Görüş Bildir
Haberler
Bir Anneden; Oğullarıyla ya da Herhangi Bir Erkekle Beraber Olmamanız İçin 10 Neden

Bir Anneden; Oğullarıyla ya da Herhangi Bir Erkekle Beraber Olmamanız İçin 10 Neden

kontorsiyonist
01.07.2015 - 12:21 Son Güncelleme: 01.07.2015 - 13:30

'Onlar benim oğullarım; ama kendi cinsime de sırtımı dönecek değilim!' diyen Keeley Buckley, 7, 18 ve 21 yaşlarında üç erkek çocuk annesi. 

Her anne babaya göre kendi çocuğu mükemmeldir; en akıllıdır, en yakışıklı, en güzeldir. 'En'dir hep ve genelde kötü huyları veya eksiklikleri konusunda dürüst olmayız, onları görmezden geliriz. Ancak bu anne; tamamıyla dürüst olmayı seçiyor ve kızlara birinci ağızdan, olayın tam da içinden tavsiyeler veriyor! İşte Keeley Buckley'den kendi oğullarıyla veya herhangi bir başka erkekle beraber olmamanız için 10 gerçek neden...

Kaynak: http://www.mirror.co.uk/lifestyle/sex...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kovalamacayı seven erkeklerle karşılaşacaksınız

Size asla pas vermeyeceğini düşündüğünüz bir erkek aniden size ilgi göstermeye başladıysa, şaşırmayın; çünkü bunun sebebi sizin ona hiç ilgi göstermemenizdir.

Sizinle konuşup, kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak, hatta aranızda bir şeyler olması için uğraşacaktır. Siz de birdenbire kendinizi süperstar gibi hissedip, gerçekten de muhteşem olduğunuzu düşünecek ve onun gerçekten de size uygun olmadığını düşüneceksiniz. Sonra rahatlayacak ve ilişkinizi de salacaksınız. Tam O'na 'sevgilim' diye seslenmeye başladığınız sırada...O DA NE! Adam çoktan gitmiş!

Yani eğer ondan hoşlanıyorsanız ve beraber olmak istiyorsanız, ona çok fazla ilgi göstermeyin. Kendi hayatınıza devam edin ve asla ilk kez 'seni seviyorum' diyen kişi olmayın.

Eğer bunları yapmanıza rağmen, yine de kalbinizi kırdıysa da mesaj atmak, aramak veya sinsice izlemek için vakitnizi harcamayın. Çünkü o çoktan sıradaki avına yaklaşmaya başladı.

2. Eğer barda biriyle tanışırsanız

Eğer kafan biraz güzelse ve devamında ona evinde bir kahve ısmarlayacak olursan (burada hikayeler sonsuz...) şunu unutma ki sana mucizevi bir şekilde aşık olmadıysa, seni sadece gece yarısından sonra arayacaktır.

Aynı günün sabahı kendi evine gidip uyuyacak, sonra da tüm arkadaşlarını arayıp barda tanıştığı kızı anlatacaktır. Hep beraber buluştuklarında da, sıkılıp uyuya kalıncaya kadar en ince detaylarıyla bu konuyu tartışmaya devam edecekler.

3. Hani şu dünyanın en seksi kadını gibi göründüğün; ama yarı çıplak olduğun pozun vardı ya? SAKIN gönderme!

Seninle tanıştıkları zaman, tüm arkadaşları, hatta annesi bile o fotoğrafı dolayısıyla açıkta bıraktığın neyin varsa görmüş olacak. Senin için pek de hoş bir durum değil sanırım; haksız mıyım?

4. Eğer adamın kıyafetlerinden marka akıyorsa;

Ama senin yanında elini cebine hiç sokmuyorsa ve parası olmadığındandır. Böyle bir durumda kötü olan bir şey yok tabi ki. Eğer adamı seviyorsan, kim takar? Ama yinede şu marka akan kıyafetlerini bir düşün, sonuçta adamın parasının olmamasının sebebi tüm parasını o kıyafetlere veriyor olması.

5. Instagramda onu takip etmeye başladıysan ve tüm fotoğrafları kasları, kasları ve kaslarından ibaretse;

Asla ikinizin romantik bir fotoğrafını paylaşmayacağını kabullenmelisiniz. İşin gerçeği, sosyal medyadaki varlığını kabullenmesi için bile üstün bir çaba göstermen gerekecek.

Sorun; seninle hiç ilgilenmiyor olması değil. Sadece yarın bir gün senden ayrıldığı zaman için sakladığı potansiyel adaylarını kaybetmek istemiyor. Ayrıca da son derece megaloman.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Hipster"ların kötü bir huyu var ki;

Hiç öyle görünmeseler de muhteşem giyinirler. Senden benden daha bakımlıdırlar. Asla kabul etmeseler de metroseksüeldirler. Mesela akşamdan kalma olduğun bir gecenin sabahı kalktığında sen rezalet görünürken, o güzellik salonunda çıkmış gibi görünüyordur.

7. Eğer sanatsal bir yapın varsa, mesela şiirden, resimden hoşlanıyorsan;

i.imgur.com

Ve karşındaki sosyal medyada binlerce fotoğrafı ve takipçisi olan, zengin, yakışıklı bir adamın senin ilgini çeken şeylerden mutlu olmasını bekliyorsan; bekleme. Yanlış adamla berabersin.

8. Eğer onu aradığında, telefonu annesi açıp, sporda veya duşta olduğunu veya uyuduğunu söylüyorsa, belki de yalnız değildir.

Spora giderken kim telefonunu evde bırakır ki? Özellikle de topu topu yarım saatlik spor öncesi, 45 dakikasını selfie çekmek için harcıyorsa. Ayrıca, telefonuna annesinin sadece DNA'sı değse Roma'yı yeniden yakacak olan adamın telefonunun annesinde ne işi var? Akıllı olun kızlar, anneler oğulları için yalan söyler!

9. Annelerden bahsetmişken, eğer gömleğini ütülemesi için sabahın 6'sında annesini uyandırıyorsa;

Hem de bunu kendisi de gayet güzel yapabilecekken, yinede annesine yaptırıyorsa, bilin ki gelecekte de sizin yapmanızı bekleyecektir. Sözüm annelere; cidden bu kadar üzerlerine titremeyin, onlar için hiç de iyi bir şey yapmıyorsunuz.

10. Son olarak, o çöpçatan sitesindeki hesabını; annesi, babası, abisi veya arkadaşı şaka olsun diye açmadı.

Kendi açtı ve tahmin ettiğin amaç için açtı. Hatta iş yerinde veya okulda geçirdiği 8 saatten 6'sını da o sitede takılarak geçiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Siz şimdi benim "şeytan" yetiştirdiğimi düşüneceksiniz, biliyorum.

11. Siz şimdi benim "şeytan" yetiştirdiğimi düşüneceksiniz, biliyorum.

Ama benim oğullarım iyi insanlar. Kardeşlerini ve köpeğimiz Nan'i çok seviyorlar. Bu yazdıklarımı okumadan önce beni de seviyorlardı. Ama evlenecekleri o kişiyi buluncaya kadar her kıza böyle davranmalarına sebep olan bir tür hastalıktan muzdarip olduklarını ve bu konuda yalnız olmadıklarını biliyorum. Onların tüm arkadaşlarını da gördüm ve teker teker dinledim. Bu tamamen epidemik bir durum. Yine de şunu söylemeliyim ki ben oğullarımla gurur duyuyorum, sadece onlarla çıkmanızı tavsiye etmiyorum. 

Size son tavsiyem, beraber olduğunuz erkeklerin annesiyle her zaman yakın bir ilişki kurmanız. Onlardan neler öğrenebileceğiniz konusunda hiçbir fikriniz yok, emin olun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
10
4
4
1
0
0