Görüş Bildir
Haberler
Bize Hayallerini Anlat, Mutlaka Okuman Gereken Kitabı Söyleyelim!

Bize Hayallerini Anlat, Mutlaka Okuman Gereken Kitabı Söyleyelim!

Ma Belle
12.09.2023 - 12:01

Hayal kurmayı hepimiz severiz. Sınırı yoktur; olmasını istediğimiz şeylerle ilgili kurduğumuz hayalleri düşününce umudumuzu diri tutarız ve bu da bize motivasyon sağlar. Sana motivasyon sağlayan hayallerini anlat, biz de sana mutlaka okuman gereken bir kitap önerelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi durumda hayal kurmaktan asla vazgeçmezsin?

2. Hayallerimizin hiçbir zaman sınırı olmamalı! 🤩 Peki sınırları aşan en çılgın hayalin nedir?

3. Bazı rüyalarımız çok gerçekçidir, bazısı ise bize hayal gibi gelir. En son rüyanda nasıl bir şey gördün?

4. Hayalinin peşinden gitmek için neler yapıyorsun?

5. Küçükken en büyük hayalin neydi? 🌟

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayalini gerçekleştirmek için hangi engelleri aşman gerektiğini düşünüyorsun?

7. En son nasıl bir film izledikten sonra hayal dünyan genişledi? 🎥

8. Son olarak hayallerinin bazen gerçekleştiğini düşündüğün anlar hangileri diye sorsak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde!

Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde!

Verdiğin cevaplara bakacak olursak hayal kurmaktan vazgeçmeyen birisin! Dorian Gray'in Portresi hayal dünyanı daha da geliştirecek olan bir kitap. Bir dönemin kült eseri haline geliş olan bu kitap Oscar Wilde'a ait. İngiliz edebiyatının önemli yazarlarından biri olan Wilde 1891 yılında kelem aldığı bu roman, insanın varlık nedenini sorguladığı felsefik bir roman olarak karşımıza çıkıyor. Hayal dünyan düşünerek ve sorgulayarak genişler. Umuyoruz ki bu kitap hayal dünyanın ufuklarını daha da genişletir!

Fahrenheit 451 - Ray Bradbury!

Fahrenheit 451 - Ray Bradbury!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda hayal kurmaktan vazgeçmeyen biri olduğunu görüyoruz. Ufkun geniş ve hayal kurmak senin için adeta bir tutku! Hayal dünyanı besleyebilecek bir kitap ile karşındayız: Fahrenheit 451. Bu kitap baskıcı bir gelecek toplumunu anlatıyor. Olaylar kitap okumanın bir suç olduğu ve nsanın düşünmesinin yasak olduğu bir evrende geçiyor. Hayal kurmak biraz da gerçeklerin ötesinde düşünmek değil midir? Eminiz bu kitap hayal dünyanı çok güzel bir şekilde besleyecek!

Puslu Kıtalar Atlası - İhsan Oktay Anar!

Puslu Kıtalar Atlası - İhsan Oktay Anar!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda sen hayal kurmayı bir alışkanlık haline getirmişsin! Bu alışkanlık bizce çok güzel bir şey. Çünkü insan hayal kurarak ayakta kalabilir ve motivasyonunu sağlayabilir. Biz de bu motivasyonunu besleyecek bir kitap ile karşındayız: Puslu Kıtalar Atlası. Osmanlı Dönemi'nde geçen bu roman, sıradan insanların yaşadığı sıra dışı olayları ele alıyor. Her hikaye birbirine bağlı ve kitabı okudukça parçaları birleştirerek olay örgüsünü kafanda hızlı bir şekilde kurabiliyorsun. Umarız bu kitap hayal dünyanı besler ve okuduğun zaman bizi hatırlarsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
6
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın