Görüş Bildir
Haberler
Bu Çizgi Film/Animasyon Testi Senin Renk Hafızanı Ölçüyor!

etiket Bu Çizgi Film/Animasyon Testi Senin Renk Hafızanı Ölçüyor!

Trex
18.09.2017 - 15:26

Çizgi film ve animasyon sevmeyene neredeyse yoktur. Bu testimizde çizgi film kahramanlarını ne kadar hatırladığınızı soruyoruz. Kahramanların orijinal renklerini ne kadar hatyırlıyorsun? Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#6

Son olarak Şirinler mavisini işaretle tstin sonucunu görelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Kartal gözlere sahipsin!

Kartal gözlere sahipsin!

Gerçekten inanılmaz bir renk hafızan var! Herhangi bir şeyi kolay kolay unutmuyorsun. Sen  çoğu kişinin fark edemediği en ufak detayları görüyor, renklerin her türlü tonunu çok kolay bir şekilde ayırt edebiliyorsun. İnan bize, bu her yiğidin harcı değildir! Gözlerin gerçekten sana sunulmuş bir armağan, değerini bil! Tabi bunda kartal gibi gözlerinin de etkisi yok değil.  Bu sonuca ulaşan o kadar az insan var ki! Şu an bu testi çözenlerin sadece %1'ii bu sonuca ulaştı. Sahip olduğun yetenekle gurur duymalısın, çünkü bu denli iyi bir görsel hafıza çok az insanda var.  Sıradan insanlarda görülmeyen bir yeteneğe sahipsin, değerini iyi bil ve bunu çok iyi yerlerde kullanmayı unutma güzel insan ;)

Ultra-lazer gözlerin var!

Ultra-lazer gözlerin var!

Vay vay vaaaay... Tebrikler! Bu testi çözen insanların çoğunluğundan daha yüksek bir sonuç elde ettin! %3'lük bir kitlenin içindesin.  Bu da bize senin renk hafızanın oldukça iyi olduğunu hatta alıp başını yürümekte olduğunu gösteriyor.  İnsan üstü gözlere sahip olduğunu söylemeliyiz, hatta ve hatta renk  hafızanın bir robotu andırırcasına kusursuz ve geniş olduğunu da eklemeliyiGözlerin oldukça kuvvetli.  Bir defa görünce şak diye hafızaya atıyorsun bir daha silinmiyor. Belleğin maşallah taş gibi taş ;)

Görsel hafıza problemin var!

Görsel hafıza problemin var!

Renklerle ya da çizgi filmle pek aran yok gibi.  Ya da  renk hafızan biraz zayıf. Biz çözemedik. Belki sen cevaplarsın?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1226
393
303
203
68
60
34
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ben sitiller

la şıklara işaretliom hepsi yeşil yandı hepsini doğru yaptım sandım mk

Beyda Bucak

hepsi aynı q

Bence de hepsi ayni. Sende de renk körlüğü var mı bende var?

Gizem Yenikler

Kartal gözlere sahipsin! Gerçekten inanılmaz bir renk hafızan var! Herhangi bir şeyi kolay kolay unutmuyorsun. Sen çoğu kişinin fark edemediği en ufak deta... Devamını Gör