Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
07.07.2015 - 09:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve zamanla iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Ordu, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Ankara'nın ve Erzurum'un kuzeydoğu ilçeleri ve Sinop'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişikliğin olmayacağı, mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölgenin kuzey ve batısında yer yer kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BALIKESİR Parçalı ve az bulutlu 31

BURSA Parçalı ve az bulutlu 31

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 30

KIRKLARELİ Parçalı ve az bulutlu 34

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR Az bulutlu ve açık 28

DENİZLİ Az bulutlu ve açık 33

İZMİR Az bulutlu ve açık 33

MANİSA Az bulutlu ve açık 33

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ilçeleri parçalı bulutlu 31

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 32

BURDUR Parçalı ve az bulutlu 33

HATAY Az bulutlu ve açık 30

İÇ ANADOLU

Az bulutlu, bölgenin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzeydoğu çevreleri yerel ve kısa süreli sağanak yağışlı 29

ÇANKIRI Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 29

SİVAS Parçalı ve az bulutlu 25

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kastamonu çevreleri ile Sinop'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı bulutlu 25

DÜZCE Parçalı bulutlu 28

KARABÜK Parçalı yer yer çok bulutlu 31

ZONGULDAK Parçalı bulutlu 24

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun, Ordu ve Artvin çevrelerinin kısa süreli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı bulutlu 28

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

TOKAT Parçalı bulutlu 25

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı 24

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİTLİS Az bulutlu ve açık 31

ERZURUM  Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kuzeydoğu ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

KARS Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

MALATYA Az bulutlu ve açık 34

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 41

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 36

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 41

SİİRT  Az bulutlu ve açık 39

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, doğusu aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, doğusunda kuzeybatıdan, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-20km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş:İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s), Orta ve Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s) , gece 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, orta ve güneyinde 2,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu:Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-20 km/s), ilk saatlerde sonra güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0