Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsellik Testi Ruhunun Gerçekten Hangi Renk Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Görsellik Testi Ruhunun Gerçekten Hangi Renk Olduğunu Söylüyor!

Yung Boş Ada
24.07.2016 - 11:46

Sadece içgüdülerini takip ederek bu testi çözmeni tavsiye ederiz sana. Çünkü ruhunun gerçek rengi ancak kendini sadece içgüdülerine bıraktığın zaman ortaya çıkacak! Hadi hemen başlasana!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Sence bu denizlerden hangisi daha sakinleştirici bir görüntüye sahip?

2. Peki ya burada gözün en çok nereye takıldı?

2. Peki ya burada gözün en çok nereye takıldı?

3. Şu anki ruh halini sence bu şekillerden hangisi daha iyi yansıtıyor?

4. Bu görüntü sana nasıl hissettirdi?

4. Bu görüntü sana nasıl hissettirdi?

5. Senin için ideal hava bunlardan hangisi gibi olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bir desen seçsene!

Kızıl!

Kızıl!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en tutkulu ve hırslı insanlardan birisin. Başladığın bir işe sonuna kadar inanır, tutkuyla çalışır ve hırsınla mutlaka başarılı olursun. Fakat hayat sana maalesef çok da iyi davranmamış, bu yüzden umudunun kırıldığı zamanlar olmuş. Ama sen kendini o kadar iyi toparlamışsın ki, adeta kendine bir savunma mekanizması geliştirmişsin. Hatta 'Kralı gelse beni yıkamaz!' diyecek güce bile ulaşmışsın artık! Yürü be, kim tutar seni güzel insan!

Turuncu!

Turuncu!

Sen gerçekten eşsiz bir insansın. Hiç kuşkusuz bu dünyaya gelmiş en parlak, neşeli ve iyimser insanlardan birisin. Seni görenler bu tarafına hem hayret ediyor hem de sana inanılmaz derecede imreniyorlar. Açıkçası biz de imrenmedik değil, çünkü senin yaptığın şey gerçekten inanılmaz. Her türlü durumda, en karanlığından tut en basitine kadar, mutlaka parlak bir nokta, bir güzellik yakalıyorsun. Bu sayede de hayatı en güzel şekilde yaşıyorsun. Hep böyle mutlu ve umutlu kal güzel insan!

Altın!

Altın!

Sen dışarıdan insanları biraz korkutan birisin. Çünkü kesinlikle son derece sert ve etkileyici bir duruşun var. Bu zaten sofistike zevklere sahip olmandan da belli oluyor. Şimdi korkutan dediğimiz için yanlış anlama, bu korkutma aslında iyi anlamda. İnsanlar kendilerini senden aşağıda hissettikleri için sana yanaşamıyorlar yani. Diğer yandan, sen aslında içinde yaşlı bir ruh taşıyorsun. Bu yüzden anısı olan maddelere ve bazen de klasik zevklere inanılmaz hayranlık duyuyorsun. Sen her şeyinle son derece asil birisin güzel insan!

Yeşil!

Yeşil!

Sen gerçekten görebileceğimiz en uyumlu ve sakin insanlardan birisin. Herkesle kolayca iletişim kurabilir, çok kısa sürede mükemmel arkadaşlıklar kurabilirsin. Çünkü sen insanları seviyor ve onlara değer verdiğini gösteriyorsun. Diğer yandan dedik ya inanılmaz sakinsin diye, bu sakinliğin senin içinde kurduğun ruhsal denge ve huzurdan geliyor. Daha önce de söylediğimiz gibi sen insanlara değer verdiğin için bu huzuru elbette sadece kendine saklamıyor, etrafındaki herkese de yayıyorsun. Bu yüzden seninle geçirilen bir iki saat bile insanları huzurla doldurup mutlu etmeye yarıyor. Keşke bizim de senin gibi bir dostumuz olsa be güzel insan!

Gök mavisi!

Gök mavisi!

Sen tıpkı gökler gibi özgür ve berrak bir insansın. Özgürlüğün senin hayatındaki en önemli şeylerden biridir. Diğer yandan berrak derken ne demek istediğimizi merak ediyor olmalısın, hemen açıklayalım: Sen daima aklı başında olan, olduğu gibi görünen ve ayakları yere sapasağlam basan bir insansın. Verdiğin kararlar daima mantık çerçevesindedir ve verdiğin kararların da daima arkasında durursun. Olmadığın bir insan gibi davranmaz, daima kendin olur ve insanları asla kandırmaya çalışmazsın. Keşke herkes senin gibi olsa be güzel insan!

Mor!

Mor!

Sen kesinlikle oldukça düşünceli ve gizemli bir insansın. Senin beyninde daima sorular ve düşünceler vardır dönüp duran, biraz sorgulayıcı olduğunu söyleyebiliriz yani. Beyninde bu düşünceler dönerken de konuşmaktan çekindiğin için genellikle sessiz durursun, bu da senin üzerinde hep gizemli bir hava yaratır. Bu yüzden insanlar sürekli seni tanımaya, seninle konuşmaya çalışır. Ayrıca sessiz durabilirsin ama bir konuştun mu da ağzından çıkan sözler duyanlar için yıllara bedel olur cinsten önemli olur. Sen gerçekten eşsiz bir insansın yani güzel insan!

Siyah!

Siyah!

Sakın yanlış anlama, siyah dedik diye karanlık bir ruha falan sahip değilsin. Senin siyahlığın son derece karmaşık ve katmanlı bir ruha sahip olmandan geliyor. Senin gerçekten katmanlı bir ruhun var, bu yüzden de ruhunun derinliklerinde ne olduğunu büyük ihtimalle sen bile bilmiyorsundur. Fakat biz eminiz ki senin ruhunun en derinliklerinde son derece hassas, parlak ve eşsiz bir insan var! Bizce katmanlarını ve karmaşalarını aşıp o insana ulaş ve dünyayı böyle bir şeyden mahrum bırakma!

Turkuaz!

Turkuaz!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en ilginç insanlardan birisin! Resmen sürprizlerle dolusun. Bir günün bir gününü kesinlikle tutmuyor. Adeta içinde bir sürü farklı karakter taşıyor gibisin. Bu durum bazen eğlenceli olsa da bazen yorucu da olabiliyor elbette, özellikle de çevrendekiler için. Fakat sen bunu yönetmeyi öğrenirsen, sana karmaşa yaratmak yerine uyum sağlamasını sağlarsan başaramayacağın hiçbir şey yok gerçekten. İşte o gün gerçekten eşsiz bir insan haline geleceksin, buna emin olabilirsin! Elbette şu anda da eşsiz bir insansın, fakat bizim bahsettiğimiz şey resmen farklı bir seviye!

Mercan!

Mercan!

Sen gerçekten dünyaya gelmiş en eğlenceli, en değişik insanlardan birisin. Senin yanında olmanın luna parka gitmekten bir farkı olduğunu düşünmüyoruz. Çünkü gerçekten nasıl eğleneceğini, daha da iyisi nasıl etrafındakileri eğlendireceğini çok iyi biliyorsun. Beynin adeta bir mizah makinesi gibi çalışıyor. Diğer yandan son derece yaratıcı bir insansın. Gerçekten senin aklına gelen fikirler kimsenin aklına gelmez. Bizce sen bizim gördüğümüzden çok daha farklı bir dünyada yaşıyorsun güzel dostumuz!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1335
540
252
133
33
30
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Almeda Karabulut

Kızıl! Kızıl! Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en tutkulu ve hırslı insanlardan birisin. Başladığın bir işe sonuna kadar inanır, tutkuyla çalışır ve hırsı... Devamını Gör

Tutku Öztürk

Mor! Sen kesinlikle oldukça düşünceli ve gizemli bir insansın. Senin beyninde daima sorular ve düşünceler vardır dönüp duran, biraz sorgulayıcı olduğunu söy... Devamını Gör

Hikmet Yüncü

ayn knk bende

Brüksel Lahanası

Altın! Sen dışarıdan insanları biraz korkutan birisin. Çünkü kesinlikle son derece sert ve etkileyici bir duruşun var. Bu zaten sofistike zevklere sahip o... Devamını Gör