Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testi Gelecekte Nasıl Bir Sevgilin Olacağını Söylüyor!

etiket Bu Renk Testi Gelecekte Nasıl Bir Sevgilin Olacağını Söylüyor!

Ayşe Korkmaz
03.01.2016 - 14:55

Her ne kadar gerçek aşkla hemen karşılaşacağının garantisi olmasa da nasıl insanlara eğilimin olduğunu az çok tahmin etmeye çalışacağız, hadi bakalım teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Renkler ilginçleşmeden bizim için normal, sade bir renk seç lütfen..

2. Seni içine çeken karelerden birini seç şimdi.

3. Merak etme, iyice bakarsan senin için fark yaratan kutuyu bulabilirsin.

4. Ne de olsa aşkın rengi! Bir kırmızı seç bakalım..

5. Bir kare daha alalım senden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana en farklı gelen kutu?

7. Son olarak hangisi senin hayal gücünün yansıması olabilir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Anı Yaşayan Biri!

Anı Yaşayan Biri!

Senin ilerde gerçekten hayattan zevk almasını bilen ve bunu senle beraber yapmaktan müthiş bir haz duyan, eğlenceli bir sevgilin olacak. Rahat olduğu kadar komik, seni mutlu eden birisi bu kişi! Tek derdi seninle, arkadaşlarınla hatta ailenle iyi vakit geçirmek. Beraber sokaklarda boş boş gezerken bir anda nerde olduğunu anlamadığınız bir yerde çılgınlar gibi eğleniyorken bulabilirsiniz kendinizi, size şimdiden iyi eğlenceler diliyoruz!

Yaratıcı Biri!

Yaratıcı Biri!

Senin sevgili adayının çok farklı bir ruhu olduğundan emin olabilirsin çünkü onun belli ki hepimizden daha değişik bir bakış açısı var hayata ve sen de onun için özel, sanat eseri gibi bir şeysin! Belki bir oyuncu, ressam hatta belki yazar bie olabilir, bilemiyoruz ama şunu biliyoruz ki; kendini çok ama çok kıymetli hissetirecek kendine. O herkesten farklı dünyasındaki yerin hazır, umarız birbirinizi bulabilirsiniz :)

Kitap Kurdu!

Kitap Kurdu!

Senin ilerdeki sevgili adayının iyi bir okuyucu olduğunu söyleyebiliriz! Yani, gerçek bir entelektüel :) Belki biraz içine kapanık biri olabilir, ama kendini açacak gerçek bir hikaye arıyor bizce. Ve birbirinizi bulduğunuzda çok dolu vakitler geçireceğiniz ve size özel anlarınız olacağına eminiz :)

Maceracı Biri!

Maceracı Biri!

Sen şimdiden çantanı toparlamaya başla çünkü hayatına girecek kişi bir bakmışsın ki seni alıp başka diyarlara götürmeye kalkışmış! Hazırlıksız yakalanmaz istemezsin. Sevdiceğin tam bir doğa aşığı olacak, seninle beraber bir ağaç evde hatta çadırda bile mutlu olabilir. Yaşayacağınız maceraların, seyahatlerin sizi biribirinize daha da kenetleyeceğinden şüphemiz yok!

Atletik Biri!

Atletik Biri!

Senin sevgili aday adayının belli ki kas problemi olmayacak... Oldukça atletik ve spor yapmayı seven birisiyle sevgili olman muhtemel. Bu demek oluyor ki sağlıklı bir adaya sahipsin! Biraz da dürüst olmak gerekirse kim düzgün fizikli birisine hayır diyebilmiş ki?! O yüzden şanslısın, göğsünü gere gere ''bu benim sevgilim!'' diyebilirsin. :)

Zeki Biri!

Zeki Biri!

Şüphesiz ki senin sevgilin, seni zekasıyla tavlayacak biri. Ve de aynı zamanda başarılı. Bilemeyiz senin için bir anlamı olur mu ama başarısını paraya çevirebilmiş bir kişi bu. Kendi değerinin farkında, hırslı! İstediğini elde etmek için izleyeceği yöntemler o kadar akıllıca olacak ki nasıl aşık olduğuna sen bile inanamayacaksın. Unutma, bu tarz insanlar mükemmeli ararlar, seni bulacaklarına eminiz!

Müzisyen Biri!

Müzisyen Biri!

Müzisyenlerin çoğunun aşk konusunda kötü bir ünü olduğu doğru ama ne kadar dikkat çekici olduklarını da yadsıyamayız. Ama eminiz ki senin sevgilinin ilham kaynağı sen olacaksın. Düşünsene senin için yapılmış besteler, yazılmış sözler... O kötü ünleri ne derse desin, ruhunu besleyecek kişiyi beklemeye devam et :)

Asi Biri!

Asi Biri!

Senin gelecekteki sevgilinin değişik ve asi bir ruhu olduğunu söyleyebiliriz. Hatta biraz serseri gibi de. Bütün vücudunu dövmeler, suratını pirsingler kaplasa bile sevgilinin o cool havasında kendini kaybedeceksin. Sanma ki bütün asi ruhlar geride birilerini bırakır, terk etmeyi kafalarına dert etmez! Emin ol, içlerinden dünyadının en iyi kadını/adamını bulabilirsin!

Bilim İnsanı!

Bilim İnsanı!

Senin sevgili adayın belki bir okulda profosör belki de bir bilim adamı olabilir. İnanılmaz derecede bilge biri olduğuna şüphe yok! Her ne kadar bilgisayar oyunlarına ya da çizgi romanlara olan bağlılığı seni zaman zaman bunaltacak olsa da onunla beraberken öğrendiğin şeylerin yanında çok da gözüne batan şeyler olmayacak. Çünkü onun ne kadar bilgili ve sevdiği şeylere karşı tutkulu olduğunu biliyorsun. Ha bir de unutmadan, istediği zaman oldukça seksi biri olmayı da başarabiliyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3308
1898
820
580
338
310
226