Görüş Bildir
Haberler
Zamanında Yardırıp Şimdilerde Olmadık Takımlarda Oynayan 51 Yıldız Futbolcu

Zamanında Yardırıp Şimdilerde Olmadık Takımlarda Oynayan 51 Yıldız Futbolcu

Charles IV
17.10.2014 - 16:10 Son Güncelleme: 20.10.2014 - 11:58

1. Adriano Leite Ribeiro

1. Adriano Leite Ribeiro

Bir zamanların İnter ve Brezilya'nın en iyi golcü futbolcuları arasında olan 32 yaşındaki Adriano şimdilerde Atlético Paranaense takımında forma giyiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Nicolas Anelka

2. Nicolas Anelka

35 yaşındaki yıldız golcü kariyerinde Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City ve Chelsea gibi Avrupanın en büyük kulüplerinde forma giymişti. Şimdi ki adresi ise Hindistan Ligi'nin Mumbai City FC takımı.

3. David Villa

3. David Villa

Valencia'da yıldızı parladıktan sonra 3 sezon Barcelona forması giydi. Ardından bir sezon Atletico Madrid'de Arda Turan ile beraber forma giydi. Bu sene New York City FC ile sözleşme imzaladıktan sonra Avusturalya Ligi'nde Melbourne City FC takımına kiralandı.

4. Robert Pirès

4. Robert Pirès

Arsenal'in ve Fransa Milli Takımı'nin 40 yaşındaki efsanevi orta sahası 2011 yılında futbolu bırakmasının ardından Hindistan Ligi takımlarından FC Goa ile yeşil sahalara döndü.

5. Thierry Henry

5. Thierry Henry

Profesyonel futbol hayatına Monaco'da başladı. Kısa süreli bir İtalya macerası yaşadıktan sonra Juventus'tan efsane olduğu Arsenal'e transfer oldu. Başarılarla dolu 8 senenin ardından İspanya'nın Barcelona takımına transfer oldu. Barca'da 3 sene forma giydikten sonra Amerika Ligi takımlarından New York Red Bulls takımına transfer oldu. 2012 yılında 4 maçlığına eski kulübü Arsenal'e kiralansada Amerika'ya geri döndü. Şu anda hala New York Red Bulls takımı forması giymektedir.

6. Diego Milito

6. Diego Milito

2009/2010 - 2013/2014 sezonları arasında İtalyan kulüp İnter'de forma giyen 35 yaşındaki santraforun emeklilik adresi şimdilerde ülkesinin takımı Racing Club.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Damien Duff

7. Damien Duff

1996/2003 sezonları arası Blackburn Rovers forması giyen İrlandalı futbolcu daha sonra yıldızının parladığı Chelsea'ye transfer olur. Daha sonra sırasıyla New Castle United ve Fulhamda forma giyen yıldız futbolcunun şimdiki adresi ise David Villa'nında forma giydigi Melbourne City.

8. Mikael Silvestre

8. Mikael Silvestre

İnter, Manchester United, Arsenal, Werder Bremen gibi Avrupa'nın üst düzey liglerinde oynayan  37 yaşındaki başarılı defans oyuncusunun şimdiki adresi ise Hindistan Ligi'ndeki Chennaiyin Titans FC

9. Luis Fabiano

9. Luis Fabiano

Hepimizin onu Sevilla'daki futboluyla ve golleriyle tanıyoruz. Bir dönem Brezilya Milli Takımı'nında en iyi golcülerinden olan Luis Fabiano Porto ve Sevilla gibi takımların ardından ülkesinin takımlarından Sao Paulo'nun formasını giymektedir.

10. Diego Forlan

10. Diego Forlan

Manchester United, Villareal, Atletico Madrid, İnter gibi Avrupa'nın değişik liglerinde üst düzey takımlarda oynayan 35 yaşındaki Uruguaylı yıldız futbolcu geçtiğimiz senelerde Brezilya'nın International takımından bu sene Japonya'nın Cereza Osaka takımına transfer olmustur.

11. Jermain Defoe

11. Jermain Defoe

Çoğumuzun İngiltere Milli Takımı'ndan tanıdığı Defoe West Ham United, Tottenham ve Portsmouth formalarının ardından şimdilerde Amerikan Ligi takimlarından Toronto FC forması giymektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Ze Roberto

12. Ze Roberto

José Roberto da Silva Júnior ya da Zé Roberto. 40 yaşındaki Brezilya'nın efsane oyuncularından. Kariyerinde Real Madrid, Bayer Leverkusen, Bayern Munich, Hamburg gibi takımlarda forma giymiş olan futbolcu 2012 yılından beri ülkesinin takımlarından Gremio'da forma giymektedir.

13. Vágner Love

13. Vágner Love

Her futbol severin CSKA Moskova'dan tanıdığı renkli saç stiliyle bilinen 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu. Şimdiki durağı ise Çin'in Shandung Luneng takımı.

14. Walter Samuel

14. Walter Samuel

36 yaşındaki Arjantinli futbolcu sırasıyla Avrupa'da Roma, Real Madrid, İnter gibi kulüplerde forma giydikten sonra yeni rotasını İsviçre'nin Basel takımına çevirdi.

15. Rio Ferdinand

15. Rio Ferdinand

35 yaşındaki 1,89luk Manchester United'in ve İngiliz Milli Takımı'nın efsanevi defans oyuncusu şimdilerde İngilizlerin QPR takımında ter döküyor.

16. Esteban Cambiasso

16. Esteban Cambiasso

2 sene Real Madrid 10 sene İnter macerasının ardından 34 yaşındaki Arjantinli futbolcunun emeklilk adresi İngiltere'nin Leicester Cİty takımı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Javier Saviola

17. Javier Saviola

River Plate'de yıldızı parladı. 20 yaşında Barcelona'ya transfer oldu. Daha sonra Monaco ve Sevilla'ya kiralandı. Ardından Real Madrid, Benfica, Malaga derken 32 yaşındaki forvetin son adresi Yunan takımı Olympiakos FC.

18. Ronaldinho

18. Ronaldinho

Ronaldo de Assis Moreira kısaca Ronaldinho. O bir efsane. 2000li yılların tartışmasız dünyanın en iyi futbolcusu. PSG ile Avrupa futbol hayatına başladı.Sonrasında efsane oldugu Barca, ardından Milan. Daha sonra ülkesine dönme kararı aldı ve sırasıyla Flamengo ve Atletico Mineiro formaları giydikten sonra Meksika'nın Queretaro FC sözleşme imzaladı.

19. Cassio Lincoln

19. Cassio Lincoln

Cok büyük bir yıldız olmasa da büyük takımlarda top oynamasa da çok yetenekli Brezilyalı futbolcu. Yolu Türkiye'de Galatasaray'a uğramış ve taraftarın sevgilisi olmuş Cassio Lincoln. Hepimizin Shalke 04'ten tanıdığı Brezilyalı şu anda Brezilya'nın Bahia takımında forma giyiyor.

20. Alessandro Del Piero

20. Alessandro Del Piero

İtalya'nın ve Juventus'un gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından bir tanesi. 9 yıllık Juventus serüveninin ardından 2 sene Avusturalya'da top koşturdu. Şimdilerde ise bir çok emekli futbolcu gibi Hindistan'ın Delhi Dynamos takımında top koşturuyor.

21. Obafemi Martins

21. Obafemi Martins

Inter, Newcaste United, Wolfsburg, Rubin Kazan, Levante derken zirveden yavaşça uzaklaşan 29 yaşındaki Nijeryalı yıldız şimdilerde Amerika'nın Seattle Sounders takımında forma giyiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. David Trezeguet

22. David Trezeguet

Juventus'un bir efsanesi daha. Fransız futbolunun en önemli golcülerinden olan Trezeguet, Monaco, Juventus, Hercules, River Plate, Newell's Old Boys derken kendini Hindistan liginde buldu. 37 yaşındaki yıldız şimdilerde FC Pune City forması giymektedir.

23. Elano Blumer

23. Elano Blumer

Lucescu'nun Shaktar'ında Avrupa'da futbola oynamaya başlayan 33 yaşındaki Brezilyalı Daha sonra Manchester City ve Galatasaray forması giydi. Türkiye'den sonra ülkesinde çeşitli takımlarda top oynayan Elano diğer yıldızlar gibi o da Hindistan'ı seçti ve Chennai Titans ile sözleşme imzaladı.

24. André Santos

24. André Santos

Avrupa'da ilk kez Fenerbahçe'de forma giymiş ve ardından Arsenal'e transfer olan 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcuda Hindistan liginde top oynamaktadır.24 kez Milli formayı giyen yıldız oyuncu Robert Pires ile FC Goa takımında forma giymektedir.

25. Robinho

25. Robinho

Róbson de Souza kısaca Robinho. Bir çok yıldız gibi o da Real Madrid'in El Galacticos döneminin formasını giydi. Daha sonra Manchester City ve Milan gibi dev kulüplerde oynasada 30 yaşındaki Brezilyalının son adresi ülkesinin takımlarından Santos oldu.

26. Daniel Agger

26. Daniel Agger

8 sene Liverpool defansında top oynamış 29 yaşındaki Danimarkalı oyuncu şimdilerde Johan Elmander ile birlikte Brondby forması giyiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. Fred

27. Fred

Kendisini Avrupa'da sadece 4 sene Lyon'da izleyebildiğimiz 31 yaşındaki Fred şimdilerde eski formundan çok uzaklarda Fluminense forması giymektedir.

28. Jo

28. Jo

CSKA Moskova'da vatandaşı Vagner Love ile yıldızı parlayan 27 yaşındaki yıldız daha sonra Manchester Cİty, Everton ve Galatasaray formaları giymiştir. Şimdi ise Atletico Mineiro'da top koşturmaktadır.

29. Mamadou Niang

29. Mamadou Niang

Futbol severlerin kendisini Marsilya'dan tanıdığı 35 yaşındaki Senegalli golcünün yolu daha sonra kısa süreliğine Türkiye'ye düşmüş Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma şansı bulmuştur. Şimdilerde Fransa'nın Arles takımında top oynamaktadır.

30. Alexandre Pato

30. Alexandre Pato

Hepimiz onu 6 sene süren Milan AC formasıyla tanıdık. Fakat Pato 25 yaşında olmasına ve yeteneğine rağmen futbol yaşantısını ülkesinde Sao Paulo'da devam ettirmektedir.

31. Mirko Vucinic

31. Mirko Vucinic

31 yaşındaki Karadağlı golcü Roma ve Juventus'daki başarılı sezonlarıyla futbol dünyasına kendini tanıtmıştır fakat şimdilerde ise yolu Birleşik Arap Emirlikler takımı Al Jazira Club'a düşmüştür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

32. Florent Sinama - Pongolle

32. Florent Sinama - Pongolle

Futbol severlerin Liverpool'dan hatırlayacağı Pongolle 17 yaşında Liverpool'a transfer oldu. Tekenekli ve süratli oyuncunun ileride yıldız bir oyuncu düsünen futbol otoriteleri ilerleyen zamanda yanıldıklarını farkettiler ve Pongolle ilerleyen zamanlarda Avrupa'nın vasat takımlarında forma giydi. Şu anda ise Amerika'nın Chicago Fire takımında top oynamaktadır.

33. David James

33. David James

44 yaşındaki İngilizlerin ve Liveirpool takımının efsane kalecisi. Sırasıyla İngiltere'nin Watford, Liverpool, Aston Villa, West Ham United, Manchester City, Portsmouth, Bristol City, Bournemouth takımlarında daha sonra İzlanda'nın  Íþróttabandalag Vestmannaeyja takımında forma giyen ihtiyar kaleci son senesinde ise Hindistan'ın Karela Blaster takımında oynamaktadır.

34. Jermaine Jones

34. Jermaine Jones

32 yaşındaki Amerikalı oyuncu Eintracht Frankfurt. Bayer Leverkusen kulüplerinin ardından kendisini kanıtladıgı Shalke 04'e transfer olmustur. 7 sezon sonunda soluğu Blackburn Rovers ardında Beşiktaş'ta almıştır. Şimdi ise ülkesi takımlarından New England Revolution forması giymektedir.

35. Marco Di Vaio

35. Marco Di Vaio

İtalya'nın Lazio, Juventus ve bazı vasat takımlarında daha sonra Valencia Monaco gibi takımlara transfer olan 38 yaşındaki futbolcu Amerika'nın Montreal Impact takımında forma giymektedir.

36. Leo Franco

36. Leo Franco

5 sene Atletico Madrid'in kalesini koruyan daha sonra Galatasaray forması giyen 37 yaşındaki Arjantinli başarılı file bekçisi şu anda San Lorenzo'da forma giymektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

37. Maximiliano Rodríguez

37. Maximiliano Rodríguez

Atletico Madrid'ten tanıdışımız 33 yaşındaki Arjantinli yıldız şu sıralar ülkesinde Newell's Old Boys forması giymektedir.

38. Lucio

38. Lucio

Bayer Leverkusen, Bayern Munich, Milan, Juventus gibi dev kulüplerde top oynayan efsane Brezilyalı 36 yaşındaki futbolcu, futbol hayatına Palmerias'ta devam etmektedir.

39. Alex de Souza

39. Alex de Souza

Alexsandro de Souza kısaca Alex. Avrupa'da sadece Parma ve Fenerbahçe forması giymesine rağmen Fenerbahçe'de efsaneleşen 10 numara. 37 yaşındaki efsane şu sıralar Coritiba forması giymektedir.

40. Lisandro Lopez

40. Lisandro Lopez

Daha önceleri Lyon ve Porto'da forma giyen 31 yaşındaki Arjantinli yıldız şu sıralar Katar ligi takımlarından Al-Gharafa için ter döküyor.

41. Pablo Aimar

41. Pablo Aimar

2001/2006 tarihleri arasında Valencia formasıyla kendini tüm futbolseverlere ispatlamış olan 34 yaşındaki Aimar daha sonra Real Zaragoza ve Benfica forması giymiştir. 2013 tarihinde ise Malezya ligi takımlarından Darul Takzim'e transfer olmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

42. Rafael Márquez

42. Rafael Márquez

Avrupa serüveni Monaco ile başlayan daha sonra ilk on birin vazgeçilmezi olduğu Barcelona'ya transfer olan 35 yaşındaki Meksikalı futbolcu şimdilerde ülkesi takımlarından Club Leon formasını giymektedir.

43. Luca Toni

43. Luca Toni

İtalya futbolunda geç yıldızlaşan 37 yaşındaki futbolcu Fiorentina, Bayern Munich, Roma, Juventus gibi kulüplerin ardından geçtiğimiz sezon İtalyan kulüp Verona'ya imza atmıştır.

44. Djibril Cissé

44. Djibril Cissé

Renkli saç stili ve dövmeleriyle tanınan 33 yaşındaki yıldız futbolcu Liverpool, Marsilya gibi kulüplerde forma giydikten sonra futbol hayatını kendi ülkesi takımlarından Bastia'da sürdürmektedir.

45. Sidney Govou

45. Sidney Govou

Futbol dünyasına 2002 Dünya Kupası'yla hızlı bir giriş yapan 35 yaşındaki futbolcu Lyon forması giydikten sonraki yıllarda başarı gösterememiş ve şu sıralar Fransa 3. ligi takımlarından MDA Chasselay'da top oynamaktadır.

46. Kaka Leite

46. Kaka Leite

Milan formasıyla bir dönemin en iyi futbolcularından sayılan Kaka daha sonra Real Madrid'e transfer oldu. Sonrasında istenileni veremeyen 32 yaşındaki yıldız futbolcu kendi ligi takımlarından Sao Paulo'ya transfer oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

47. Dida

47. Dida

Milan'ın 41 yaşındaki efsane kalecisi. 10 sene formasını giydiği Milan'dan ayrıldıktan sonra ülkesinde çeşitli takımlarda kalecilik yaptı. Şimdilerde emeklilik adresi ise Internacional.

48. Alberto Gilardino

48. Alberto Gilardino

Milan'dan sonra Fiorentina'da yıldızı parlayan 32 yaşındaki golcününde kaderinde Asya'da top oynamak varmış. Gilardino Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giymektedir.

49. Fredrik Ljungberg

49. Fredrik Ljungberg

İsveç futbolunun efsanelerinden olan 37 yaşındaki emektar futbolcu futbola 2 yıllık vermişti. O da bir çok yıldız gibi Hindistan ligi takımlarından Mumbai City'e transfer olarak futbol dünyasına dönüş yaptı.

50. Julio Baptista

50. Julio Baptista

Sevilla, Real Madrid, Arsenal, Roma gibi Avrupa'nın en üst düzey takımlarında top oynamış olan 33 yaşındaki yıldız golcü de futbol yaşantısını kendi ülkesinde sürdürenlerden. 2013'te Malagadan ayrılan oyuncu Cruziero'ya transfer olmuştur.

51. Abdul Kader Keita

51. Abdul Kader Keita

Fildişi Sahillerinin 33 yaşındaki yıldız futbolcusu futbol hayatını Macaristan Ligi takımlarından Honved'de sürdürmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
40
22
18
15
13
11