Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Ne İzleyeceğiz Diye Merak Etmeyin! İşte Size Yaz Sezonunun En Çok Konuşulacak 10 Yeni Dizisi

etiket Bu Yaz Ne İzleyeceğiz Diye Merak Etmeyin! İşte Size Yaz Sezonunun En Çok Konuşulacak 10 Yeni Dizisi

Yıl boyunca devam eden dizilerin birçoğu yavaş yavaş sezon finali yapmaya hazırlanıyor.  Yerini yaz dizilerine bırakmaya hazırlanan yapımlardan sadece Star TV'de 3 hafta önce görücüye çıkan Hanım Köylü dizisi yaz boyunca da ekranda olacak. 

Geçen yıl Kiralık Aşk, Kırgın Çiçekler ve Güneş'in Kızları gibi bir çok diziyi diğer sezona taşıyan yaz ekranı bakalım bu sene hangi dizileri etkisi altına alarak diğer sezona taşıyacak. İşte bu yaz televizyon kanallarında ve sosyal medya da karşınıza çıkacak ve bağımlısı olabileceğiniz 11 yeni dizi..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayat Sevince Güzel - Fox TV

Hayat Sevince Güzel - Fox TV

Baba Ocağı ve Güzel Köylü dizilerine benzer senaryosu ile tamamen ege komedisi olan dizide  Ekin Mert Daymaz - Burak Çelik - Algı Eke ve Öykü Çelik rol alıyor.

No:309 - Fox Tv

No:309 - Fox Tv

Demet Özdemir - Furkan Palalı ve Sumru Yavrucuk'un rol alacağı dizinin tanıtımı ekranda dönmeye başladı romantik komedi türünde ki dizi Fox Tv' de ekrana gelecek.

Bodrum Masalı - Kanal D

Bodrum Masalı - Kanal D

Başrollerin de Şevval Sam - Timuçin Esen - Hilmi Cem ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin yer alacağı dizi aile dramı türündeki senaryosu ile yaz sezonun romantik komedi sevmeyenlerin ilgisini çekecek yapımlar arasında yer alıyor.

Seviyor Sevmiyor - Atv

Seviyor Sevmiyor - Atv

Kore dizisinden uyarlama senaryosu ile Zeynep Çamcı - Gökhan Alkan - Yiğit Kirazcı ve Zuhal Olcay'ın rol alacağı dizinin çekimleri başladı. Seviyor Sevmiyor dizisi de Haziran ayı sonunda ekranda ki yerini almış olacak.

Hangimiz Sevmedik - TRT 1

Hangimiz Sevmedik - TRT 1

Özlenen mahalle dizilerinden olmaya aday Hangimiz Sevmedik Temmuz ayının ilk haftası ekrandaki yerini alacak. Dizi de Can Yaman ve Selen Soyder başrol de yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk Laftan Anlamaz - Show Tv

Aşk Laftan Anlamaz - Show Tv

Bi yapım imzalı dizide geçen sezonun en çok konuşulan isimlerinden Hande Erçel - Burak Deniz başrol de yer alıyor. İmkansız bile olsa aşka hiç bir zaman engel olunamayacağını konu alan dizi şimdiden merak uyandıranlar diziler arasında.

50 Metrekare - TRT 1

50 Metrekare - TRT 1

Burak Aksak imzalı dizide Cengiz Bozkurt başrol de yer alıyor. Diğer tüm oyuncuların bu ay sonu açıklanacağı çekimlerine Haziran ayında başlanacağı belirtilen dizi bu yaz TRT'nin en büyük kozu olacak.

İlişki Durumu : Evli - Show TV

İlişki Durumu : Evli - Show TV

Geçen sezon başlayan İlişki Durumu:Karışık dizisi Mart ayında yayından kaldırılmıştı. Aynı dizi yine aynı kadrosu Berk Oktay, Ede Ece, Pamir Pekin ve Seren Şirince ile bu kez İlişki Durumu : Evli olarak ekranlara geri dönmeye hazılanıyor.

Rengarenk - Atv

Rengarenk - Atv

Gerçek hayatta da sevgili olan Selin Şekerci - Kaan Taşaner rol aldığı dizi romantik komedi türünde yaz aylarında adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor.

Şahane Damat - Star Tv

Şahane Damat - Star Tv

Hazırlıklarına başlanan ve ilk teklifin geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan usta oyuncu Oya Aydoğan'a gittiği diziyi Osman Sınav çekecek. Hazırlıkları son sürat devam eden dizinin kadrosu önümüzdeki günlerde açıklanacak dizi Temmuz ayının ilk haftası ekranda ki yerini almış olacak..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1394
372
365
218
134
119
99
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Birbirinin aynısı olan diziler ve hastalıklı fan kitlesine sahip oyuncular

Beste Bozdağ

Bu yaz ne izlemeyeceğiz listemizin sonuna geldiniz, okuduğunuz için teşekkürler.

fatos-gozde

ilişki durumu boşanmış yok mu ?

Pasif Kullanıcı

o da çıkar yakında..