgürlüğe önem verir ve kimsenin kendisine ayak bağı olmasını istemez.

UYUMLU BURÇLAR

Terazi Burcu Erkeği: Bu erkek, esnek Kova kadınıyla iyi anlaşır. İkisi de sosyal ve dışa dönüktürler. Terazi erkeği, Kova kadınının yaratıcılığı ve entelektüel heveslerine saygı duyar.

İkizler Burcu Erkeği: İkisi de su götürmez bir çekiciliğe sahiptir. Birlikteyken dikkat çekerler. İkisinin de vahşi bir tarafı olduğu için, harika bir seks hayatları vardır. İkizler burcu erkeği, Kova kadınının üstesinden gelebilecek tek erkektir.

UYUMSUZ BURÇLAR

Akrep Burcu Erkeği: Bu erkek, uysallaştırılmak istemeyen uçarı Kova kadınını kıskançlığıyla boğar. Kova kadını, bu erkeğin gerginliğini zamanla görmezden gelmeye başlar ve Akrep erkeği de bağlanmaktan kaçtığını düşünerek ona öfkelenir.

Balık Burcu Erkeği: Özgür ruhlu Kova kadını için fazla talepkardır Balık burcu erkeği. Akrep erkeği gibi bu erkek de çok fazla ilgiye ihtiyaç duyar. Zincirlerinden kurtulmuş Kova kadınının aksine, bağımlı bir yapıya sahiptir. Kova kadını ancak kendi gibi özgürlüğüne düşkün biriyle sağlıklı bir ilişki kurabilir.

12. Balık Kadını (19 Şubat - 20 Mart)

12. Balık Kadını (19 Şubat - 20 Mart)

Balık burcu kadını, anlaşılması güç, hassas ve duygusal bir yapıya sahiptir ve iyi bir gözlemcidir. Yaratıcıdır ve her an bir şeylerle uğraşır. Utangaç ve tatlı Balık kadınının düşünceleri biraz dağınık olabilir. Düşünceli ve sezgileri kuvvetli biridir.

UYUMLU BURÇLAR

Yengeç Burcu Erkeği: Bu erkek oldukça merhametlidir. İki burç da duygularıyla uyum içinde olduğundan, birbirlerine tamamen açılmakta sıkıntı çekmezler. Yengeç burcu erkeği koruyucu bir yapıya sahiptir ve bu da Balık kadınının ona kolayca ısınmasına yol açar. Hareketli ve uzun soluklu bir ilişkileri olur.

Oğlak Burcu Erkeği: Balık kadınının hayalperestliği, tatlılığı ve hassaslığı Oğlak erkeğine çekici gelecek, bu erkeğin bilgeliği ve mantıklılığı da Balık kadınını etkileyecektir.

UYUMSUZ BURÇLAR

İkizler Burcu Erkeği:  Bu erkek, kolay incinen Balık kadını için fazla açık sözlüdür. Balık kadını, daha duyarlı bir burçla mutluluğu yakalayabilir. Sürekli güveninin tazelenmesine ihtiyaç duyan bir kadın için bu erkek fazla özgür ruhludur.

Terazi Burcu Erkeği: Mantığıyla hareket eden bu erkek, kavgalarda sert gerçekleri kadınının yüzüne vurarak onun yıkılmasına sebep olacaktır. Ayrıca devamlı sosyalleşmeye ihtiyaç duyarak, yalnızlığına düşkün Balık kadınını çileden çıkaracaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1369
1039
534
219
213
209
205
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?