Görüş Bildir
Haberler
Bu Çok Kapsamlı Psikoloji Testi, Zihninizin Dehlizlerini Açığa Çıkarıyor!

etiket Bu Çok Kapsamlı Psikoloji Testi, Zihninizin Dehlizlerini Açığa Çıkarıyor!

Bir kişinin en olası psikolojik yönelimlerini belirlemeye yarayan ve literatüre Myers-Briggs Kişilik Göstergesi olarak geçmiş bu test, bir kişiyi 4 psikolojik nokta altında değerlendirir. 

  • Nasıl bilgi edinir, 

  • Nasıl karar verir, 

  • Enerjisini dış dünyadan mı yoksa iç dünyasından mı alır,

  • Bir şeyleri açık bırakmayı mı yoksa sonuçlandırmaya mı daha meyillidir.

Bu sıradışı teste göre bakalım sizin kişilik tipiniz nasılmış!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıda sizin karakterinizi yansıttığını düşündüğünüz ve cevabınızın ''Evet'' olduğu şıkları seçin ve Sonucu Göster'e tıklayın!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Duyguların İnsanı!

Duyguların İnsanı!

Senin için hayat, duyguların nereden eserse oradan ilerliyor. Mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsin ve bu durum, başkalarına göre hareket etmektense kendini dinleyip kendi yarattığın doğrular ile hareket etmeni sağlıyor. Tüm bunları yaparken de mantığın dar kalıpları seni sınırlayamıyor, duyguların açtığı yola engel olamıyor. Senin anahtarın, SENİN ne hissettiğin!

Hayatın Akrobatı!

Hayatın Akrobatı!

Sen hayatını dengeler üzerine kurmuşsun. Hayatının akışını; merkeze yerleştirdiğin duyguların ve dışarıdan aldığın enerjiyle muhteşem bir denge kurarak sağlıyorsun. Hayatı duygularının akışına bırakıp zevk alırken, gerektiği yerde dizginleri mantığına teslim edebiliyor ve asla ölçüyü kaçırmıyorsun. Bravo!

Yaşamın Yargıcı!

Yaşamın Yargıcı!

Girdiğin her ortam, her ilişki senin için adeta bir besin kaynağı ve yeni bir çalışma alanı. Sadece yeni insanlarla tanışmıyor, onların sergiledikleri davranışları en doğru şekilde tahlil ediyorsun. Yaptığın nokta atışı gözlemleri kendi süzgecinden geçirip, elde ettiğin sonuçlarla hayatına yön veriyorsun. Bu yönünle çevrendekilere de bir kılavuz olduğun tartışmasız bir gerçek!

Özgür Ruh!

Özgür Ruh!

Sen ortamların aranılan ismisin. Sen insansız, insanlık da sensiz yapamaz. Bunun nedeni ise etraftan aldığın enerjiyi, dışa dönük ve özgüvenli yapın sayesinde çevrendekilere de bir ayna gibi yansıtabilmen. Senin yapabileceklerinin sınırı yok!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4283
1000
703
323
188
176
173