Görüş Bildir
Haberler
Beyzbol Sopasının Kavgalarda Kullanımına İlişkin 6 Altın Öneri

Beyzbol Sopasının Kavgalarda Kullanımına İlişkin 6 Altın Öneri

diazepam
30.01.2015 - 15:32 Son Güncelleme: 30.01.2015 - 16:31

Kızgın olduğunuz birisini bir enstrüman kullanarak dövmek gibi bir niyetiniz ve isteğiniz varsa seçiminizi beyzbol sopasından yana kullanmak iki taraf için de tatmin edici bir dayak faslının yaşanmasına sebep olacaktır...

Sıklıkla Amerika'da vuku bulan bu dayak atma şekli Allah'ıma şükürler olsun ki artık ülkemde de görülebilmekte ve ülkemin güzel insanları günümüzün bu gayet acı verici olmasına karşın spor aleti olarak anılan enstrümanından ziyadesiyle faydalanmaktadır. Fakat bu alet halen zenginlerin kullanageldiği bir araçtır, bunun sebebi ise elbetteki aletin 60-100 ytl arasında değişen fiyatları ve her yerde bulunamayışındandır. 

Ancak unutmayalım kavga kötü bir şeydir ve uzak durulması tavsiye edilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tabii ki bu sopa her babayiğidin kullanabileceği bir enstrüman değildir.

Bu sopayla dayak atmanın bir kültürü bir edebi bir tekniği vardır. Her önüne gelenin beyzbol sopasıyla adam dövdüğü bir ülkeyi Allah düşmanıma da göstermesin! Bu bir yaşam tarzı, bu bir dışavurum, bu bir isyan, başkaldırıdır!!

2. Her şeyden önce sopa seçimi çok önemlidir.

Ahşap mı yoksa metal alaşımlı mı sorusu sık sık duyuluyor, buradan bu işe niyet etmiş genç arkadaşlara naçizane önerim tahta sopadan şaşmamalarıdır. Geleneksel, bizi anlatan, yaşayan bir sopadır 'tahta sopa' meşedir, gürgendir, ardıçtır tahta nefes alır, attığınız sopanın bir sesi olmasını sağlar, her vuruşta sizinle mutlu olur size ayak uydurur.

3. Oysa metal sopa size bunları veremez.

Günümüzün yapay dünyasının bir ürünüdür, piçtir metal sopa, iticidir. Sadece dayak yiyen kişi anlar onun sopa olduğunu, size güven vermez, dayağın bir resital olduğunu hissettirmez.

4. Sopayı nasıl tutmalıyız?

Şimdi bunu okuyanlar hemen 'ne önemi var ki?' gibi cahilce bir yaklaşım içine gireceklerdir, önemi vardır tutuş şekli hedefin durağan ya da hareketli olmasına, yerde veya ayakta olmasına, o anda başka bir enstrümanın kullanılıyor olmasına göre değişiklik gösterir.

5. Tercih edilen ve en sık kullanılan yöntem sopanın iki elle aşk yapan iki sevgilinin tutkusuyla tutulmasıdır.

Bu hem sopayla aranızdaki bağı kuvvetlendirir, hem de dayak yiyen kişiye saygınızı ifade eder. Eğer dövdüğünüz kişi hareketliyse, ayaktaysa ve afedersiniz adi herifin tekiyse sopayı tek elle tutup hızlı hızlı vurmak daha iyi olacaktır. Yanız..! Sakın ola ki sopayı kaçan birinin ardından fırlatmayın! Hedefe isabet ettirseniz bile, sopaya yaptığınız bu hakaret peşinizi bırakmayacak sizi sürekli rahatsız edecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak sopanın bakımı ile ilgili bilmeniz gereken birkaç şey.

Öncelikle sopanızın her dayak öncesi iyice cilalanmış olmasına dikkat edin bu sizin hızınızı artırırken, dayak yiyen kişinin acısını da katmerleyecektir. Dayağın ardından tahta sopanızı hafif nemli bir bez ile iyice temizleyin ve ardından hemen kurulayın. Silme işleminden yaklaşık 10 dakika sonra badem yağı sürdüğünüz sopanızı serin, nemli olmayan kapalı bir ortamda saklayın. Günde bir saat güneş görmesi sopanın sıkılaşmasına ve vuruş gücünün artmasına katkıda bulunacaktır. Sopanızı yağmurlu havalarda kullanmayın!! Eğer mecbursanız dayağın hemen ardından kurulamayı unutmayın. Su çeken bir sopa şişer ve işe yaramaz hale gelir.

Meraklısına Not

Meraklısına Not

Bu kadar anlatımın ardından tavsiye isteyen arkadaşlar oluyor hemen söyleyeyim favorim 'Hillerich & Bradsby' üretimi ahşap sopalardır, fakat biraz pahalıdır. Eğer daha uygun bir şeyler arıyorsanız 'Easton' veya 'Wilson sporting goods' üretimi sopalar tam size göredir. Yeni başlayanlar içinse 'Rawlings' önerebileceğim tek sopa markasıdır.

Bunu sakın yapmayın!

Bunu sakın yapmayın!

Bu sopaya hakarettir. Sen tek başına yeterli değilsin deyip, sopanın ruhunu rencide etmektir. Sakın!!

Son olarak şunu unutmayın, "dayak biter sopa kalır".

Son olarak şunu unutmayın, "dayak biter sopa kalır".

Sopanıza çok iyi bakın, mutlu kullanımlar değerli dostlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
39
22
19
10
8
5