Görüş Bildir
Haberler
Bu Tabloları Satsan Cari Açık Kapanır! Peki En Pahalısı Hangisi?

Bu Tabloları Satsan Cari Açık Kapanır! Peki En Pahalısı Hangisi?

Yung Boş Ada
26.07.2016 - 14:42

Sanat benim için ayrı bir tutku, neredeyse her tabloyu ezbere bilirim mi diyorsun? O zaman gerçekten en doğru yerdesin! Sana gösterdiğimiz tablolardan en pahalısının hangisi olduğunu bakalım bulabilecek misin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tablolarımız bunlar!

Tebrikler!

Tebrikler!

Vay be! Gerçekten sanattan anlıyormuşsun! En pahalı tabloyu buldun! Willem de Kooning'in Interchange adlı eserinin fiyatı tam tamına $300,000,000! Yani aralarındaki en pahalı tablo!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama bulamadın! Rembrandt'ın Pendant portraits of Maerten Soolmans and Oopjen Coppit adlı eserinin fiyatı sadece $180,000,000! En pahalısını bulmak için tekrar denesene!

Maalesef!

Maalesef!

Üzgünüz ama bulamadın! Vincent Van Gogh'un Portrait of Dr. Gachet tablosunun fiyatı sadece $149,400,000! Oldukça fazla olsa da bu fiyat onu en pahalı yapmaya maalesef yetmedi. En pahalısını bulmak için tekrar denemelisin!

Bulamadın!

Bulamadın!

Maalesef, bulamadın! İnanılmaz bir eser olduğu doğru, fakat maalesef aralarında en pahalı olan değil! Pierre Auguste Renoir imzalı Bal du moulin de la Galette tablosunun fiyatı yalnızca $141,500,000! En pahalıyı bulmak istiyorsan tekrar denemelisin!

Hayır!

Hayır!

Bulmuş olmanı şu an inan biz de isterdik, fakat bulamadın! Jackson Pollock imzalı Number 17A tablosunun fiyatını merak ediyorsan hemen söyleyelim: Bu eşsiz eserin fiyatı tam olarak $200,000,000! En pahalıyı bulmak için tekrar denemelisin!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Üzgünüz ama tekrar denemek zorundasın! Çünkü Leonardo da Vinci'nin Salvator Mundi eseri diğer eserler arasında en pahalı olan değildi! Fiyatı ise tam olarak $127,500,000! Tekrar deneyip en pahalıyı bulmaya ne dersin?

Olmadı!

Olmadı!

Maalesef olmadı güzel dostumuz, en pahalı tabloyu maalesef bulamadın! Jasper Johns imzalı Flag tablosunun fiyatı sadece $119,400,000! Tekrar deneyip en pahalıyı bulmak istemez misin?

Başaramadın!

Başaramadın!

İnanılmaz ünlü bir tablo olduğu doğru, fakat en pahalı tablo değil... Edvard Munch'ın Çığlık tablosunun fiyatı tam olarak $119,900,000! En pahalıyı bulmak için tekrar denemek istemez misin?

Olmadı!

Olmadı!

Maalesef olmadı güzel dostumuz! Sade tablolarıyla tanınan ünlü ressam Mark Rothko'nun No. 6 tablosu diğer tablolar arasında maalesef en pahalı olan değil. Fiyatı ise tam olarak $186,000,000! Bu pahalı değil de ne pahalı diye merak ediyorsan tekrar deneyip en pahalıyı bulmalısın!

Bulamadın!

Bulamadın!

Üzgünüz ama bulamadın! Oldukça etkileyici olan Amedeo Modigliani imzalı Nu Couché tablosu maalesef en pahalı tablo değil! Bu tablonun fiyatı tam olarak $170,405,000! En pahalıyı merak ediyorsan tekrar çözmelisin!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama son derece etkileyici olan bu tablo maalesef en pahalı tablo değil! Gustav Klimt imzalı Portrait of Adele Bloch-Bauer I tablosunun fiyatı tam olarak $158,500,000! Ama en pahalıyı bulmak için elinde hala yeniden denemek gibi bir seçenek var, üzülme yani!

Maalesef!

Maalesef!

Gerçekten üzgünüz ama Pablo Picasso'nun bu ünlü Les Femmes d’Alger tablosu diğer tablolar arasında en pahalı olan tablo değil! Fiyatını biz sana yine de söyleyelim: Bu eşsiz eserin fiyatı tam olarak $179,400,000! 'Bu pahalı değil mi yani' diyor ve en pahalıyı merak ediyorsan testi tekrar çözmelisin!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
179
120
66
46
33
32
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

Resimden anlayan bir sanatsever yada uzman değilim ama tek atışta buldum, içlerinde en bi boka benzemeyeni en pahalısıdır mantığıyla hareket ettim ^-^

KOVALA NEJDET

1. sıradaki tabloda ressam içsel yalnızlığını tuvale kusmuş, yok lan yok öyle değil bildiğin kusmuş ^-^

Xari Vi Kashwakamak

"en saçma olandır" dedim, tüm tablolara baktım ve ilk tıklayışta buldum sanattan anladığımı iddia ediyor

Murat

ipucu : sıçmış sıvamışın somut örneği.