Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan UEFA'ya Güvenlik Talebi

Beşiktaş'tan UEFA'ya Güvenlik Talebi

Batuhan
26.11.2014 - 13:09

Beşiktaş'ta 2. başkan Ahmet Nur Çebi, UEFA'dan bu mücadele için güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ettiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında yarın deplasmanda Asteras Tripolis ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta 2. başkan Ahmet Nur Çebi, UEFA'dan bu mücadele için güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ettiklerini söyledi.

'ASTERAS VE TOTTENHAM'I YENİP LİDER ÇIKMAK İSTİYORUZ'

Kalamata'ya inişte basın mensuplarına konuşan Çebi, 'Çok sık maç süreci geçireceğiz. Takımın yorgunlukları olacak. İnşallah bunları aşarız. Rakiplerinizi küçümsemeyeceksiniz. Asteras, Türkiye'ye geldiğinde rahat kazanabileceğimiz maçtan beraberlik ile ayrıldık. Asteras ve Tottenham maçını alarak gruptan lider çıkmak istiyoruz' dedi.

'UEFA'YA HASSASİYETİMİZİ BİLDİRDİK'

Çebi, Galatasaray - Kızılyıldız basketbol maçı öncesi Kızılyıldız taraftarı Marko İvkoviç'in öldürülmesinin tepkilerinin Yunanistan'da da yoğunlaşması ile ilgili soruya, 'Sosyal medyada yazılanlara karşı UEFA'ya güvenlik açısından hassasiyetimizi ilettik. Bunun dışında sorun olacağını düşünmüyorum. Spor kardeşliktir. Maç seyretmeye gelen bir insanın başına bunun gelmesi çok üzücüdür. Bunlar son bulmalıdır. Olmuş bir olay ama olmaması gerekirdi. Biz herkes ile kardeşiz. Beşiktaş, dünya çapında sevilen bir takımdır' diye cevap verdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0