Görüş Bildir
Haberler
Berlusconi 'Yanlışlıkla' Rakip Adaya Oy İstedi

Berlusconi 'Yanlışlıkla' Rakip Adaya Oy İstedi

Hande öçalan
31.05.2015 - 17:02 Son Güncelleme: 31.05.2015 - 22:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce yolsuzluk, seks ve futbol gibi bazı konularla gündeme gelen eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconiyerel seçim kampanyasında yanlışlıkla rakip adayın partisinin mitingine katılarak oy istedi.

Türkiye'nin seçim kampanyalarının hızla ilerlediği bugünlerde, İtalya'da da seçim çalışmaları tam gaz sürüyor. Yerel kampanyalardan birine katılan Berlusconi ise yaptığı yanlışı çok geç fark etti. Berlusconi, 'yanlışlıkla' sol partilerin ortak adayı olan rakibinin mitingine katılarak, meydanı dolduranlardan rakibi için oy istemiş oldu.

"Rakibime oy verin!"

"Rakibime oy verin!"

Fransa haber ajansı AFP'nin geçtiği bilgiye göre, Berlusconi Cuma gecesi Milan yakınlarında yer alan Segrate kasabasındaki mitinge katıldı. Yanında altı korumasıyla miting alanına gelen Berlusconi, mitinge katılanların şaşkın bakışları arasında, yanındakilerden adayın ismini öğrenerek; 'Paolo'ya oy verin' çağrısı yaptı. Ancak bir süre sonra rakip parti adayı Paolo Micheli'nin mitinginde olduğunu fark edince, korumalarıyla birlikte alanı apar topar terk etti.

Durumdan en kazançlı çıkan ise, sol partilerin ortak adayı Paolo Micheli oldu. Micheli; Twitter'da paylaştığı 'Berlusconi de onay verdiğine göre bu iş tamam' sözleriyle, Berlusconi'nin 'beklenmedik' desteğini coşkuyla karşılayanların başında geliyordu. 

İtalya'da bugün gerçekleşen seçimlerin, Berlusconi'nin liderliğini yürüttüğü Haydi İtalya Partisi tarafından nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu.

AFP ve Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0