Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
28.11.2014 - 08:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Trabzon, Rize, Artvin, Van ile sabah ilk saatlerde Manisa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trabzon, Rize, Artvin, Iğdır ve Manisa çevrelerinde hafif yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde gerçekleşmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ile Adana ve Hatay çevrelerinde pus ve yer yer sis hadisesi tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ile Adana ve Hatay çevrelerinde pus ve yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı bulutlu, zamanla bölgenin batı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu 12

BURSA Parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu 12

İSTANBUL Parçalı bulutlu 12

SAKARYA  Parçalı bulutlu 11

EGE

Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Manisa çevrelerinin kısa süreli ve hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 8

İZMİR Parçalı yer yer çok bulutlu 15

MANİSA Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde kısa süreli ve hafif yağmurlu 13

UŞAK Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 10

AKDENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi ile Adana ve Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 18

ANTALYA Parçalı bulutlu 18

MERSİN Parçalı bulutlu 18

OSMANİYE Parçalı bulutlu 17

İÇ ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKSARAY  Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor. 6

ANKARA Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor. 8

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 8

KONYA Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 2

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BARTIN Parçalı çok bulutlu 9

BOLU Parçalı çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 7

KARABÜK  Parçalı çok bulutlu 8

ZONGULDAK Parçalı çok bulutlu 9

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu; Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA Parçalı çok bulutlu 9

GİRESUN Parçalı çok bulutlu 10

RİZE Çok bulutlu ve yağmurlu 11

TRABZON Çok bulutlu ve hafif yağmurlu 11

DOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzeydoğu kesimleri ile Van çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle kar, Iğdır çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ARDAHAN  Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 0

ERZURUM Çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 2

MALATYA Parçalı bulutlu 7

VAN Çok bulutlu, hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 4

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı bulutlu 12

DİYARBAKIR Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 9

SİİRT  Parçalı bulutlu 9

ŞANLIURFA Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 12

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu yağmurlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğu, sabah ve öğle saatlerinde Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğu, gece saatlerinden sonra güney ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğu, gece saatlerinden sonra güney ve güneybatı; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı, sabah saatlerinde doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0