Görüş Bildir
Haberler
Bu Adamlar Her Kapıyı Açıyor!

Bu Adamlar Her Kapıyı Açıyor!

Ali Osman Can
02.09.2015 - 01:12

Bu Adamlar Her Kapıyı Açıyor

Kapı ve kilit açma hüneri bilgi ve beceri isteyen bir iştir. Her kapının açılması veya kilidin şifresinin kırılması için o işin uzmanı olmak gerekir. Kendini bu işe adayan ve zamanla geliştirenler ancak bu şekilde çoğu kapı kilidini kısa sürede açabiliyor. Bu adamlar da bu işin uzmanı oldukları için yüksek güvenlikli oto kapısı açma, hırsıza karşı çelik kapı kilidi açma veya korumalı sistemlerin kilitlerini kısa sürede hasar vermeden açabilme yeteneğine sahip olan firma eskişehir çilingir firmasıdır. Eskişehir çilingir kimdir ve hizmetleri nelerdir diye bahsedecek olursak başta firma 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu ile çalışanlarında ustalık belgesi şartı koşmuş olan bir firmadır bunu başta söylemek isterim.

Ustalar günümüz teknolojisi ile geçmişten gelen mekaniği harmanlayıp müşterilerine sunuyor. İşin içinden geldikleri için ve hırsızların kapı ve kilitleri kırma noktalarını bildikleri için kapılara hırsızlardan korunmak için koruma sistemi taktıklarını ve hiç bir hırsızın bu güne kadar bu koruma sistemi takılı olan kapıları açamadıklarını iddaa ediyorlar.

Bunların yanında eskişehir çilingir işyerinde garaj bariyer otomatik kapı ve otopark uzaktan kumandalarını garantili olarak kopyalıyor ve bir çok yerli ve yabancı markaların orjinal kumandalarının satışını yapıyor. Bunun yanında firma otomobil anahtar yedeğide çoğaltıyor. Son sistem yazılıma sahip olan otomobil anahtarları, kumanda ve elektronik çiplerini aynı gün bilgisayarlı makinaları yardımı ile çoğaltıp sizlere teslim ediyor. Kendi markası ile piyasaya sürdüğü kartlı geçiş sistemlerini bina kapılarına takarak anahtarsız geçiş göstergeç konforunu yaşamanıza olanak tanıyor.

Eskişehirde bir çok yeniliği müşterilerine kazandıran firmanın bir değişik ürünü ise Parmak İzli Kapı Kilit Sistemleri'dir. Eskişehir Çilingir firması Eskişehir'de Parmak İzli Kilit Yetkili Servisi ve Satış Bayisi olarak hizmet veriyor ve sizlerin anahtarsız evlerinize sadece parmak iziniz ile girip çıkmanızı sağlıyor.

Bu hizmetlerin dışında eskişehir geneli yaygın çilingir servisi ağı ile bir çok semte hizmet vermekte olup motorize ve mobil çilingir araçları ile en kısa sürede vereceğiniz adreslere gelerek sizlerin anahtar veya kilit ile ilgili sıkıntılarınızı çözüyor. Başta da dediğimiz gibi usta çilingirleri ile çalışan bu firma şimdilik eskişehir halkının hizmetinde olsada bu ürünleri ile diğer illerde de hizmet vereceğe benziyor.

Firmanın ürünleri, kumandaları, parmak izli giriş sistemleri ve iletişim bilgilerine eskişehir çilingir internet sistesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Eskişehir Çilingir Anahtarcı Acil ÇİLİNGİR 505.933.5956

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın