Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
28.11.2015 - 08:39

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Samsun, Amasya, Tokat, Çorum, Gümüşhane ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir), Kıyı Ege (İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla), İstanbul, Kütahya, Uşak ve Denizli çevreleri ile Bursa ve Burdur'un batı, Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olmak üzere, genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Marmara ve Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir), Kıyı Ege (İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla), İstanbul, Kütahya, Uşak ve Denizli çevreleri ile Bursa ve Burdur'un batı, Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması (21-50 mm) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin batısı ve İstanbul ile Bursa'nın batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneyinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 16

ÇANAKKALE Çok bulutlu ve kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 16

İSTANBUL Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Avrupa Yakasında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 18

KIRKLARELİ Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 16

EGE

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege, Kütahya, Denizli ve Uşak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 13

İZMİR Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

MANİSA Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

MUĞLA Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 13

AKDENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Antalya'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey ve batı ilçeleri ile zamanla il geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22

ANTALYA Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 19

HATAY Çok bulutlu, akşam saatlerinde kıyı kesimi ile gece saatlerinde il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

MERSİN Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

KAYSERİ Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 18

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 15

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, öğle saatlerinde Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu ve Karabük çevreleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

KARABÜK Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

KASTAMONU Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

ZONGULDAK Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 18

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Amasya ve Çorum, gece saatlerinde Samsun, Tokat ve Gümüşhane çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 19

ORDU Parçalı ve çok bulutlu 21

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 21

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 22

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde bölgenin batı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu 7

IĞDIR Parçalı bulutlu 11

KARS Parçalı ve çok bulutlu 8

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 14

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde bölgenin batı kesimleri ile Diyarbakır çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 17

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 17

SİİRT Parçalı bulutlu 16

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 21

DENİZLERDE HAVA

Ege ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz yağmur ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatı gece kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısında 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s) gece kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: batı ve güneybatı, gece kuzeyi kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), gündüz güneyi ile sabah saatlerinde kuzeyinde 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, gündüz 3,0m, Görüş: 

Orta AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan doğusunda gündüz 3 ila 5 (20-40 km/s), gece 4 ila 6 (30-50 km/s); batısında 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, yarın batısında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0