Görüş Bildir
Haberler
Bir Rock Grubunda Olsaydın Grubun Hangi Elemanı Olurdun?

Bir Rock Grubunda Olsaydın Grubun Hangi Elemanı Olurdun?

Yung Boş Ada
19.06.2015 - 18:33 Son Güncelleme: 21.06.2015 - 12:18

Kendini hiç, herhangi bir rock grubunun üyesi olarak hayal ettin mi? Hayal etmediysen bile şimdi edebilirsin. Peki hangi eleman olurdun hiç düşündün mü? İşte sana bir fırsat, verdiğin cevaplara göre senin hangi eleman olduğunu söyleyeceğiz. Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak seni biraz tanıyalım; sen arkadaş grubunun neyisin?

2. Şimdi de Türk müziğinde yeri olan bu enstrümanlardan birini seç hadi.

3. Şu şarkılardan hangisini şu an dinlemek istersin peki?

4. Bir de Türk rock grubu seç hadi!

5. Şimdi de yabancı bir rock grubu seç hadi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir nota seçmeni istesek peki senden?

7. Grubu kurmaya karar verdiniz! Peki grubunuzun adı ne olacak?

8. Grubunuz oldukça popüler, her şey istediğiniz gibi gidiyor. Peki en büyük konserinizi nerede vereceksiniz?

9. Hem testin hem de yolun sonu: Grubun ayrılsa neden ayrılırdı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Vokalist" çıktı!

"Vokalist" çıktı!

Sen bir kere çok sosyal birisin. İnsan ilişkilerinde inanılmaz iyisin. Bu yüzden de sen grubun vokalisti olmalısın. Vokalistler genelde grupların öne çıkan elemanıdır. Sen sahneyi nasıl kullanman gerektiğini, seyircileri nasıl etkin altına alacağını çok iyi bilirsin. Son derece etkileyici bir insansın çünkü sen. Tam bir lider olduğunu da söylememiz gerekiyor.

"Gitarist" çıktı!

"Gitarist" çıktı!

Sen grubun tam anlamıyla yeteneğisin. Bir rock grubu gitaristi olmadan bir hiçtir. Bu yüzden de sen grubunun vazgeçilmezisin. Gerçek hayatında da son derece yeteneklisin, on parmağında on marifet. Ayrıca grupların en karizmatik elemanının gitaristler olduğunu herkes bilir. Sen de son derece karizmatik bir insan olduğun için gitaristliğe biçilmiş kaftan gibisin adeta. Attığın sololarla kalabalığı nasıl coşturursun bir hayal etsene.

"Basçı" çıktı!

"Basçı" çıktı!

Sen son derece gerçekçi ve ayakları yere basan bir insansın. Hiçbir zaman gösterişle, showla işin olmaz senin. Bu yüzden de sen grubun en mütevazi elemanı basçısı olmalısın. Sen grubunun ruhusun, gizli kahramanısın. Ayrıca müziğe aşıksın, müzik senin için her şey demek. Bu yüzden de bütün şarkılara dokundurduğun tutkulu baslarınla şarkıları inanılmaz bir güzelliğe büründürürsün sen. Sen basçı olmayacaksın da kim olacak ey sanatçı ruhlu insan!

"Baterist" çıktı!

"Baterist" çıktı!

Sen kesinlikle çok dobra bir insansın. Samimisin, içtensin. Yapmacıklıkla işin yoktur senin. Ayrıca inanılmaz bir enerjin var, çok hareketlisin. Durum bu olunca sen de grubunun bateristi oluyorsun. Mükemmel bir ritim duygun var. Davullarına, zillerine indirdiğin her darbeye uyumlu olarak hareket eden, dans eden kalabalığı bir düşünsene. Dahası, öyle bir duruşun var ki insanları kendine anında hayran bırakıyorsun. Birçok kişinin hayalidir baterist olmak, işte piyango da sana vurdu!

"Klavyeci" çıktı!

"Klavyeci" çıktı!

Sen grubun rengisin. Sen olmazsan grubunun diğer gruplardan hiçbir farkı kalmaz. Çünkü sen 'sizin diğer gruplardan farkınız ne' sorusunun cevabısın. NET. Şarkılara kattığın o ufak dokunuşların adeta sihir gibi, şarkıları alıp çok farklı boyutlara taşıyor. Bunu sen yapıyorsun. Çünkü sen çok değişik bir insansın. Diğer herkesten farklı bir frekanstasın, çok farklı bir düşünce yapın var. Hayal gücün ve yaratıcılığınsa zaten almış yürümüş. Senin gibi insanlar olmasa bu dünya çok sıkıcı bir yer olurdu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
51
24
10
9
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kevizabeth

baterist çıkan kaç kişi kaldık şurda :DD

cthulhu

O değilde Dave'in MetallicA'da ne işi var? Kirk öldü mü la yoksa?

Erdi Erdoğan

Bateristler diğerleri için şanslı insanlardır kısaca :D