Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Saç Stillerine Göre Sana En Çok Yakışacak Saç Rengini Söylüyoruz!

etiket Beğendiğin Saç Stillerine Göre Sana En Çok Yakışacak Saç Rengini Söylüyoruz!

11.01.2018 - 17:49

Saçlarını boyatmaktan korkanlardan mısın?

Testi çöz, sana en çok yakışacak saç rengini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1 Öncelikle yaşını öğrenelim!

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana en çok yakışacak saç rengi sarı&ombre!

Sana en çok yakışacak saç rengi sarı&ombre!

Verdiğin cevaplara göre sana en çok cilt alt tonuna uygun bir sarı renkle yapılacak ombre yakışır. Sen ne kadar doğal olmaya çalışsan da dikkat çekmeyi seviyorsun. Bunu yaparken de en çok saçlarına güveniyorsun. İnsanlarda iyi bir izlenim bırakmayı seviyorsun ve tam bir özgüven timsalisin. Ne diyelim, böyle devam!

Sana en çok yakışacak saç rengi kızıl!

Sana en çok yakışacak saç rengi kızıl!

Verdiğin cevaplara göre sana en çok kızıl saç yakışır! Kızıl saçın müthiş enerjisiyle seninki birleşince ortaya bir dünya harikası çıkacağından şüphemiz yok tabii ki. Çekici olmak konusunda da üstüne yok. Böyle bir saç rengini taşımak büyük cesaret ister ama bunu sana söylemek son derece anlamsız olur. Sen çevrendeki insanları kendine hayran bırakmayı seviyorsun ve bu konuda senden iyisi zor bulunur! Kısacası, ego savaşları başlasın!

Sana en çok yakışacak saç rengi gri&mavi!

Sana en çok yakışacak saç rengi gri&mavi!

Verdiğin cevaplara göre sana en çok gri&mavi saç yakışır! Sen farklı görünmeyi, dikkat çekmeyi seviyorsun ve aynı zamanda mükemmelliyetçisin. Bu konuda hakkını yememek lazım, çünkü sen zaten mükemmele yakın bir insansın. Herhangi bir ortamda fark edilmeme ihtimalin yok diyebiliriz. Tüm bu dikkat çekiciliğin yanında canlı renklerden ziyade soft olanları tercih ediyorsun. Kendi ışıltınla birlikte dengeyi bu sayede buluyorsun!

Sana en çok yakışacak saç rengi siyah!

Sana en çok yakışacak saç rengi siyah!

Verdiğin cevaplara göre sana en çok siyah saç yakışır! Sen keskin ifadeye sahip olmayı, sert bir görünümle bir gizem yaratmayı seviyorsun. Tüm bu ihtişamlı görüntünün altında nasıl bir insan yattığına dair merak uyandırmak en büyük tutkun! Ama siyah saçlarını kullanırken biraz dikkatli olmanı öneririz. Yaptığın makyaj ve giyim tarzına bağlı olarak tamamen asi ya da uysal bir görünüm sergilemen mümkün! Tarafını seç tatlım ;)

Sana en çok yakışacak saç rengi kahverengi!

Sana en çok yakışacak saç rengi kahverengi!

Verdiğin cevaplara göre sana en çok kahverengi saç yakışır! Bir insan nasıl doğal bir ışıltıya sahip olur diye merak eden herkesin sana bakmasını öneririz. Sen risk almayı pek de sevmiyorsun ama net sınırların olduğunu da söyleyemeyiz. Sakin görüntünün altında yatan insan bambaşka biri olabilir. İnsanlarda uyandırdığın bu merak da seni daha çekici kılıyor. İstediğini elde etme konusunda üstüne yok yani!

Sana en çok yakışacak saç rengi blorange!

Sana en çok yakışacak saç rengi blorange!

Verdiğin cevaplara göre sana en çok blorange (kan portakalı rengi) saç yakışır! Kan portakalından alınan enerjiyi direkt kendi enerjinle kıyaslayabilirsin. Çünkü sen ışıl ışıl, hayatın tadına varmayı ve dikkat çekmeyi seven, farklı görünmekten hoşlanan birisin! Bu sebeple enerjine en uygun rengin bu olacağını düşündük. Bir yerde yeni bir akım başlatılacaksa bunu yapacak kişi kesinlikle sen olursun. Öncü olmayı ve asla unutulmamayı hak ediyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
626
315
243
120
50
46
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın