Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
03.08.2015 - 08:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Çankırı, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Manisa, Denizli, Uşak, Aydın çevreleri ile öğle saatlerinde Ankara ve Erzurum'un kuzey, Kars'ın batı ve İzmir'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Bugün doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. 

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu 33

BURSA Parçalı ve az bulutlu 35

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 32

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 32

EGE 

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak çevreleri ile İzmir'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

DENİZLİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 39

İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36

MANİSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 39

AKDENİZ 

Az bulutlu ve açık, bölgenin batısı ile iç kesimlerinin zamanla yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 38

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 36

BURDUR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 38

HATAY Az bulutlu ve açık 38

İÇ ANADOLU 

Az bulutlu, zamanla parçalı kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ilk saatlerde Sivas çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

ÇANKIRI Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

SİVAS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, ilk saatlere yer yer pus ve sisli 32

BATI KARADENİZ 

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

KARABÜK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 27

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 33

SAMSUN Parçalı bulutlu 29

TOKAT Parçalı bulutlu 32

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 28

DOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey ve Kars'ın batı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 33

ERZURUM Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

KARS Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde batı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32

MALATYA Az bulutlu ve açık 39

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 41

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 39

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 41

SİİRT Az bulutlu ve açık 40

DENİZLERDE HAVA

Marmara ve Kuzey Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s), ilk saatlerde batısında 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, kuzeyinde 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0