Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Fotoğraflara Göre Bilinçaltının Neye Saplantılı Olduğunu Söylüyoruz!

Beğendiğin Fotoğraflara Göre Bilinçaltının Neye Saplantılı Olduğunu Söylüyoruz!

Bu testimizde beğendiğin fotoğraflara göre bilinçaltının aslında neye saplantılı olduğunu söylüyoruz. Bu testte soru yok. Sadece kategorilere ayırdığımız fotoğraflardan en beğendiklerini seçeceksin. Hadi başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

2.

3.

4.

5.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

8.

9.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks!

Seks!

Verdiğin cevaplardan anladığımız, senin bilinçaltının sekse saplantılı olduğu. Paçalarında libido akmış da ortalığı göle çevirmiş. Seks bir numaralı önceliğin ki bu gayet de doğal ve normal bir şey. Sonuçta sağlıklı bir insanın önem sırasında bir numaraya koyması gereken şey seks. Eğer belli bir süre seks yapamadıysan kendini oldukça kötü hissediyorsun ve bu ufak çaplı depresyonlara bile sebep olabiliyor. O yüzden sekse fazla ara vermeyi sana pek tavsiye etmiyoruz. Sık sık yap stresini at şöyle bir rahatla ve kendine gel. Eninde sonunda adına da derler seks.

Aşk!

Aşk!

Verdiğin cevaplardan anladığımız, senin bilinçaltının aşka saplantılı olduğu. Bütün zamanını aradığın aşkı bulmak için geçiriyorsun. Bulduğun zaman da kaybetmemek için elinden gelen bütün çabayı gösteriyorsun. Yani kısaca bilinçaltının aşka saplantılı olması aslında seni mükemmel bir sevgili haline getiriyor ister istemez. Ancak bazen de sınırları bilmek karşındakini sıkmamak gerekiyor. İşte bu ince çizgiyi ayarladığın zaman seninle bir ömür boyu geçirmek istemeyen kimse çıkmaz. O yüzdendir ki ideal eş adayı dendiği zaman bir numaralı aday sensin.

Yemek!

Yemek!

Verdiğin cevaplardan anladığımız, senin bilinçaltının yemeğe saplantılı olduğu. Yemek yemek senin için sadece karnını doyurduğun bir eylem değil adeta bir ritüel. Bu arada belirtelim; yemek yemeği seven her insan bir yerden sonra iyi yemek yapmaya da başlar. Senin için yemek yapmak zaten sanat icra etmekle eş değer bir şey. Yalnız dikkat et de fazla kilolar senin esareti altına almasın. Aslında çözümü çok kolay. Birazcık sporla ne kadar fazla da yesen formunu koruyabilirsin. Hadi sana afiyet olsun.

Bilgi!

Bilgi!

Verdiğin cevaplardan anladığımız, senin bilinçaltının bilgiye saplantılı olduğu. Her şeyi öğrenmek istemen senin en büyük özelliğin. Bu özelliğinle bilgelik sıfatını bile hakediyorsun aslında. Araştırmak, öğrenmek, bilgilenmek ve bu öğrendiğin bilgileri başkalarına aktarmak senin en büyük hobin haline gelmiş. Yeni bir bilgi edinmek kadar seni mutlu eden, yüzünü güldüren bir şey yok.

Başkalarının senin hakkında düşündükleri!

Başkalarının senin hakkında düşündükleri!

Verdiğin cevaplardan anladığımız, senin bilinçaltının başkalarının senin hakkında ne düşündüğüne saplantılı olduğu. Aklının bir köşesinde sürekli benim için ne dedi acaba, benim için ne düşünüyor gibi sorular var. Yeni tanıştığın ve kimbilir belki bir daha hiç görüşmeyeceğin insanlara karşı bile bunları düşünüyorsun. Aman gözünü seveyim hayat böyle geçmez. Kimse de sandığın gibi senin hakkında o kadar çok düşünmez. Bu huyundan biraz sıyrıl da normal hayatına dön. Yoksa senin için sıkıntılı ve takıntılı bir süreç başlayacak.

Doğa ve doğallık!

Doğa ve doğallık!

Verdiğin cevaplardan anladığımız, senin bilinçaltının doğa ve doğallığa takıntılı olduğu. Senin için en önemli şey doğanın bozulmaması ve bunun için de kendi çapında elinden geldiğince mücadele ediyorsun. Ağaç yapraklarının hışırtıları, kuşların şakımaları, şelale sesi, toprak kokusu, yeni açmış bir çiçek kokusu seni mutlu eden en büyük şeyler. Elinde olsa, başka sorumlulukların olmasa her şeyi bırakıp doğaya yerleşecek ve orada yaşamını sürdüreceksin. Ancak şehir hayatında da doğallık senin olmazsa olmazın. Olduğun gibi bir insan olman ve içinde hiç kötülük bulundurmaman sebebiyle de herkes seni çok seviyor. Keşke herkesin senin gibi bir arkadaşı olsa.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
708
670
225
150
133
102
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zencefilli ekinezya

Seks!Buna benzer bir testte de aynısı çıkmıştı.Ramazan ramazan olmuyor arkadaşlar djhfjd

Arda İnanır

5. fotoğrafta neden kilise beğenmek zorundayız

selin ksc

Aşk! NEEEEEEEEEEEÖÖÖÖÖÖÖYYYY!!!