Görüş Bildir
Haberler
BlackBerry Messenger Sonunda Windows'a Geliyor

BlackBerry Messenger Sonunda Windows'a Geliyor

Caner
25.02.2014 - 19:35
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonunda Windows'a Geliyor!

BBM, Windows Phone'a da geliyor!

Android ve iOS kullanıcılarının uzun zaman önce kavuştuğu uygulama, yakında Windows Phone'a geliyor!

Vakti zamanında harika bir çıkış yapan ama günümüzde sadece şirket telefonu olmaktan ileriye gidemeyen BlackBerry, geçen yıl ürettiği yeni işletim sistemi ve yeni cihazlarıyla da istediği başarıyı elde edememişti.

Radikal bir karar alan firma, sahip olduğu BlackBerry Messenger mesajlaşma sistemini platformlar arası kullanıma açarak, ikinci defa batmaktan kıl payı kurtulmuştu. İlk olarak iOS ve Android platformlarında kullanıma açılan BBM, kısa zaman içerisinde mesaj yolu ile haberleşen insanların göz bebeği olmayı başardı. Fakat herkesin merak ettiği soru, yazılımın Windows Phone için üretilip, üretilmeyeceğiydi... Bu kritik soruyu daha fazla cevapsız bırakmak istemeyen Kanadalı firma, sonunda BMM'yi, diğer işletim sistemlerinde bulunan birebir içeriğiyle, yani 'stickers' ve 'voice' dahil olarak, Windows Phone kullanıcılarının beğenisine sunacağını açıkladı. Daha da önemlisi, aynı anda 50 kişi ile mesajlaşma imkanı sunan BBM Groups ve Channels gibi özellikleri de içerisinde barındıracağı bilgisi oldu ki BBM'nin WhatsApp ve Hangouts'a karşı en büyük iki kozundan vazgeçmesi düşünülemezdi.

Her ne kadar bu gelişmeler sevindirici olsa da an itibarı ile konu hakkında daha fazla bilgi açığa çıkmadı. Ayrıca Windows Phone kullanıcılarının BBM'ye tam olarak ne zaman kavuşacakları da belirsizliğini sürdürüyor. Tek bilinen 'yaz aylarında' Windows Phone platformunda görücüye çıkacağı.

veteknoloji

Kaynak: http://www.veteknoloji.com/sonunda-wi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0