Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadının Gözünde "15 Kusursuz Erkek Hareketi"

etiket Bir Kadının Gözünde "15 Kusursuz Erkek Hareketi"

Markafoni
21.04.2014 - 11:00 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 13:15

Geçen hafta erkeklerin gözünden “harika kız hareketleri”ni incelemiştik, bu hafta kameralarımızı erkeklere çeviriyor ve “kusursuz erkek” olmanın 15 altın kuralını sizlerle paylaşıyoruz. Kusursuz erkek ne yapar, buyurun size tüyolar.

1. Her zaman hesabı öder.

Konuya biraz acı girmiş olabiliriz ama hele ki ilk buluşmada kadına hesap ödeten bir erkeğin, kafadan LOSER olduğunu söylemeyi de bir borç biliriz. Ama kusursuz erkek, bu borcu da kendi öder.

2. İlk o arar.

“O arasın” diye bekleyen erkek 9 kusurlu hareketten ilkini yapmıştır bile.

3. Buluşma ve yemek planlarını o yapar.

+Nereye gidiyoruz? -Bilmem, nereye gidelim? +Ne yiyoruz? -Bilmem, ne yemek istersin?

Kusursuz erkekle böyle diyaloglara girilmez. O zaten planı yapmış, yeri ayarlamış, yemek siparişini vermiştir.

4. Kirli sakal bırakır.

Böyle ay parçası yüzlü, baby face gençlerimiz tabii ki kategori dışında. Ama şayet hatlarınız daha erkeksiyse, kirli sakalsız olmaz.

5. “Peki” yi cevap olarak kabul etmez.

Çünkü “peki” bir cevap değil, bir serzeniş, bir feryat, bir rüya için ağıttır. Ortadaki sorun çözülmeden, bir sonraki level'a sağlıklı biçimde geçemezsiniz.

6. Üşüyen kızın yanında montla oturmaz.

Üşümek erkekliğin şanındandır, dişleri takırdasa, kemikleri kırılsa da yanındaki kız üşürken o montu kendi giymez.

7. Sosyal medyada fazla aktif olmaz.

Elbette bir Facebook, Twitter hesabı olabilir, ama öyle günde 15 tweet, 20 ileti paylaşmaz. Cool'dur, ne yiyip ne içtiğini merak eden arar.  

8. Whatsapp’ta iyi geceler dedikten sonra online olmaz.

Bu Whatsapp konusunu daha önceki yazımızda ele almıştık, Whatsapp ilişkiler bitsin, kıyametler kopsun diye yapılmış. Çözümümüz stabil, bizce herkes 3310 teknolojisine geri dönmeli.

9. Hediye almak için özel günleri beklemez.

Hediye dediğin içinden geldiği zaman verilmeli, sadece özel günleri beklersek senede 3’ü 5’i geçmez. E bunun hesabı yapılmasın istiyorsanız

rakamı arttırın, kadınınız gülsün, dünya gülsün.

10. Eski sevgililerine ölü taklidi yapar.

Siz zaten eski sevgililerinizi aramazsınız ama eski sevgili bu, merak edip arar, kontrol etmek için arar. Kusursuz erkek bu telefonları açmaz, mesajlara cevap vermez, iletişime geçmez. Aferin.

11. Kadını kadın yapan özellikleri ile kabul eder.

Kadın dediğin futboldan anlamak, çok iyi araba kullanmak, playstation oynamak zorunda değildir. Hatta bunlar onun kişilik özellikleridir, kusursuz erkek onları bu özellikleri ile sevecektir, sevmelidir.

12. Save The World, Get The Girl.

Kusursuz erkek, sevdiği kadının kahramanıdır. Onun sorunlarını çözdüğü gibi, çevrenin de, şehrin de, hatta dünyanın da problemlerini çözecek güçtedir, değilse de öyle görünür.

13. Barbara’yı değil, sevdiği kadını beğenir.

Kusursuz erkeğin gözünde en güzel olan kadın, sevdiği kadındır. Değilse bile bunu sevgilisinin bilmesine gerek yoktur, o en çok onu beğendiğini bilir. Barbara’yı bildiniz değil mi? Barbara, manken olan.

14. Seven kıskanır, bunu bilir.

Sevdiği kız kıskanınca arıza çıkarmaz, seven kıskanır. Kendi kıskanmazsa bu da bir arızadır, tümevarım kuralıyla kadın, sevilmediğini düşünür, üzülür. Üzgün bir kadın, dünyayı ortadan kaldırabilecek güce sahiptir.

15. Kendine yakışanı giyer ama sadece kız arkadaşı yanındayken.

15. Kendine yakışanı giyer ama sadece kız arkadaşı yanındayken.

Kız arkadaşı yanında yokken fazla şık olan adam çok göze batar, uykuları kaçırır, sinirleri bozar. Gerek var mı, bizce yok. Neyse, siz yine de size yakışacak stiller içinMarkafoni Rengarenk Erkekler kampanyasına bir göz atın, hadi bu da size kıyak olsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
158
105
66
34
21
20
20