Görüş Bildir
Haberler
Bir Aşk Bitmeden Diğeri Başlıyor: Gündem Yaratan 13 Ünlü Aşk Üçgeni

etiket Bir Aşk Bitmeden Diğeri Başlıyor: Gündem Yaratan 13 Ünlü Aşk Üçgeni

Ünlülerin aşk hayatlarına akıl,sır erdirmek pek de mümkün olmuyor bildiğiniz gibi. Aşk hayatlarının en ilginç kısmı ise henüz birinin bitmeden diğerinin başlaması. 

İşte son yıllarda gündemimizi uzunca bir süre meşgul eden ünlülerin aşk üçgenleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tamer Karadağlı - Arzu Balkan - Deniz Uğur

1. Tamer Karadağlı - Arzu Balkan - Deniz Uğur

2000'li yılların ortasında magazin gündeminin en çok konuştuğu ilişkilerden birisi Tamer Karadağlı'nın aşk üçgeniydi. Tamer Karadağlı, Arzu Balkan ile evli olduğu dönemde Deniz Uğur ile aşk yaşamaya başladı. Eşi Arzu Balkan ise bu durumu mahkemeye taşıyarak, Tamer Karadağlı'dan boşandı.

2. Erol Köse - Ajlan Köse - Gülşen

2. Erol Köse - Ajlan Köse  - Gülşen

Erol Köse, eşi Ajlan Köse ile evliliği sırasında Gülşen'e olan aşkını canlı yayında açıklamıştı. Olay gündeme bomba gibi düşmüş ve tüm gözler Gülşen'e çevrilmişti. Ünlü şarkıcı ise kısa bir süre bu dedikodudan kurtulmak için herkesi şaşırtıp Reha Muhtar ile aşk yaşadı.

3. Hülya Avşar - Kaya Çilingiroğlu - Feraye Tanyolaç

3. Hülya Avşar - Kaya Çilingiroğlu - Feraye Tanyolaç

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar ile evli olduğu dönemde Feraye Tanyolaç ile beraberlik yaşamaya başladı ve ünlü çift evliliklerini sonlandırdı.

4. Kaan Tangöze - Seçkin Piriler - Kıvılcım Ural

4. Kaan Tangöze -  Seçkin Piriler - Kıvılcım Ural

Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile evliyken bir konseri sırasında Kıvılcım Ural ile samimi görüntüleri yayınlanınca aşkları ortaya çıktı. Bu görüntülerden sonra ise Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den boşandı.

5. Kutsi - Sinem Bayraktutar - Feyza Çıpa

5. Kutsi - Sinem Bayraktutar - Feyza Çıpa

Şarkıcı Kutsi, 2014 yılında evli olduğu eşi Sinem Bayraktutar'ı ''Huzur Sokağı'' isimli dizideki rol arkadaşı Feyza Çıpa ile aldattı. Ünlü şarkıcı evliliğini sonlandırmak zorunda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeşim Salkım - İlker İnanoğlu - Güzide Duran

6. Yeşim Salkım - İlker İnanoğlu - Güzide Duran

İlker İnanoğlu, Güzide Duran ile beraberken ani bir kararla Yeşim Salkım ile evlendi. Evlilik sonrası Salkım ve Duran birbirleri hakkında ağır ithamlarda bulundukları için mahkemelik oldu ve uzunca bir süre yargı süreçleri devam etti.

7. Acun Ilıcalı - Zeynep Ilıcalı - Şeyma Subaşı

7. Acun Ilıcalı  - Zeynep Ilıcalı - Şeyma Subaşı

2003 yılında evlendiği eşi Zeynep Ilıcalı ile evliliği sırasında ''Var Mısın Yok Musun'' programına katılan yarışmacı Şeyma Subaşı ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı, eşinden geçtiğimiz günlere boşandı. Bu aşk üçgeni de uzun yıllardır magazin gündeminin en çok konuşulan aşkları arasında yer aldı.

8. Ümit Kantarcı - Gamze Topuz - Fırat Topkorur

8. Ümit Kantarcı - Gamze Topuz - Fırat Topkorur

Gamze Topuz, Ümit Kantarcı ile evli olduğu ve boşanacakları iddia edildiği dönemde Fırat Topkorur ile yakalanmış ve ilişkileri aşk üçgenine dönüşmüştü. Bu haberlerden bir süre sonra ise çift boşandı.

9. Halit Ergenç - Gizem Soysaldı - Bergüzar Korel

9. Halit Ergenç - Gizem Soysaldı - Bergüzar Korel

Halit Ergenç de evli olduğu dönemde rol arkadaşına aşık olup, aşk üçgeni haberi ile adı anılan isimlerden biri. Ergenç'in ''Binbir Gece'' isimli dizide Bergüzar Korel ile aşk yaşamaya başlaması ile Gizem Soysaldı evliliğini bitirme kararı aldı.

10. İbrahim Tatlıses - Asena - Ayşegül Yıldız

10. İbrahim Tatlıses - Asena - Ayşegül Yıldız

İbrahim Tatlıses, Asena ile beraber olduğu dönemde Ayşegül Yıldız ile birlikte oldu. Bu aşk üçgeni de diğerleri gibi gündemin üst sıralarında kendisine yer buldu. Tatlıses, daha önce de Derya Tuna ve Perihan Savaş ile benzer bir durum yaşamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İbrahim Kutluay - Demet Akalın - Demet Şener

11. İbrahim Kutluay - Demet Akalın - Demet Şener

Belki de herkesin en çok konuştuğu ve hala akıllarda yer eden bir aşk üçgeni de onlarınkiydi. İbrahim Kutluay ve Demet Akalın ilişkisi son sürat evliliğe doğru giderken, birkaç günlük ayrılık döneminde Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın yakınlaşması Demet Akalın aşkını tarihe gömdü.

12. Ebru Şallı - Harun Tan - Sinan Akçıl

12. Ebru Şallı - Harun Tan - Sinan Akçıl

Ebru Şallı ve Harun Tan çifti 10 yıllık evliliklerini noktalama kararı aldıklarında, bu haber günlerce konuşuldu. Eşi Harun Tan, Ebru Şallı için dedektif tuttuğunu ve Sinan Akçıl ile fotoğraflarını çektirdiğini ve bu yüzden de Ebru Şallı'nın herhangi bir tazminat ve nakafa talep etmeden boşandığı gündeme geldi. Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl ile aşk üçgeni günlerce magazin gündeminde kendisine yer buldu.

13. Veee Rafet El Roman - Ceren Kalpakarslan - Mehmet Ali Erbil

13. Veee Rafet El Roman - Ceren Kalpakarslan - Mehmet Ali Erbil

Magazin gündemine düşen son bomba iddia ise Rafet El Roman ve eşi Ceren Kalpakarslan ile ilgili aşk üçgeni haberi oldu. Bir süredir boşanacakları yönünde haberler çıkan çift ile ilgili yeni bir haber var. Ceren Kalpakarslan'ın geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil'in evinde görüntülendiği ve ikilinin aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Henüz boşanmayan Ceren Kalpakarslan'a eşi Rafet El Roman'ın nasıl bir tepki vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
390
159
109
36
25
22
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
De grasse

Başkasıyla birlikteyken nasıl bir diğerine yeşillenebiliyorsunuz? siz de iyi şerefsizsiniz ha

KOVALA NEJDET

patatesler kızarana kadar sitede takılayım dedim nerelere düştüm ben ya ne işim var burda ^-^

Ayca Atik

bir an için rafet el romanla Mehmet ali erbili düşündüm beynim yandı asdfgh