Görüş Bildir
Haberler
Bir erkeğin kusursuz olduğunu gösteren 5 özelliği

Bir erkeğin kusursuz olduğunu gösteren 5 özelliği

MarkaGez
24.02.2015 - 08:59 Son Güncelleme: 24.02.2015 - 18:46

Bir kadın erkekte hangi özelliklere bakar? Hangi erkek tipleri kadınlar için her zaman çekicidir ve bu tarz erkekleri elde etmek için her şeyi göze alırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nazlı olan erkek en baştan kaybeder

1. Nazlı olan erkek en baştan kaybeder

Kadınların en sevmediği ikinci erkek tipi ise nazlı, çabuk kırılan erkek tipleridir. Eğer sevgilinizle kavga ettiyseniz ilk aramayı ondan beklemeyin. Sonuçta erkeksiniz ilk aramanız size hiçbir şey kaybettirmez ileride bunlar size hep artı puan olarak geri dönecektir. İlk arayan erkek tipi kadınlar tarafından kusursuz erkek listesine 2. sıradan giriş yaptı.

2. Yemek ve gezi planlarını önceden yapan erkek tipi

2. Yemek ve gezi planlarını önceden yapan erkek tipi

Yemek ve gezi planlarını yapan erkek tipi her zaman kadınlar için bulunmaz bir veli nimettir. O neymiş öyle canım her şeyi sevgilisine soran tip. Erkek dediğin biraz bugün şurada yemek yiyeceğiz, şurada eğleneceğiz, şurada gezeceğiz demeli. Kadınlar da zaten bu tarz konularda çok düşünmek istemiyor. O sizin belirlediğiniz yere zaten evet diyecektir. Bir kadının en sevmediği şeylerden biri de zaten nereye gitsek sorusuna bilmem cevabı almasıdır.

3. Kirli sakal bırakan erkek tipi

3. Kirli sakal bırakan erkek tipi

Eee boşuna dememiş atalarımız sakal, erkeğin makyajıdır diye. Bir erkeğin maskülenliğini konuşturabildiği alanlardan biri de elbette ki sakallarıdır. Bayanların da %90’ı kirli sakal bırakan erkeklere bayılırlar. (İstisnalar kaideyi bozmaz.)

4. Erkek dediğin Peki diye cevap vermez

4. Erkek dediğin Peki diye cevap vermez

Peki kelimesi öyle bir kelimedir ki tek başına dahi kavga çıkartabilir. Hele ki bu kelimeyi bir erkek kullanıyorsa konuşmanın sonunda kavga kaçınılmazdır. Kadınlar tripli erkeklerden hoşlanmazlar. Peki kelimesi de zaten bir erkeğin ağzına yakışmıyor. Daha çok kızlar tarafından kullanılan bu kelimeyi kullanmamanız sizi her zaman bir adım önde tutar. Kısacası “tamam” diyin ama “peki” demeyin.

5. Parasıyla övünmeyen erkek tipi

5. Parasıyla övünmeyen erkek tipi

Hem parası olup hem de mütevazı bir erkekseniz kadınların gözünde kesinlikle ayrı bir yere sahipsiniz. Çünkü kadınlar bonkör olup fakat bunu bir gösteriş olarak yapmayan erkek tipine bayılırlar. Ee tabi güzel de bir arabanız varsa her zaman 1 – 0 öndesiniz demektir. Gittiğiniz yerlerde hesap geldiğinde hemen atlamanıza gerek yok tam tersine el altından hesabı ödemeniz her zaman daha karizmatik durur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın