Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
18.12.2014 - 08:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile gece saatlerinde Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Muğla ve Antalya, öğle saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Sivas, Kayseri, Gümüşhane, Erzincan, Elazığ ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. 

RÜZGAR: Güney ve güneydoğu, kuzeybatı kesimler ile Akdeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinde Muğla ve Antalya, öğle saatlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Lokal su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS HADİSESİ UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzeyi yağmurlu 10

İSTANBUL Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12

KIRKLARELİ Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10

SAKARYA  Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

EGE

Çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Muğla çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8

DENİZLİ Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 13

İZMİR Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 16

MANİSA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 17

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz ile gece saatlerinde Doğu Akdeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ve öğle satlerinde Antalya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 20

ANTALYA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 16

K.MARAŞ Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 13

MERSİN Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı 19

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile akşam saatlerinde bölge geneli, gece saatlerinde doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, gece saatlerinde kuzeydoğusunda karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 7

ESKIŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8

KONYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 8

YOZGAT Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 8

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 12

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 11

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimleri, gece saatlerinde Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. yağışların; yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Gümüşhane çevrelerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORDU Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmurlu 16

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmurlu 15

TOKAT Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı yağmurlu 11

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmurlu 17

DOĞU ANADOLU

Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde batısının karla karışık yağmur ve yükseklerde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece satlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 3

KARS Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 4

MALATYA Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu 11

VAN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 7

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 13

GAZİANTEP Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 10

ŞANLIURFA Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 14

SİİRT  Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 12

DENİZLERDE HAVA

Orta Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, Orta Karadeniz'de 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta ve Doğu Karadeniz'de 2,0 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan akşam saatlerinden sonra kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu, ilk saatlerde sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatı, kuzeyinde zamanla kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, akşam saatlerinden sonra kuzeyden 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, Rüzgâr: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, siste zayıf.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0