Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
29.07.2014 - 08:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi ve Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin, Kars, Ardahan, Erzurum'un kuzeyi, Rize ve Trabzon'un iç kesimleri ile Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir'in kuzeyi ve Kırklareli'nin batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, öğle saatlerinden sonra güney kıyılarda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, güney ve batısı ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Bursa, Balıkesir'in kuzeyi ile Kırklareli'nin batısının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BALIKESİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 37

BİLECIK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 34

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

İSTANBUL Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla Kuzey Ege'nin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık 34

İZMİR Az bulutlu ve açık 36

MANİSA Az bulutlu ve açık 37

UŞAK Az bulutlu ve açık 34

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, Doğu Akdeniz ile zamanla Toroslar mevkiinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı bulutlu 33

ANTALYA Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun iç kesimleri parçalı bulutlu 30

BURDUR Az bulutlu ve açık 36

MERSİN Parçalı bulutlu 33

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Az bulutlu ve açık 34

ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık 35

KONYA Az bulutlu ve açık 36

SİVAS Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

DÜZCE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

KARABÜK Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 37

ZONGULDAK Az bulutlu 29

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Artvin ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı ve az bulutlu 36

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 35

SAMSUN Parçalı ve az bulutlu 28

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan ile Erzurum'un kuzey çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BİNGÖL Az bulutlu 35

ELAZIĞ Parçalı ve az bulutlu 36

ERZURUM Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

IĞDIR Parçalı bulutlu 35

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN Az bulutlu ve açık 40

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 39

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 38

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 40

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun açıkları kısa süreli sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, öğleden sonra doğusu 6, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m batısında 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güneybatısı kısa süreli ve hafif olmak üzere sağanak yağışlı, Rüzgar: kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, güneyi sabah saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4, öğleden sonra 5, Güney Ege'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4, öğleden sonra kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m akşam 2,0m Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan 3 ila 5, Antalya Körfezi sabah saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4, öğleden sonra 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgâr: güneybatıdan, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0