Görüş Bildir
Haberler
Bize Anneni Anlat, Sana En Mutlu Olduğu Anı Söyleyelim!

Bize Anneni Anlat, Sana En Mutlu Olduğu Anı Söyleyelim!

İş Bankası
08.05.2023 - 16:23

Annelerimizin mutlu olduğu anlarda biz de doğal olarak mutlu oluruz. Çünkü onlar bizim için en kıymetli varlıklardan biri. Küçük bir sarılma, güzel bir söz veya ona aldığın minik ama anlamlı bir hediye onu çok mutlu eder değil mi! Biz de annenin en mutlu olduğu anı bulmaya çalışacağız. Bize anneni birkaç soruda anlat ve mutlu olduğu anı beraber öğrenelim.

Hazırsan teste geçebiliriz!

1. Haydi başlayalım! Hepimiz gibi annelerimiz de evde bazı şeylere önem verir. Peki annenin evde en çok önemsediği şey nedir diye sorsak?

2. Annelerimizin ünlü şeflere taş çıkartan yemeklerini yemeye doyamayız! Peki annenin yemeklerini tanımlamanı istesek neler söylersin?

3. Her annenin ikonikleşmiş bir sözü vardır. Peki sen annenden en çok hangi cümleyi duyuyorsun?

4. Bazı aktiviteler beraber yapıldığında daha da keyifli bir hale gelir. Annenin seninle yapmayı en çok sevdiği şey nedir diye sorsak?

5. Annen hakkında birkaç şey öğrendik! 🤓 Annelerimizin elinin değdiği her şey tuhaf bir şekilde güzelleşir. Peki sizin evde annen en çok neyi güzel yapar!

6. Her mevsimin güzelliği başkadır: Sen anneni bir mevsime benzetecek olsan bu hangisi olurdu?

7. Şimdi çok renkli bir soruya geldik! Annene mis kokulu bir demet çiçek hediye etmek istiyorsun diyelim. Hangi demet onun yüzünde gülümsemeye sebep olur?

8. Evet son soruya geldik! Sence annen en çok hangi çocuğunu seviyor? (Dürüst olalım 😅)

Eve gelip ona sarıldığın an!

srv.onedio.com

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla anneni gerçekten en çok mutlu eden an senin işten/okuldan, artık nereden geliyorsan, eve gelip de annene sarıldığın an olduğuna eminiz! Sana belli etmese de gün içinde sen yanında yokken o seni çok özlüyor ve bir an önce sağ salim eve döneceğin anı bekliyor. Çünkü biliyorsun ki annelerimiz için bazen bir söz, gülüş dünyalara bedeldir! Yine de bu sevgiyi taçlandırmak istersen Anneler Günü'nde 150 TL'ye varan MAXIPUAN seni bekliyor. Hemen tıkla ve kampanyayı incele!

Sofrada herkesin aynı anda yemek yemeye başladığı an!

Seçtiğin yanıtlardan anladığımız kadarıyla tüm aile bireylerinin akşam yemeğine beraber başlaması onu mutlu ediyor! Yemek masasına aynı anda geçip yemek yemeye beraber başlamak, onun yüzünde tatlı bir tebessüm oluşmasını sağlıyor ve senin de için eriyor! Çünkü biliyorsun ki annelerimizin küçük bir gülümsemesi dünyalara bedeldir! Bu sevgiyi taçlandırmak istersen Anneler Günü'nde 150 TL'ye varan MAXIPUAN seni bekliyor. Hemen tıkla ve kampanyayı incele!

Sevdikleriyle oturup sohbet edebildiği an!

Seçtiğin yanıtlara göre senin annenin en mutlu olduğu an, aile bireylerinin tatlı bir sohbet içinde olduklarını gördüğü an olduğundan eminiz! Mutlu aile üyeleri genellikle güçlü bir sevgi, güven ve saygı bağı paylaşırlar. Birlikte vakit geçirmekten hoşlanırlar, iyi ve kötü günde birbirlerine destek olurlar ve başarılarıyla gurur duyarlar. Senin annen de ailesinin böyle olmasını sonuna kadar istiyor ve güçlü bağlar görünce çok mutlu oluyor! Onun mutluluğunu taçlandırmak istersen Anneler Günü'nde 150 TL'ye varan MAXIPUAN seni bekliyor. Hemen tıkla ve kampanyayı incele!

Misafir ağırlayacağı an!

Verdiğin cevaplara göre senin annenin en mutlu olduğu an, misafir ağırlayacağı an! Özellikle bu misafirler akşam yemeğine geliyorlarsa, annenin yüzündeki gülümsemeye bir bak deriz! Masayı mutlu bir şekilde hazırlaması, neşeli bir tavırla, her gereç ve tabağı dikkatlice masaya yerleştirmesi onu çok mutlu ediyor çünkü sevdiği insanlar bir araya geliyor! Bu mutluluğu taçlandırmak istersen Anneler Günü'nde 150 TL'ye varan MAXIPUAN seni bekliyor. Hemen tıkla ve kampanyayı incele!

Sen sevgini dilediğince göster diye Anneler Günü'nde 150 TL'ye varan MAXIPUAN seni bekliyor.

Sen sevgini dilediğince göster diye Anneler Günü'nde 150 TL'ye varan MAXIPUAN seni bekliyor.