Görüş Bildir
Haberler
Bu Kırmızı Nokta Testi Senin Ne Kadar Sinirli Olduğunu Ortaya Koyuyor!

etiket Bu Kırmızı Nokta Testi Senin Ne Kadar Sinirli Olduğunu Ortaya Koyuyor!

Yung Boş Ada
11.02.2016 - 15:31 Son Güncelleme: 19.07.2022 - 13:06

Şimdi bu kırmızı noktalardan birini seçeceksin ve biz sana ne kadar kolay sinirlenen bir insan olduğunu söyleyeceğiz! Hiç karmaşık değil yani! Hadi hemen çöz ve sonucunu gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir kırmızı nokta seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Saman alevi yanında halt etmiş!

Senin sakin olduğun zaman hiç yok galiba? Bir gün içerisinde en çok sinirlenme rekoru ne ise onu çoktan kırdığına eminiz! En ufak şeylere bile anında sinirleniyor, kendini tutamıyorsun resmen! Bizce sinirleneceğini hissettiğin an bir yürüyüşe falan çık, temiz hava al, kendine gelmeye çalış!

Soğukkanlılık timsali!

Sen öyle çok sinirlenen bir insan değilsin. Hatta sinirlendiğin çok nadir görülmüştür. Her durumda soğukkanlılığını korumaya, sakin kalmaya; kalamasan bile kontrolünü kaybetmemeye dikkat ediyorsun. Keşke hepimiz senin gibi hakim olabilsek birbirimize!

Hulk mısın mübarek?

Çizgi roman kahramanı Hulk'ı bilmiyorsan hemen özet geçelim: Hulk, sinirlendiği zaman korkunç ve saldırgan bir deve dönüşen bir insan! Şimdi sana neden Hulk dediğimizi anladın değil mi? Evet, çok sinirlenmiyorsun; fakat sinirlendiğin zaman da içinden adeta Hulk çıkıyor ve etrafında ne var ne yoksa yıkıp geçiyor!

Sinirlenmek mi? O da ne?

Senin bu testi çözmene gerek var mıydı be güzel insan, tatlı insan! Sen hiç sinirlenebilir misin? Sen bu dünyadaki en sakin, en huzurlu insanlardan birisin. Sinirlenmek gibi bir fonksiyon yok senin beyninde, 'olsun be' diyor ve kapatıyorsun konuyu. Hayat sana güzel be!

Sinirli değil de asabi diyelim!

Sen çok fazla sinirlenmiyorsun evet, yani çoğu durumda sana sinirli diyemeyiz. Fakat sen çok asabi ve huysuz bir insansın. Sürekli bir şeyler seni rahatsız ediyor, bir türlü memnun olmuyorsun hiçbir şeyden. Bu da üzerinde sürekli bir huysuzluk, asabilik olmasına neden oluyor. Bizce seni mutlu eden şeylere daha çok vakit ayırmalı, hatta meditasyon yapmayı denemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2052
754
355
188
166
166
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilge ceren

Tam teste hazırlanıyorum noktayı seçtim bitti bune looo

ubermanche

Bravo!!!! Hayır bir sürü saçma şey gördük şu sitede ama bu kadar saçmasını ilk defa görüyorum. 👏

Nilüfer Aydın

Hulk mısın mübarek? Çizgi roman kahramanı Hulk'ı bilmiyorsan hemen özet geçelim: Hulk, sinirlendiği zaman korkunç ve saldırgan bir deve dönüşen bir insan! Ş... Devamını Gör