Görüş Bildir
Haberler
Bize Burcunu Söyle, Yanlışlarını Tek Tek Açıklayalım!

etiket Bize Burcunu Söyle, Yanlışlarını Tek Tek Açıklayalım!

Aburoski
01.01.2019 - 11:48

Evet, bize burcunu söyle biz de sana yanlışlarını söyleyelim.

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Değmeyecek insanlara değer veriyorsun!

Öncelikle sen herkese değer veren bir insansın. Özellikle de değmeyecek insanlara aşırı derecede gereksiz bir değer besliyorsun. Aynı zamanda da değer verdiğin insanlardan da onlar ne yaparsa yapsın kolay kolay kopamıyorsun. Bağlanma sorununu çözmelisin. Sonrasında üzülen hep sen oluyorsun. İnsanlar senin iyi niyetini kullanıyor olabilir. Buna asla izin verme. Kalbinin temizliğinden ötürü hep sen üzülüyorsun. Evet, senin hatan bu. Bir de bu hayatta senden daha değerli başka bir şey yok. Kendine başkalarına verdiğin değerin bin katını vermelisin. Söylediklerimizi dinleyeceğini ve bu hatanı düzeltmek için uğraşacağını biz biliyoruz. Sana güveniyoruz.

Aşırı derecede kincisin!

Öncelikle sen çok hırslı bir insansın. İnsanlar senin yanında çok çekiniyor. Onları sanırım korkutuyorsun. Korkuttuğun için de etrafında pek kimse bulunmuyor. Bir de aşırı derecede kincisin. Sana yapılan en küçük yanlışın affı yok. Bu şekilde de davranarak insanları kendinden daha çok uzaklaştırıyorsun. Sana yanlışı olan kişi senin gözünde mutlaka bedelini ödemeli. Aksi taktirde rahat edemiyorsun. Öyle ki intikam ateşiyle sürekli yanıp tutuşuyorsun. Bu özelliğini artık törpülesen ya da yok etsen diyoruz? Bu senin hayatındaki tek hatan. Onun haricinde bir sıkıntın yok. Kin tutmak iyi değil. Unut sen onu unut. :)

Dilinin kemiği yok!

Ne yazık ki senin dilinin kemiği yok. Aklına geleni pat küt düşünmeden söylüyorsun. Bunu elbette ki umursamıyorsun ama inan bize karşı taraf çok önemsiyor. İnsanları farkında olarak ya da olmayarak dilin nedeniyle çok kırıyorsun. Bu böyle devam etmemeli. Bir an önce kendine bu anlamda çekidüzen vermelisin. Sen her zaman dürüst olduğunu iddia etsen de bu dürüstlük değil. Dürüst olmak istiyorsan yine de akıl süzgecinden düşüncelerini geçirmelisin. Ağzından çıkacak cümleleri iyice tartmalısın. Sana bu yaptığın normal gelebilir ama durum hiç öyle değil. Bu senin hayatında yaptığın en büyük hatan.

Başladığın işi yarım bırakıyorsun!

Öncelikle sende başladığın işi yarım bırakma gibi bir huy var. Bu konuda hata yaptığını söylemeliyiz. Her işi yarım bırakırsan nasıl başarılı olacaksın? Lütfen bu özelliğinden bir an önce kurtulmaya çalış. Aksi taktirde istediğin o seviyeye ulaşamazsın. Azimli olman gerekiyor aynı zamanda da tuttuğunu koparan biri olman gerekiyor. Bu şekilde giderse olamazsın. 

Bu nedenle bir an önce bu huyunu törpüle ya da tamaman vazgeç. Bir işe başlayacaksın sonunu mutlaka gör. Yanlış olsun ya da olmasın fark etmeksizin.

Fazla acelecisin!

Ne bu acele canım? Acele işe şeytanın karıştığını bilmiyor musun? Aceleci bir insan olduğun için yaptığın hiçbir şeyde başarılı olamıyorsun. Hemen böyle her şey olsun bitsin istiyorsun. Öyle olmaz işte. Yavaş yavaş olsun, tam olsun. Acele yapılan iş-her ne ise- biliyorsun ki genellikle istediğin gibi sonuçlanmıyor. Bu böyle devam etmemeli. Bu hatandan en kısa sürede dönmelisin. Bunu düzeltmelisin. 

Biraz daha hayatı sakin yaşamaya bak. O zaman hayatın daha güzel olduğunu göreceksin. Aceleci davrandığın için beynin hep dolu. Bu seni ruhen ve bedenen çok yorar.

Çok çabuk öfkeleniyorsun!

Sen de birçok insan gibi çok çabuk sinirlenen, hemen parlayan bir insansın.  Karşındaki insanları bu şekilde davranarak çok fazla üzüyorsun. Sadece bu konuda hata yaptığını söylemeliyiz. Öbür türlü herhangi bir yanlışın, hatan yok. Hayatındaki insanları biraz daha anlamaya çalış. Karşında konuşulan konu ya da yapılan davranış sana uygun olmasa bile normal bir tavırla bunun yanlış olduğunu söyle. İnsanları öfkenden korkutma. 

Bu şekilde davranırsan etrafında insan kalmayacak. Yalnız kalmak istemiyorsan bizce bize kulak vermelisin. Sen düzeltirsin bu huyunu hadi bakalım.

Önüne geleni eleştiriyorsun!

Sen sanki hiçbir şeyi beğenmiyorsun. İnsanlar senin burnu havada bir insan olduğunu düşünüyor bir de. Etrafındaki insanları çok fazla eleştiriyorsun. İnsanları sanki yerin dibine sokar gibi bir tarzın var. Bu nedenle çevren senden biraz tırsıyor. Hele ki sevmediğin insan olursa vay haline! Ciddi anlamda kurtuluşu olmaz senden. 

En ufak şeyi bile eleştirmekten zevk alıyorsun. İnsanlar kusurlarıyla senin eline hemen düşüyor. Hiçbir şey senden kaçmıyor. Bunun sen de yanlış olduğunun farkındasın fakat bu zamana kadar bu şekilde gelmişsin. Bunu törpülemek ya da tamamen yok etmek senin için zor olacak. Bunun biz de farkındayız ama üstesinden geleceğini de biliyoruz.

Her şeye ve herkese müdahale ediyorsun!

Öncelikle senin her şeye ve herkese müdahale etmek gibi bir huyun var. İnsanlar bu huyundan nefret ediyor. Bu, hayatındaki yaptığın en büyük hatalardan biri. İnsanların her şeyine burnunu sokuyorsun. Burnunu sokmazsan kesinlikle rahat edemiyorsun. Acilen bu huyunu törpülemek değil, tamamen yok etmelisin. Törpüleyerek olacak iş değil bu. Sen başkalarını eleştirdiğin gibi de insanların seni eleştirmesine, hayatına müdahale etmesi asla izin vermiyorsun. 

Birazcık insanları rahat bırak. O zaman hayat daha yaşanılır olacak senin için. Bu söylediklerimizi dikkate al lütfen. :)

Maalesef takıntılısın!

Aklına gelebilecek her şeye takıntılısın. Bu takıntılı durumun ciddi anlamda senin beynini ve ruhunu yormuş ama sen bunun farkında değilsin. Bu durumunu düzeltmezsen, senin için daha da zorlaşacak. Bu takıntılı halin her zaman da yapmak istediğin şeylere hep engel olacak. 

Hayatını daha normal yaşamak istiyorsan bu takıntılı ruh halinden bir an önce sıyrılmalısın. Sıyrılmadığın taktirde çok zorlanacaksın haberin olsun. Söylediklerimizi önemsediğini ve buna göre hayatını şekillendireceğini de biliyoruz.

Her zaman memnuniyetsizsin!

Sen hem doyumsuz hem de hiçbir şeyden memnun olmayan bir insansın. Seni kuş sütüyle besleseler de sen yine de mutsuz olursun. Her şey yolunda gitse de sen yine memnuniyetsiz olursun. İnsanların senin için bir şeyler yapması, seni mutlu etmeye çalışması çok önemli değil senin için. Biraz daha hayattan zevk almaya bak ve gülümse. Bak o zaman daha güzel olacak her şey. 

Bizi dinleyeceğini biliyoruz ve en kısa sürede bu hatanı düzelteceğini biliyoruz.

Her şeyini insanlara anlatıyorsun!

Her şeyini insanlara anlatman senin hayatında yaptığın en büyük yanlışlardan biri. İnsanlara çok kolay güvenebilen ve çevresindeki insanlara aşırı derecede kıymet veren birisin. Öyle her şeyini herkese anlatma ve herkese kolayca güvenme. Sonrasında çok gereksiz şeyler yaşıyorsun. İyi niyetin yüzünden de insanlar seni çok üzüyor. Bu hataya bir daha düşme ve her şeyini öyle herkese anlatma. 

Aynı zamanda da ruh halini herkese belli ediyorsun. Doğal olarak olumsuz bir durumda insanlarında ruhunu anında emiyorsun.

Çok sabırsızsın!

Sen belki de hayatımızda gördüğümüz en sabırsız insan olabilirsin. Böyle her şey hemen gerçekleşsin istiyorsun. Doğal olarak da bu sabırsızlığın sonucunda hiç istediğin şeyler olmuyor. Hep bu huyun yüzünden istediğin sonuçları alamıyorsun. En basitinden teslim edeceğin bir işi çabucak bitirmek için çok önem vermeden yapıyorsun. Sanırım hatalarından bu zamana kadar ders almamışsın ama bundan sonra alacağını biliyoruz ve sana güveniyoruz. Hayatındaki bu yanlıştan bir an önce dönmelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
593
295
114
108
90
68
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ibrahim Dogan

Dilinin kemiği yok diyor :D Bana :D Ulan ben her şeyi düşünerek,1000 defa tartarak söyleyen adamım.

Defne Uçar

Yay burcu! Her zaman memnuniyetsizsin! Annem de hep memnuniyetsiz olduğumu söyler zaten. Güzel sallamışsınız bu sefer başarılı.

Pasif Kullanıcı

benim hatam degil,sizin hatanız durmadan akreplere kinci ve seks düşkünü demeniz!bişey bellemişsiniz agzınızdan düşürmüyosunuz!önyargılısınız.ben de bi akreb... Devamını Gör