Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 2-1 Gençlerbirliği

Beşiktaş 2-1 Gençlerbirliği

Fatih
29.05.2015 - 18:56 Son Güncelleme: 29.05.2015 - 21:59

Sivok'tan duygusal veda

Beşiktaş'ta yıllardır forma giyen Çek savunması Tomas Sivok, Gençlerbirliği maçının ardından Siyah-Beyazlı formaya veda etti.

İşte Tomas Sivok'un o sözleri;

'Buradaki kariyerimi şampiyonlukla noktalamak isterdim. Beşiktaş'ı, İstanbul'u ve Türkiye'yi hiçbir zaman unutmayacağım. Her zaman kalbimde olacak. Bu ülkede hayatımın en önemli yıllarını geçirdim. Burada evlendim. İki çocuğum burada doğdu. Takım kaptanı olmaktan her zaman gurur duydum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki Vodafone Arena'da oynasaydım. Ancak gelecekte ne olur bilinmez. O satada belki rakip olarak geleceğim. Oyuncu arkadaşlarıma ve antrenörlere ve burada tanıştığım tüm harika insanlara teşekkür ederim.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/besiktas/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'dan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilic: "Benim için tek seçenek Beşiktaş"

Beşiktaş'taki görevi sona eren teknik direktör Slaven Bilic, maçın ardından duygusal bir konuşma yaptı.

'Oyuncularımı tebrik ediyorum. Son maçı bu koşullarda oynamak kolay değildi. Çok agresif ve istekli bir şekilde oynadılar. İkinci golü daha erken bitirebilirdik. Burada ben ve antrenör ekibim çok güzel günler geçiridk. bu kulübün ben de çok özel bir yeri var. Burada çıkardığımız işten guru duyuyorum. Elimizden geleni yaptık ama yetmedi. umarım Beşiktyaş şampiyonluğa gelecek sezon ulaşacaktır. Ben de Beşiktaş'ın bundan sonra en büyük taraftarı olarak kalmaya devam edeceğim.'

'Türkiye'de benim için sadece Beşiktaş var ama yakın gelecekte Türkiye'ye dönmek gibi bir planım yok. Buradaki insanlar ve kültür benim için çok değerli. Ama şunu söyleyebilirim Türkiye'de benim için tek bir seçenek var o da Beşiktaş. Bu şekilde vedalaşmak, taraftarın desteğiyle ayrılmak çok güzel. Burada yaşadığım her dakika çok güzeldi.'

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...

Twitter'dan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günay: "Hocamıza çok teşekkür ederim"

Beşiktaş'ın genç kalecisi Günay Güvenç, Gençlerbirliği maçı sonrası konuştu.

Güzel sezon geçirdiklerini söyleyen Günay, 'İyi futbol segiledik zor şartlarda. Antep maçı bizi geri attı. Ondan sonra Akhisar maçı gelince zaten kopmuştuk. Son maçı kazandık mutluyuz. Şampiyon olmak istiyorduk olmadı. Hayat devam ediyor, devam edeceğiz' dedi.

'Şampiyonluk yolunda küçük şeyler büyük faktör oluyor' diyen başarılı oyuncu, 'Kendi stadımızın olmaması, sakatlıklar bizi yorgun düşürdü. 2 ay sonra belim ağrımaya başladı. Hep farklı yataklarda yattık. organ farklı, yastık farklı. Seneye en iyi şekilde hazırlanıp devam edeceğiz. Hocamız gidecek ona teşekkür etmek istriyorum. İyi işler yaptı, zor bir sezon geçirdi' diye konuştu.

3 haftadır hakkında söylentiler olduğunun altını çizen Günay, 'Ferhat abimle ilgili açıklama yapmadım. Son haftaya bıraktım onunla konuşmak istiyordum. O bana gelip 'sana yakışmıyor' dedi. Kimseye bir şey söylemedim. Hiçbir meslektaşıma böyle bir şey demem' dedi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/guney...

Twitter'dan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'da maç sonu ortalık karıştı

Ankara'da maç sonu ortalık karıştı

Gençlerbirliği'nin kalesini koruyan Ferhat Kaplan, karşılaşma boyunca Galatasaray maçında yediği gol nedeniyle siyah-beyazlı taraftarlar tarafından ıslıklandı ve aleyhinde tezahüratlar yapıldı.

Genç kaleciye karşılaşmanın devre arasında kırmızı-siyahlı teknik heyetin 'Çıkmak istiyor musun?' diye sorduğu ancak Kaplan'ın sahada kalmak için ısrarcı olduğu ve devam etmek istediği öğrenildi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından da Beşiktaşlı futbolcular ile Ferhat Kaplan arasında gerginlik yaşandı. Kaleci Ferhat maçın son düdüyle birlikte Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un üzerine yürüdü.

Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Oğuzhan ile Ferhat Kaplan arasında fiziki müdahalenin ardından, araya giren diğer futbolcular ve teknik heyet kavganın büyümesini engelledi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/ankar...

Twitter'dan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş 2-1 Gençlerbirliği

Beşiktaş 2-1 Gençlerbirliği

Beşiktaş, Biliç'e 3 puanla veda etti. 34. hafta Gençlerbirliği ile karşılaşan siyah beyazlılar rakibini 2-1 yendi ve sezonu galibiyetle tamamladı. 

Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada bitirmesi kesinleşen Beşiktaş, sezonun son haftasında Osmanlı Stadı'nda Gençlerbirliği ile oynadığı maça yedek ağırlıklı kadroyla çıktı. Başkente günübirlik gelen Beşiktaş'ta sakat ve cezalı toplam 7 futbolcu, Gençlerbirliği maçında sahadaki yerini alamadı.

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Sosa, Gökhan Töre, Hutchinson, İsmail Köybaşı, Veli Kavlak ve Tolga Zengin ile sarı kart cezalısı Demba Ba Ankara'ya getirilmedi. Ayrıca, Kolombiyalı savunma oyuncusu Franco ve kaleci Cenk Gönen de başkent kafilesine dahil edilmedi.

Gençlerbirliği'nde takımın başında sahaya altyapı antrenörü Kürşad Koca çıktı.Başkent temsilcisi, teknik direktör Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş maçına Mustafa Kaplan yönetiminde hazırlandı.

Ancak Kaplan bir sezonda iki takım çalıştırdığı için Beşiktaş ile oynanan sezonun son maçında altyapı antrenörü Kürşad Koca görev yaptı. Kırmızı-siyahlı takımda sakatlıkları bulunan Doğa Kaya, Nizamettin Çalışkan, Tosic, Uğur Çiftçi ve Özgür İleri ile Dinamo Kiev'e transfer olan sarı kart cezalısı Petrovic son maçta forma giyemedi.

Öte yandan, Gençlerbirliği'nin görüştüğü İskoç teknik direktör Stuart Baxter da karşılaşmayı izledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşılaşmada Beşiktaş'ın oyun olarak üstünlüğü dikkat çekerken, ilk yarıda önemli fırsatlar yakaladı. Oğuzhan ve Cenk bunları kullanamadı. Ancak 42. dakikada Oğuzhan'ın arapasına hareketlenen Cenk, Ferhat'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda güzel bir vuruşla tıopu ağlara gönderdi ve takımına 1-0'lık üstünlüğü getiren isim oldu. 

İkinci yarıda da hakimiyeti bırakmayan Beşiktaş, 84. dakikada 2. golü buldu. Güzel bir organizasyon sonrasında Olcay'ın pasını Oğuzhan ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. başarılı futbolcu son golünü 14. haftada Gaziantep ağlarına göndermişti. 

Son dakikada Çağrı ile Gençlerbirliği bir gol buldu ve karşılaşma 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. Siyah beyazlılar bçylece Biliç'e 3 puanla veda etmiş oldu.

Twitter'dan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0