Görüş Bildir
Haberler
Bilim Onaylı Yataktaki Performansınızı İkiye Katlayıp Zevki Doruklarda Yaşayacağınız Seks Pozisyonları

Bilim Onaylı Yataktaki Performansınızı İkiye Katlayıp Zevki Doruklarda Yaşayacağınız Seks Pozisyonları

esma çetin
25.05.2022 - 07:30

Araştırmacılar en çok zevk alınan 4 seks pozisyonunu açıkladı! Aşk hayatınızı renklendirmek istiyorsanız sizi aşağı alalım 👇

Kadınların cinsel tatminlerini olabildiğince yükseltmek için aktif cinsel hayatı olan 3,017 kadına anket yapılmış.

Kadınların cinsel tatminlerini olabildiğince yükseltmek için aktif cinsel hayatı olan 3,017 kadına anket yapılmış.

Ankete katılan kadınların yaşları 18 ila 93 arasında değişiyor. Çalışmanın amacı ise hem mastürbasyon yaparken hem de cinsel ikili sırasında en çok zevk alınan pozisyonları belirlemek. En çok zevk alınan 4 pozisyon ise şunlar;

1. O zaman dans,

1. O zaman dans,

Bu pozisyonu uygulamak için kadınlar bellerinin altına bir yastık koyuyor ve böylece kalçaları yukarı kalkmış oluyor. Bu pozisyonda hem kadınlar hem de erkekler daha fazla zevk alıyor ve daha yoğun orgazm oluyor. Ayrıca bu pozisyondayken erkeklerin kadınların G noktasını bulmaları çok daha kolay oluyor. Ayrıca aynı pozisyonu kadın yüz üstü pozisyonda dururken de uygulayabilirsiniz. Bu sefer de kadınların göbeklerinin altına bir yastık koyması gerekiyor. 

Bu pozisyonda erkek ileri geri hareketlerle cinsel ilişkiye girmiyor ve asıl yük kadında oluyor. Kadının dans eder gibi kalçasını oynatması her iki tarafın da çok daha fazla zevk almasına sebep oluyor. Araştırmaya katılan kadınların yüzde 87.5'i bu pozisyonun cinsel hayatlarını daha zevkli hale getirdiğini söylüyor.

2. Yavaş ama etkili,

2. Yavaş ama etkili,

Bu pozisyon alışkın olduğunuz seks pozisyonlara benzemiyor. Araştırmaya göre kadınlar, canları acıdığı veya rahatsız hissettikleri için cinsel ilişki sırasında çok derine inilmesinden hoşlanmıyor. Yavaş yavaş yaşanan bir cinsel ilişki kadınların doruk noktasına ulaşmasını kolaylaştırıyor. Bu pozisyonda erkek taraf yatağın ucuna veya sandalyeye oturuyor. Kadın ise sırtı erkeğin göğsüne gelecek şekilde kucakta oluyor. Araştırmaya katılan kadınların yüzde 84'ü bu pozisyon sayesinde zevkin doruk noktasına ulaştığını söylüyor.

3. Rock and roll esintisi,

3. Rock and roll esintisi,

Kadınların yüzde 76'sı bu pozisyonun çok zevkli olduğunu söylüyor. Bu pozisyonda erkek sırt üstü yatarken kadın erkeğin kucağında oluyor. Erkek, kadını belinden kavrayarak ileri geri hareket ettiriyor. Ayrıca kadınların büyük bir kısmı mastürbasyon yaparken de bu pozisyonu tercih ediyormuş. Kadınlar için küçük bir ipucu, partnerinizin ellerini başının üzerinde kavrayıp kontrolü tamamen elinize de alabilirsiniz.

4. Bi' değişik kaşık pozisyonu,

4. Bi' değişik kaşık pozisyonu,

Araştırmaya katılan kadınların yüzde 69.7'si favori pozisyonlarından birinin bu olduğunu söylüyor. Bu pozisyon için kaşık pozisyonunda durmanız gerekiyor. Ayak bu pozisyonun küçük bir hilesi var! Zevki doruklarda yaşamak ve klitorisi uyarmak için seks oyuncağı, eliniz veya parmaklarınıza da kullanmanız gerekiyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
28
18
13
10
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın