Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

adem kara
23.04.2014 - 08:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, kuzeybatı kesimler ile zamanla iç kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren Doğu kesimlerde kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

  • MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Parçalı ve az bulutlu 27 

EDİRNE Parçalı ve az bulutlu 24

İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu 22

TEKİRDAĞ Parçalı ve az bulutlu 18

  • EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

AYDIN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 32

İZMİR Parçalı ve az bulutlu

30 MUĞLAAz bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 28

  • AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık 26

ANTALYA Az bulutlu ve açık 25

BODRUM Az bulutlu ve açık 26

MERSİN Az bulutlu ve açık 25

  • İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı ve az bulutlu 25

ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu 26

KONYA Parçalı ve az bulutlu 27

NİĞDE Parçalı ve az bulutlu 25

  • BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Kastamonu'nun Devrekani, Hanönü ve Küre ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı ve az bulutlu 26

KARABÜK Parçalı ve az bulutlu 28

ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu 21

  • ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇORUM Parçalı ve az bulutlu 25

GİRESUN Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Aluçra, Dereli ve Ş.Karahisar çevreleri hafif sağanak yağışlı 17

SAMSUN Parçalı bulutlu 19

TRABZON Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çaykara, Dernekpazarı, Düzköy, Maçka ilçeleri hafif sağanak yağışlı 18

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erezincan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı, Hakkari çevrelerinde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

ELAZIĞ Az bulutlu ve açık 23

ERZİNCAN Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Merkez, Çayırlı, Kemah ve Otlukbeli çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 23

ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 16

VAN Parçalı ve az bulutlu 15

  • GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.ADIYAMANAz bulutlu ve açık 26

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 25

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 26

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 28

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, gece batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, gece 3 ila 5, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğu, doğusu kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4, gece 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.EGEHava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneydoğu, Kuzey Ege'nin kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4, öğle 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğu, öğle ve akşam saatlerinde kuzeybatıdan, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğu, öğle ve gece saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde , Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğu, sabah saatlerinden sonra güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.meteor.gov.tr/tahmin/gunlu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0