Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 134 Maç Sonra Evine Dönüyor

Beşiktaş 134 Maç Sonra Evine Dönüyor

Beşiktaş takımı, Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maç ile evine dönüyor. Mayıs 2013'ten bu yana kendi stadında oynayamayan Beşiktaş'ın bu hasreti 134 maç sonra sona eriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaklaşık üç yıl önce İnönü Stadyumu'nun yıkılmasıyla inşa çalışmalarına başlanan Vodafone Arena, Pazartesi günü futbolseverlere merhaba diyecek.

Stadyum çalışmalarının başladığı günden bu yana iç saha maçlarını birçok farklı adreste oynayan Beşiktaş da uzun bir aradan sonra yeni yuvasına taşınacak.

2013-2014 Futbol Sezonu'nun başından itibaren kendi sahasındaki karşılaşmaları  farklı stadyumlarda oynayan Beşiktaş, bu süreçte tam 134 resmi maça çıktı.

Kendi stadyumundan yoksun ilk sezonunda 37 resmi maç oynayan Siyah-Beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon ise lig, kupa ve Avrupa dahil toplamda 55 müsabakaya çıktı.

Bu sezon ise şimdiye dek Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 42 resmi maç oynayan Şenol Güneş'in ekibi, üç yılık süreçteki 135. mücadelesine Pazartesi günü Bursaspor karşısında Vodafone Arena'da çıkacak.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın