Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ulaş
29.08.2015 - 08:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Ordu, Sivas, Kayseri, Niğde, Bingöl, Muş, Malatya, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana'nın iç kesimleri ve Toroslar mevkii, Hatay'ın kuzey kıyıları ile Van'ın kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Ordu'nun batısı ile Trabzon'un doğusu ve Rize'nin batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve doğu kesimlerde normalleri civarında, Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, iç ve batı kesimler ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların sabah saatlerinde Ordu'nun batısı ile Trabzon'un doğusu ve Rize'nin batısında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (heyelan, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BURSA Az bulutlu ve açık 33

İSTANBUL Az bulutlu ve açık 31

KIRKLARELİ Az bulutlu ve açık 34

SAKARYA Az bulutlu ve açık 31

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 27

İZMİR Az bulutlu ve açık 34

KÜTAHYA Az bulutlu ve açık 27

MANİSA Az bulutlu ve açık 36

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay'ın kuzey kıyıları ile Adana'nın kuzey çevreleri ve Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; İç ve batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri ile Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

ANTALYA Az bulutlu ve açık 38

BURDUR Az bulutlu ve açık 33

HATAY Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kıyıları yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sivas, Kayseri ve Niğde çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 28

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık 29

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 29

SİVAS Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BOLU Az bulutlu ve açık 28

DÜZCE Az bulutlu ve açık 30

SİNOP Parçalı ve az bulutlu 28

ZONGULDAK Az bulutlu ve açık 26

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz bölümü ile Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Ordu'nun batısı ile Trabzon'un doğusu ve Rize'nin batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 29

ÇORUM Parçalı bulutlu 27

SAMSUN Parçalı bulutlu 28

TRABZON Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların sabah saatlerinde Trabzon'un doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 26

DOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri, Malatya, Bingöl ve Muş çevreleri ile Van'ın kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM Parçalı bulutlu, , öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

KARS Parçalı bulutlu, , yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

MALATYA Parçalı bulutlu, , öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

TUNCELİ Parçalı bulutlu, , öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.DIYARBAKIRAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 35

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

MARDİN Az bulutlu ve açık 32

SİİRT Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş:İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, akşam kuzeydoğudan 3 ila 5 (saatte 20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m Görüş:İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu, İskenderun körfezi hafif ve kısa süreli sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, öğleden sonra güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) zaman zaman 5 (40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0