Görüş Bildir
Haberler
Bir Rihanna Değil: Uche'den Reza Zarrab'a, Ebru Gündeş ve 15 Sevgilisi

etiket Bir Rihanna Değil: Uche'den Reza Zarrab'a, Ebru Gündeş ve 15 Sevgilisi

Borgen
28.06.2016 - 21:41

41 yaşındaki Ebru Gündeş, altı senedir Reza Zarrab ile evli. Ancak fantezi müziğin başarılı seslerinden Gündeş'in gençlik yıllarında hareketli bir aşk hayatı olduğunu biliyoruz. Ufak bir hatırlatma için bu listeyle karşınızdayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hamdi Vardar

1. Hamdi Vardar

Ebru Gündeş’in henüz medya önüne çıkmadığı zamanlarda, 17 yaşındayken yaptığı bir evlilik olduğunu biliyoruz. Sayın Hamdi Vardar kimdir, necidir pek bir bilgi sahibi değiliz. Bu durumda haliyle kendisine iş adamı demekten başka çaremiz yok.

2. Abdullah Gençal

2. Abdullah Gençal

19 yaşında ilk albümünü çıkaran Gündeş, medyanın gözü önündeki ilk aşkını bir giyim firmasının ortaklarından Abdullah Gençal ile yaşadı. Adı Ebru’dan önce Hülya Avşar ile de anılan Gençal’ı en son da O Ses Türkiye’nin eski yarışmacılarından Ayda Mosharraf ile beraberken görmüştük.

3. Levent Akkaş

3. Levent Akkaş

Yine bir iş adamı ile karşı karşıyayız. Gençal’la ilişkisini noktalayan Ebru’nun Levent Akkaş isimli beyefendiye borsada oynaması için yüklü bir miktarada para verdiği detayı dışında bu ilişki için söylenecek çok fazla söz yok.

4. Kerem Alışık

4. Kerem Alışık

1995’de başlayan ve üç sezon süren Fırtınalar dizisindeki rol arkadaşı Kerem Alışık ile de aşk yaşayan Ebru Gündeş, dizinin bitmesinin ardından aktörle yollarını ayırdı.

5. Uche

5. Uche

Şüphesiz listedeki en sansasyonel isim Türkiye’de 13 sene futbol oynayan Nijeryalı Uche Okechukwu. 48 yaşındaki Uche, 1998’de çıkan Sen Allah’ın Bir Lütfusun albümüyle aynı ismi taşıyan şarkının klibinde de Ebru Gündeş’e eşlik etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlyas Tetik

6. İlyas Tetik

O meşhur beyin kanaması sırasında Ebru Gündeş’in yanında olan İlyas Tetik daha sonra şarkıcıyla sevgili de oldu. Gündeş’e evlilik teklifinde bulunan Tetik’in o sırada bir başka şarkıcıyla ilişkisi olduğu ortaya çıkmış ve ilişki noktalanmıştı.

7. Atilla Saral

7. Atilla Saral

53 yaşındaki manken ve oyuncu Atilla Saral, birçok ünlü isimle yaşadığı aşklarla hatırımızda yer edinen isimlerden.

8. Hakan Poyraz

8. Hakan Poyraz

Ebru Gündeş’in ”Onun için şiir bile yazdım.” dediği Ankaralı mobilyacı Hakan Poyraz ile ilişkisi de maalesef beklenildiği gibi uzun soluklu olmadı.

9. Stelyo Pipis

9. Stelyo Pipis

Gündeş, Mehmet Ali Erbil’in menajeri olarak bildiğimiz ve soyadı ile ilgili kötü esprilerle aklımıza kazınan Stelyo Pipis’le de arkadaşlıkla başlayıp aşka doğru giden bir birliktelik yaşadı.

10. Ömer Durak

10. Ömer Durak

Avukat Ömer Durak’la iki yıllık bir birlikteliği olan Ebru Gündeş, ilişki bittiğinde 15 gün boyunca yemek dahi yiyememiş. Gündeş’in ”en büyük aşkı” olarak bildiğimiz bu ilişki bittikten sonra Durak’ın arkadaşı Süha Yavuz’la 1.5 sene beraber olan Gündeş o beraberlik sonuçlandıktan sonra da Ömer Durak ile evlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Süha Yavuz

11. Süha Yavuz

Bu ilişki hakkında söylenen söylendi zaten.

12. Hakan Altun

12. Hakan Altun

Fantezi müziğin duygusal prensi Hakan Altun da Ebru Gündeş’in en popüler sevgililerinden biri. İkilinin ayrılıkları üzerine birçok teori üretiliyor. İşte Hakan Altun’un akrostişi:

En zor anımda tanıdım seni

Bütün dünyam değişti

Razıyım senle ölmeye

Unutma bunu sevgilim

Güneş olup,

Üstüme doğdu

Nedenim var,

Dünyada

Ellerin, gözlerin, sözlerin

Şiir tadında

13. Ömer Gürsoy

13. Ömer Gürsoy

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy’un oğlu Ömer Gürsoy, özellikle 2000’lerin başında sanat camiasından birçok isimle adı geçen bir gençti. O dönemlerde Ebru Gündeş’le sevgili olmuşlardı.

14. Osmantan Erkır

14. Osmantan Erkır

Popstar Alaturka yarışmasının sunuculuğunu yapan Osmantan Erkır ile jüri koltuğundaki Ebru Gündeş arasındaki aşkın Reza beyin ortaya çıkışıyla beraber bittiği söyleniyor. Bir ihanet söz konusu olabilir.

15. Reza Zarrab

15. Reza Zarrab

Ebru Gündeş'in çocuğunun babası Reza Zarrab ile ilgili bir şeyler duymaktan artık sıkılmış olmanız muhtemel. İkilinin altı senelik evli olduğunu ve haliyle bu listenin burada bittiğini söyleyerek çekilelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2390
640
600
209
190
103
83
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın