Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 3-0 NK Zadar

Beşiktaş 3-0 NK Zadar

Fatih
02.08.2015 - 20:57

Beck: "Güzel Bir Maç Oldu"

Beşiktaş'ın yeni transferi Andreas Beck, Zadar maçından sonra 3-0 kazandıkları karşılaşmayı değerlendirdi.

'Önemli bir maçtı. Birkaç gündür yoğun idmanlar yapıyorduk. Hırvat takımına karşı oynadık. Güzel bir maç oldu. Aramıza yeni katılan oyuncular oldu. Önümüzde zor ve uzun bir sezon var. Gomez’in transferi Beşiktaş ve ülke futbolu için büyük bir hamle. Gomez’in yakaladığı müthiş istatistikler var. Almanya ve Avrupa şampiyonu olduk beraber. Buradaki varlığı benim için çok önemli.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş: "Oyuncularıma Uyumları İçin Teşekkür Ediyorum"

Hazırlık maçında Zadar'ı 3-0 ile geçen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maç sonunda açıklamalarda bulundu.

“Skor adına önemli bir maç değildi. Rahat bir maç oldu. Rakip sert oynadı. Tempoyu düşürmeden akılcı oynamaya çalıştık. Her gün idman yaparak kamp dönemini geçirdik.

Oyuncularıma uyumları için teşekkür ediyorum. Kalite ve beceri olarak üst seviyeye çıkacağız. Tüm oyuncularımı oynatmaya çalıştım. Oyuncularımı değişik pozisyonlarda oynatmaya çalıştım. Neler yapabileceklerini görmek istedim. Kaliteli ve tecrübeli oyuncularım var.”

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/hazirl...

Beşiktaş 3-0 NK Zadar

Beşiktaş 3-0 NK Zadar

Avusturya kampında son hazırlık maçına çıkan Beşiktaş, NK Zadar 'ı 3-0 mağlup etti.

Mücadelenin ilk yarısında siyah beyazlı ekip oyunun tek hakimiydi. 14. dakikada İsmail Köybaşı'nın ceza sahası içinde yerde kalması üzerine hakem penaltı noktasını işaret etti. Topun başına geçen Quaresma penaltı atışından yararlanamadı.

Beşiktaş'ın aradığı gol ise 19. dakikada Cenk Tosun ile geldi. Ceza sahası ön çizgisi üzerinden kazanılan serbest vuruşta Quaresma yerden şutunu çekti. Barajdan seken top ceza sahası içinde Cenk'in önünde kaldı. Yıldız oyuncu da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya da siyah beyazlı ekip etkili başlayan taraf oldu. Özellikle Cenk ile pozisyonlar yakalayan Beşiktaş'ta Cenk'in bir vuruşu direkten döndü. 58. dakikada ise siyah beyazlı ekibin ikinci golü geldi. Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Olcay'ın yerden ortasına düzgün bir vuruş yapan Cenk Tosun, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti:2-0.

Bu golün ardından oyuncu değişiklikleri nedeniyle sık sık duran oyunun temposu düştü. Ancak 79. dakikada Beşiktaş adına bir gol daha geldi. Eslem'in yerden kullandığı kornerde savunmanın uzaklaştıramadığı top Milosevic'in önünde kaldı. Genç savunma oyuncusunun bekletmeden vurduğu top ağlarla buluştu ve skor 3-0 oldu.

Maçta başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0