Görüş Bildir
Haberler
Bir Aşkın Gerçek Mağdurları: En Yakın Kız Arkadaşlarınızın Çektiği 14 Dert

Bir Aşkın Gerçek Mağdurları: En Yakın Kız Arkadaşlarınızın Çektiği 14 Dert

25.06.2016 - 13:55

Bir ilişkinin en çok çeken tarafı kız tarafıdır. En yakın arkadaşlarınız sizi dinler gerekirse öğüt verir, sakinleştirir. İlişkinizin en nadide temel taşı kız arkadaşlardır. Tamam her şey sizin açınızdan iyi güzel hoş da hiç düşündünüz mü onların sizin için neler yaptıklarını. Hadi o zaman geçin aşağıya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sanki dünyada başka erkek yokmuş gibi sürekli ondan bahsetmenizi anlayışla karşılarlar

2. "Kanka geliyor mu", "bir baksana orda mı?", "bugün ne giymiş", "yanında kim var" gibi bir sürü sorunuza maruz kalırlar

Daha bunun gibi milyonlarcası..

3. En basitinden sevdiğiniz erkeğin retweetlediği kızın annesinin kızlık soyadına kadar bilirler

Bir de bilemeyince kızıyorsunuz ona ayıp yahu!

4. Sizin boşu boşuna kuruntu yaptığınızı görüp "tamam sakin ol" dediğinde bile yanlış anlaşılıp "seni sıktıysam özür dilerim" gibi cümleler duyarlar

Yık cınım nı sıkmısı :s

5. Sonunda sevgiliniz olmuştur ama yine ona gün yüzü yok. Bunu mu giyeyim, hangi konulardan konuşayım gibi sorularınızla cebelleşmeye çalışırlar.

Ya da tam tersi unutulup bir daha aranmazlar. :(

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En kötü maddelere geldik. Her ne kadar kimse istemese de ayrılmışsınızdır. Onun attığı her tweeti üstünüze alındığınız için, sizi 151848589 kere "Hayır kanka sana değildir" diye teselli etmeye çalışırlar

- Kanka sonunda ayrıldım yazmış. ühühühü

- Yok canım saçmalama kesinlikle senden bahsetmiyor :s

7. Aralarınızda geçen bir tartışmayı anlatırken yanlışlıkla "o da şurada haklı" diye ima bile etse boğazına yapışacak duruma gelirsiniz.

Allah korusun.

8. Daha ayrılmanızın üzerinden 1 hafta bile geçmemişken sizin o en yakın arkadaşınız "unuttum, o benim için bitti, ona asla geri dönmem" gibi bir sürü yalanınıza Oscarlık bir performansla inanmış gibi görünürler.

- Bravo valla. :)

9. Sırf unuttuğunuzu kanıtlamak için connected, tinder yerlerde konuştuğunuz o milyonlarca erkekten sizi kim kurtardı bir hatırlayın. Tabi ki en yakın arkadaşınız!

- Ah o kız olmasa napacaktın sen?

10. Sizin o çok sevdiğiniz adam başkasıyla çıktığında "kanka be ondan güzelim değil mi, o kızın saçları kızıl bende mi yaptırsam" vb. soruyla karşılaşırlar.

- Yemin bile ederler sizin o kızdan daha güzel olduğunuzu kanıtlamak için. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Siz bile kendinizden vazgeçtiğiniz anda en yakın arkadaşınız sizi hiç bırakmaz. Kocaman sarılır size.

12. Sırf sizin ona bir kerecik gülmeniz için yapmadığı şey kalmaz.

- Ah küçük kertenkeleler!

13. Siz yeni ortamlara girip eğlenirken sırf size bir zarar gelmemesi ve daha fazla üzülmemeniz için hiç sevmediği halde o ortamlara girerler.

- Seven ne yapmaz!

14. Eğer böyle bir arkadaşa sahipseniz onu hiç bırakmayın. Çünkü o sizi çok seviyor ve sizin için yapamayacağı şey yoktur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
44
15
6
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
grast feresr

valla ben connetteddan evlenenleri gördüm aşkın nerden geleceği belli olmuyor ama yine de siz bilirsiniz.. https://www.facebook.com/Connected2me-Secrets-1570... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Cornetto diye okudum -_-