Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
29.01.2015 - 08:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Akdeniz ile Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu kıyıları, Denizli, Sivas, Gaziantep ve Kilis yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış, sabah ilk saatlerde Sivas çevrelerinde hafif kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara ve Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer kuvvetli olmak üzere iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu bölgesinde yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine neden olması beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale ile öğleden sonra bölgenin batısının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı ve çok bulutlu 12

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yağmurlu 10

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Avrupa Yakası sağanak yağışlı 10

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yağmurlu 9

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege ile Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğleden itibaren Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı zamanla çok bulutlu 7

İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 13

MANİSA Parçalı ve çok bulutlu 13

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 7

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Antalya ile öğleden sonra bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 14

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15

HATAY Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 13

MERSİN Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Sivas çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu 10

ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu 5

ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu 10

KONYA Parçalı ve çok bulutlu 10

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Zonguldak, Bartın ve Karabük ile Kastamonu kıyılarının yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 8

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 12

KARABÜK  Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 10

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu 11

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu 12

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 15

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu 10

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 12

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZİNCAN Parçalı ve çok bulutlu 4

ERZURUM  Parçalı ve çok bulutlu 1

KARS Parçalı ve çok bulutlu -1

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu 3

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Mardin hafif kar yağışlı, öğleden sonra Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu 9

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra sağanak yağışlı 9

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu 12

SİİRT  Parçalı ve çok bulutlu 9

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; doğu ve kuzeydoğu, doğusu ilk saatler güneybatıdan, akşam tamamı doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), akşam doğusu 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde; Doğu Karadeniz'de; doğu ve güneydoğu, batısı ilk saatlerde güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), öğle 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 1,5m Görüş Mesafesi: İyi.

MARMARA Hava: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), ilk saatlerde 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,5 ila 1,5m Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de; doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/saat ) güneyi güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat); Güney Ege'de; güney ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/saat) kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 2,0m, güneyinde 2,5 m. Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; güney ve güneybatıdan, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), Doğu Akdeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 1,0 ila 1,5m Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ Hava: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m; Görüş Mesafesi: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0