Görüş Bildir
Haberler
Bir Sevgilin Olsa Hangi Tatlı Olurdu?

etiket Bir Sevgilin Olsa Hangi Tatlı Olurdu?

mignon
06.05.2016 - 19:25

Olan var, olmayan var! Ama olmasını çok istediğimiz biri varsa o da 'sevgili'. Eminiz hepsi baldan tatlıdır size en tatlısı layıktır. Ama gelin hangi tatlı gibi olmalıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! İlk olarak bir sevgilinin de olmazsa olmaz özelliğin nedir?

2. Peki sevgilide ilk dikkatini çeken yer neresi?

3. Peki diyelim ki o an geldi karşında hayatının aşkını gördün! Onun hayatının aşkı olduğunu nereden anlarsın?

4. Tanıştın sevgili adayınla ilk buluşma sence şu aşağıdakilerden hangisinde olmalı?

5. Sence bir ilişkinin olmazsa olmazı nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir ilişkide tahammül edemediğin şey ne ola ki?

7. Aşkı aşağıdaki üçlülerden hangisiyle tanımlarsın?

8. Son olarak çayı şekerli mi içerisin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Profiterol!

Profiterol!

Senin sevgilin öyle biri olmalı ki profiterol gibi sürprizlerle dolu olmalı! Her bir lokmasında aklını başından alan profiterol gibi her gözlerini kapattığında seni fazlasıyla şaşırtmalı. Bir gün sıkıntıdan patladığın bir anda seni aniden dışarı çıkarmalı ya da canın sıkkınken elinde kocaman bir pamuk şekerle evin kapısını çalmalı. Böylesine enerjik ve neşeli biri tam sana göre!

Künefe!

Künefe!

Sen biraz daha geleneksel insanları seviyorsun. Bu nedenle sevgilin mis gibi künefe gibi biraz daha geleneklerine bağlı biri olmalı. Öyle her şeye eyvallahı olmayan,biraz daha kıskanç biri… Ama bu kıskançlığı tamamen korumacı tavırlarından olacak için rahat olsun. Sen de bu kadar korumacı tavrın yanında kendini fazlasıyla güvende hissedeceksin zaten. Hem kafa yapınız hem damak zevkiniz uyuyor eh bize başka laf düşmez!

Cupcake!

Cupcake!

O minnacık cupcake bir bilsen neler neler saklar içinde. Senin sevgilin de minik bir cupcake kadar tatlı ve sevimli biri olmalı. Çünkü sen insanların gülüşünün altında sakladıkları hikayelerini merak eden birisin. Senin sevgilinde tıpkı kremasının altında sakladığı yumuşacık keki olan bir cupcake gibi hayatında çok fazla şey yaşamış bu nedenle fazla olgunlaşmış ama yüzündeki gülücüğü ve temiz kalbini kaybetmemiş biri olmalı! Güldüğünde gözlerinin içi gülen insandan zarar gelmez bizce senin de çevrende varsa ne bekliyorsun?

Dondurma!

Dondurma!

Sen böyle çok mıçmıç ilişkilerin insanı değilsin. Bu nedenle senin sevgilin de dondurma gibi biraz soğuk olmalı. Öyle herkesin yanında şımarmamalı. Nerede ne yapacağını nasıl duracağını bilen oturaklı biri olmalı. Muhtemelen işi ve yaşantısı da düzgün olmalı senin sevgilinin. Öyle her gece hop hop hoplayıp zıp zıp zıplamacalı eğlencelere giden birine göre değilsin sen. Mis gibi evin nesi varmış çay demleyip Survivor izlersiniz işte. Ama soğuk dedik diye sıkıcı biri olmayacak senin bu sevgilin. Seninle birlikteyken deliler gibi eğlenmeyi de iyi bilecek. Dedik ya başta sana pek iş bırakmayacak her şeyi yapılması gerektiği gibi yapacak.

Waffle!

Waffle!

Her bir lokmada kıpır kıpır olan waffle kesinlikle senin sevgilinle aynı özelliklere sahip olmalı! Senin sevgilin de waffle’ın o her lokmasında verdiği enerji gibi etrafına enerjı dağıtmalı. Her an her yerde sizi kahkahalara boğup gülmekten öldürmeli. Çünkü sen hayattan tat almayı iyi bilen birisin ve sevgilin de tıpkı senin gibi hayatın tadını çıkarmayı bilmeli. Hem yoksa nasıl geçer bu zaman?

Sütlaç!

Sütlaç!

Sen saflıktan temizlikten çok hoşlanıyorsun. Tıpkı sütlaç gibi sevgilinde tertemiz saf biri olmalı. Kalbinde en ufacık bir kötülük kırıntısı olmamalı. Bu saflığın ona getirdiği minik bir şapşallığı da olabilir. Ama bu tatlı bir şapşallık aptallık gibi gelmesin sana, tamamen bir şirinlik abidesi olmasından kaynaklanıyor. Bunlara ek olarak o kadar iyilik sever biri olmalı ki herkese yardım elini uzatmalı senin bu sevgilin. Her koşulda senin yanında olmalı ve sana destek olmalı…

Brownie!

Brownie!

“Çikolata aşktır gerisi yalandır,” diye bir söz vardır! İşte senin sevgilin de bu kategoriye giriyor. Çikolatanın o haz verici tadını her çatalda yansıtan brownie gibi sevgilin de fazlasıyla tutukulu biri olmalı! Çünkü senin için aşk sevgi kadar tutku da önemli. Gözleriniz konuşurken tenlerinizin uyumu da göz ardı edemezsin. Bu nedenle seni öyle saf, temiz, uysal biri mutlu edemez. Yeri gelecek biraz hırslı ve çılgın olcak birine ihtiyacın var senin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1037
647
171
138
49
42
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Çayı şekerli mi yoksa şekersiz mi içersine nasıl evet ya da hayır diye cevap vermemizi bekliyorsunuz ? ne salak salak sorular bunlar 😀

'Murat Günal

"8.Son olarak çayı şekerli mi yoksa şekersiz mi içersin?" Sorusuna evet ya da hayır diye cevap beklemek!

Tolga Eser

çayı şekerli mi içersin diye sorduğunu farzettiim evet dedim:)

Nick bulamayan

Erkek adam dediğin tatlı olmaz :))

Sema Eva

ama onu tatli oldugu icin seviyorsundur