Görüş Bildir
Haberler
Bu Test 10 Yıl Sonra Yaşayacağın Evi Söylüyor!

etiket Bu Test 10 Yıl Sonra Yaşayacağın Evi Söylüyor!

Yung Boş Ada
14.02.2016 - 15:28

10 yıl sonra acaba hayallerindeki eve kavuşacak mısın, yoksa hayallerinin de ötesinde bir yerde mi yaşayacaksın? Öğrenmek istiyorsan bu testi çözmelisin! Hadi hemen testi çöz ve sonucunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, bu evde kiminle yaşamak istiyorsun?

2. Evcil hayvanın olsun istiyor musun peki?

3. "O olmadan asla yaşayamam" dediğin şey ne ola ki?

4. Konumuz gelecekteki evin değil mi, o zaman o evinin önüne bir de araba seç bakalım!

5. Bir zaman makinen olsaydı geçmişe mi giderdin yoksa geleceğe mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gelecekteki evinde olup olmaması önemli değil, sadece bir merdiven seç!

7. Kendini açık alanlarda mı yoksa kapalı alanlarda mı daha mutlu hissediyorsun?

8. Açık alan demişken son olarak bir de bahçe seç hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sahil kenarında bir ev!

Sahil kenarında bir ev!

Senin bu hayattan istediğin iki şey var: Sakinlik ve huzur! Bunu da bulmak için elinden gelen her şeyi yapacaksın. Bir gün çok radikal bir karar alıp pılını pırtını toplayıp bir sahil kasabasına gidecek ve deniz kenarında çok güzel bir eve taşınacaksın! Aradığın bütün huzuru ve sakinliği orada bulacaksın; sabahları dalgaların sesiyle uyanıp, geceleri de denizin sükunetini izleyerek uykuya dalacaksın. Tam da hayalini kurduğun gibi bir hayatın olacak!

Ormanın ortasında bir dağ evi!

Ormanın ortasında bir dağ evi!

Sen kalabalıklardan hep kaçmak istedin, çok fazla insanla birlikte olmak seni hep gerdi, hep rahatsız etti. Hatta hepimizin bildiği 'nerede çokluk, orada b*kluk' lafını hep çok doğru buldun. Bu yüzden de bir gün şehir hayatından, kalabalıklardan kaçacak; ormanın ortasında, doğayla iç içe, kıskanılacak derecede güzel bir dağ evine taşınacaksın. Evine kendi ellerinle ahşap eşyalar da yapacak, tamamıyla istediğin o kalabalıklardan uzak ve huzurlu hayata kavuşacaksın!

Modern bir rezidans dairesi!

Modern bir rezidans dairesi!

Sen kariyerine çok önem veren bir insansın, bu yüzden de büyük şehirlerde yaşaman gerekiyor. Ne büyük şanstır ki sen zaten büyük şehirlerdeki o kalabalığı, heyecanı, enerjiyi ve karmaşayı çok seviyorsun. Büyük şehirlere gittiğin zaman kendini daha bir hayatta hissediyorsun adeta. Bu yüzden de on yıl sonra sen büyük bir şehirde, son derece lüks bir rezidansta, son derece modern ve minimal bir dairede oturuyor olacaksın!

Lüks bir malikane!

Lüks bir malikane!

Sen daima keyfine düşkün ve bir yandan da lüks seven bir insan oldun. Bu yüzden de hayallerindeki o kocaman ve lüks evi alabilmek için dişini tırnağına takarak gece gündüz çalışıyorsun. İyi haber: O eve sahip olacaksın! Hayatının en güzel dönemlerini de o evde geçireceksin. Görenlerin hayranlıkla izlediği, içten içe kıskandıkları o mükemmel ev senin olacak güzel dostumuz! Ama bunun için çalışmayı bırakmamalısın! Havuz başında yediğin yemekleri, sabahları uyanır uyanmaz kendini buz gibi suya attığındaki serinliği ve bahçesinde güzel çiçeklerinin kokuları arasında okuduğun kitapları bir düşünsene!

Tatlı mı tatlı bir karavan!

Tatlı mı tatlı bir karavan!

Sen hep alıp başını bir yerlere kaçmak istedin. Olduğun yerde durmak, sürekli aynı mekanları, aynı evleri, aynı yüzleri görmek hiç sana göre olmadı. En büyük hayalin bambaşka yerlere gidip bambaşka insanlar, bambaşka dünyalar görmek oldu! Güzel haber ise bu hayalini gerçekleştirecek olman! Biriktirdiğin paranla çok tatlı bir karavan alacak, o karavanı boyayacak, dekore edecek, hayallerinin karavanı haline getireceksin ve maceralarınız başlayacak onunla birlikte! Her ay farklı bir ülke, farklı kültürler ve tanışılacak yüzlerce insan seni bekliyor güzel dostumuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3509
2060
482
341
190
176
134
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Gecekondu! Sen daima tembelin tekiydin ve hayatın sana verdiği fırsatları hep çarçur ettin. Gerizekalı ve tembel olduğundan tek kuruş para kazanamadın bu yüz... Devamını Gör

tatlış penguen

sahil kenarında bir ev wowww mükemmelll

Seha

lüks malikane mi? parayı siz mi verceniz?